• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar donmuş 6.gün blastokist embriyosu ile transfer olan var mı.......

cnm çok yorma kendini evde dinlen ptesi sabahtan kan verirsin, inşallh Allah yuzumuzu güldürür dualarımdasın cnm

İnşallah canım benim inşallah bebeğim benimledir... sabah yaptığım teste biraz önce tekrar baktım belli belirsiz bi çizgi var eşimi çağırdım ona da baktirdim o da var diyo umarım göz yanilmasi değildir

İnşallah canım benim inşallah bebeğim benimledir... sabah yaptığım teste biraz önce tekrar baktım belli belirsiz bi çizgi var eşimi çağırdım ona da baktirdim o da var diyo umarım göz yanilmasi değildir

zaten erken dönemde yapılan testte hemen çıkmıyor çızgı,
hadi inşallah..
çızgının rengi pembeyse zaten hiç korkma, çok incede olsa o pembe rengi başka şey veremez ona.. :)

canım testi yapmışsın idrar testine çok takılma ama şu belli belirsiz çizgiyyi çok merak ettim fotosunu çekip koyarmısın? birde kahverengi akıntılarının olmasına doktorun birşey demediyse çok korkma ayrıca onlar bebiş oraya yerleşiyor diyede olabilir kötü düşünme lütfen :34:

canım testi yapmışsın idrar testine çok takılma ama şu belli belirsiz çizgiyyi çok merak ettim fotosunu çekip koyarmısın? birde kahverengi akıntılarının olmasına doktorun birşey demediyse çok korkma ayrıca onlar bebiş oraya yerleşiyor diyede olabilir kötü düşünme lütfen :34:

Tlfondan girdigim için burdan foto nasıl konur hic bilmiyorum kii :( napayım canım ptesi belli olur artık cok bunaldım bu durumumdan

Canim benim eger negatif olsaydı ikinci cizgi isiga da tutsan ne yaparsan yap hic gorunmezdi. Hayirlisi olsun. Idrar yerine kan testi yaptirsaydin keske.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim eger negatif olsaydı ikinci cizgi isiga da tutsan ne yaparsan yap hic gorunmezdi. Hayirlisi olsun. Idrar yerine kan testi yaptirsaydin keske.

Eşime dedim ama doktorun dedigini duydu ya gununu bekle diyo ptesiyi beklicem mecbur ama herseye hazırlıklıyım hayırlısı neyse o olsun benim için olmazsa da demekki vakti degilmis dicem

kızlar sabah yaptığım testte çıkan silik çizgi biraz önce yaptığım testte daha da koyulaşmış hemde 2 dakka içinde çıktı aralarında 12 saat var demekki yarın sabah bariz belli olucak çok heyecanlıyıııım

kızlar sabah yaptığım testte çıkan silik çizgi biraz önce yaptığım testte daha da koyulaşmış hemde 2 dakka içinde çıktı aralarında 12 saat var demekki yarın sabah bariz belli olucak çok heyecanlıyıııım

Ayy hadi inşallah canım heyecanla bekliyorum Rabbim hayırlıwını versin :)

Ayy hadi inşallah canım heyecanla bekliyorum Rabbim hayırlıwını versin :)

sağol canım benim umarım yarın daha da koyu hatta kırmızı görürüm ama pembe de güzel renkmiş :52: darısı sana :27:

Hadi hayirli olsun insallahhh 😄😄😄 mutlu haberlere devaaaamm

cnm benim tipki benim gibi once silik cizgi sonra belli oldu hamilesin icini kavuran tereddutu birak hic dusunme kafayi bir bosalt ilaclarini kesme devam et cok dinlen hic yorma hamilesin cnm allahin izniyle

cnm benim tipki benim gibi once silik cizgi sonra belli oldu hamilesin icini kavuran tereddutu birak hic dusunme kafayi bir bosalt ilaclarini kesme devam et cok dinlen hic yorma hamilesin cnm allahin izniyle

Ah sagol canım benim ama şu kuruntular meraklar pazartesi kan testine kadar devam edecek anlaşılan :) umarım güzel bir deger çıkar gerçi sonrası da var daha artcakmi keseyi görcezmi kalp atışı duycazmi anaaam iş çok daha :)

Ah sagol canım benim ama şu kuruntular meraklar pazartesi kan testine kadar devam edecek anlaşılan :) umarım güzel bir deger çıkar gerçi sonrası da var daha artcakmi keseyi görcezmi kalp atışı duycazmi anaaam iş çok daha :)

hep sabirla dimi allahim insallah hepimize nasip eder

Ayy hadi inşallah canım, bence kesin oldu bu sefer. Ben de çok heyecanlandı m şimdi. bize umut olacaksın demiştim.yarina daha kesin haberlerini bekliyoruz

Ayy hadi inşallah canım, bence kesin oldu bu sefer. Ben de çok heyecanlandı m şimdi. bize umut olacaksın demiştim.yarina daha kesin haberlerini bekliyoruz

Valla olduysa sizin dualarınız iyi dilekleriniz sayesinde olmuştur canım okadar şeker ve samimisiniz ki cok sağolun yarın da bi yapayım gelismeleri an be an yazarım :)) zaten size tecrübe oluyodur dimi bana hep öyle oluyo okurken :)) inşallah sonra sen de güzel haberler verirsin bize

Back
X