arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var :(

dilek34

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
418
17
318
Yarın benim için çok önemli bigün bebişimin sağlıklı haberlerini duymayı nasip etsin allahım günler geçmek bilmedi bir haftadır içim içimi kemiriyor, sizden ricam lütfen manevi desteğinizi dualarınızı esirgemeyin bebeğini sağ salim kucağına alanlar yada hiç problemsiz bebeğine kavuşmayı bekleyenler yazıkki ben sizin kadar şanslı olamadım o yüzden en azından bir dua yürekten bir dua istiyorum sizden ki yarın bebeğim için risk faktörü ortadan kalkmış desinler bende gönül rahatlığıyla geçirebiliyim kalan zamanımı, şimdiden elini kalbine koyup duasını esirgemeyen herkese teşekkür ederim, allah kimseye dermansız dert vermesin ve herkese bebeğine sağ salim kavuşmayı nasip etsin...

canım problemin ne olduğunu bilmiyorum ama Allah bebeğinede sanada sağlık sıhhat versin. dua ederiz tabiki.

çok teşekkürler arkadaşım buna öyle ihtiyacım varki bilemezsin problem büyük ilk bebeğimi kaybettim 5,5 aylıkken bunuda kaybetmek istemiyorum genetik sorunlar yaşıyor evladım inşallah rabbim izin verirde bu sefer hayata tutunmayı başarır rabbim herkesin evladını sağ salim almayı nasip etsin kucağına

dualarım seninleee...
umarım bugün güzel haberlerle dönersin dr dann...
stres yapma canımm....allah yardımcın olsunn...
bizide haberdar et olur mu??

olur tabi olmazmı tek dileğim size hayırlı haberlerimi yazabilmek burdan inanın iyki bu siteyi keşfettim diyorum bazen yanlız olmadığını anlıyor insan meğer benimle aynı sıkıntıda olan ne çok insna varmış diyosun ve tanımadığın insanların senin için allaha el açıp dua etmeleri çok kutsal bi duygu allahım hiçbirini geri çevirmez umarım

olur tabi olmazmı tek dileğim size hayırlı haberlerimi yazabilmek burdan inanın iyki bu siteyi keşfettim diyorum bazen yanlız olmadığını anlıyor insan meğer benimle aynı sıkıntıda olan ne çok insna varmış diyosun ve tanımadığın insanların senin için allaha el açıp dua etmeleri çok kutsal bi duygu allahım hiçbirini geri çevirmez umarım

evettt kendini yanlız hissetmiyorsun her zaman yardımına koşacak birileri oluyor çevrendee...
sen içini ferah tutt ve dr a giderken hiç stres yapmaaa...
güzel haberlerini canı gönülden bekliyorumm...
kendine çok dikkat ett...

dilek cim aynı acıyı yasayan bir melek annesi olarak inşallah bu bebeğin sana tutunur diye dua ediyorum
inşallah bana da yeniden annelik nasip eder ve uzun ömürlü olur bu kez bebeğim
inşallah seninki de sağlıklı ve uzunömürlü olacak
ilk bebeğini kaybettiğin için bu korkuyu yaşaman normal cnm
ama bi de şu var bebeğini kaybedip de kucağına sağsalim alan çok anne var sen de ben de onlarda olacağız Allah ın izniyle

allahımdan başka hiçbirşey istemiyorum salı gününden beri dualarla sakinleştirdim ruhumu içimde öyle güzel duygular varki ilk gün çok üzüldüm ama sonrası bi ferahlık kapladı içimi bugün şu dakika ise heyecanlıyım kalbim yerinden çıkıcak gibi işyerindeki arkadaşlarım sağolsunlar her dakika yanımdalar sonsuz destkeleri var yarım saat sonra çıkıcam yola saat tam 12,00 vurduğunda ise doktor ben ve bebeğim başbaşa kalıcaz bide babası tabi ve o ekrana bakıp gerçekten sağlıklı hiçbir sıkıntısı yok gönül rahatlığıyla evinize dönün demesi için herşeyi veririm

dilek cim aynı acıyı yasayan bir melek annesi olarak inşallah bu bebeğin sana tutunur diye dua ediyorum
inşallah bana da yeniden annelik nasip eder ve uzun ömürlü olur bu kez bebeğim
inşallah seninki de sağlıklı ve uzunömürlü olacak
ilk bebeğini kaybettiğin için bu korkuyu yaşaman normal cnm
ama bi de şu var bebeğini kaybedip de kucağına sağsalim alan çok anne var sen de ben de onlarda olacağız Allah ın izniyle

ah canım kardeşim çekmeyen hakikaten bilemez derlerya annem bile bilemez ne hissettiğimi nasıl acılrla kavrulduğumu içimde nasıl sönmeyen bi ateş yandığını ona sarılıyorum her akşam allahım onun kokusu onun varlığı bile öyle büyük bir güç veriyorki insana rabbim yokluğunu hissettirmesin diyorumki benim evladımda benim kokumu aldığımda aynısını hissedicek belkide benden kopmamak için o minicik bedeniyle nasıl mücadele edicek rabbim isteyen herkese evladına kavuşmayı nasip etsin herkese etsin herkesle birlikte banada etsin umarım yüce rabbim onada bizede bi şans daha verir

ah canım kardeşim çekmeyen hakikaten bilemez derlerya annem bile bilemez ne hissettiğimi nasıl acılrla kavrulduğumu içimde nasıl sönmeyen bi ateş yandığını ona sarılıyorum her akşam allahım onun kokusu onun varlığı bile öyle büyük bir güç veriyorki insana rabbim yokluğunu hissettirmesin diyorumki benim evladımda benim kokumu aldığımda aynısını hissedicek belkide benden kopmamak için o minicik bedeniyle nasıl mücadele edicek rabbim isteyen herkese evladına kavuşmayı nasip etsin herkese etsin herkesle birlikte banada etsin umarım yüce rabbim onada bizede bi şans daha verir

amin dilek cim
bu kez herşey yolunda gidecek çünkü ötekinin sebebi belli olmuş
şimdi ona göre önlem alınır öyle düşün
biz testleri yaptıracağız bizimki kordon kazasıydı bişi çıkaz dediler ama yinede yaptırlaım dedik
Allah ın izniyle meleğime bir kardeş düşünüyoruz cnm biraz daha toparlandıktan sonra
sen hamilesin dua et bana olrmu tez zamanda sağlıklı hayırlı ve uzunömürlü evlatları olsun diye
tmm

amin dilek cim
bu kez herşey yolunda gidecek çünkü ötekinin sebebi belli olmuş
şimdi ona göre önlem alınır öyle düşün
biz testleri yaptıracağız bizimki kordon kazasıydı bişi çıkaz dediler ama yinede yaptırlaım dedik
Allah ın izniyle meleğime bir kardeş düşünüyoruz cnm biraz daha toparlandıktan sonra
sen hamilesin dua et bana olrmu tez zamanda sağlıklı hayırlı ve uzunömürlü evlatları olsun diye
tmm

Elbetteki ederim kardeşim etmem mi hiç bu gece senin için yasin-i şerif okuyup dileğimi dierim inşallah allahım dileklerini geri çevirmez muratlarına kavuşursun rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin herkesle birlikte bizlere de nasip etsin takdir rabbimin

cnm benim inş..bugün doktorun odasından iyi haberlerle çıkarsın meleğini görr iyidir inş. annesi allahım sağsalim sağlıkla kucağına almayıda nasip etin kaç aylık hamilesin?

cnm benim inş..bugün doktorun odasından iyi haberlerle çıkarsın meleğini görr iyidir inş. annesi allahım sağsalim sağlıkla kucağına almayıda nasip etin kaç aylık hamilesin?

canım inşallah rabbim nasip etsin güzel haberlerimi inanın başka hiçbirşey istemem herkese ama herkese allahım muradını versin sağolasınız

Elbetteki ederim kardeşim etmem mi hiç bu gece senin için yasin-i şerif okuyup dileğimi dierim inşallah allahım dileklerini geri çevirmez muratlarına kavuşursun rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin herkesle birlikte bizlere de nasip etsin takdir rabbimin

çok sağol tatlım benim bende sana sen de bana et :)

Canımm benim allah sabır versin öncelikle sana tavsiyem hiç kötü düşünme girerken bile korkma hiç bişeyi yok benim evladımın de allahın izniyle kucağına alacağın günlerin hayalini kur seni tanımıyorum ama bende senin için dua edicem allah hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin rabbim.......dualarım seninle arkadaşımm...

Evet şimdi yola düşme zamanı babmız geldi mecidiyeköye gidicez ancak ulaşırız randevu saatine kadar sizden dileğim dualarınız benimle olsun ki o güçle o maneviyatla doktorun ağzında hayırlı güzel sözler dökülüversin rabbim yardımcımız olsun, herkese çok ama çok teşekkürler ...

ALLAHIM işallah yavrunu sana bağışlar,işallah dr dan yüzün gülerek çıkarsın,ALLAH büyük canım içini ferah tut

Canımm benim allah sabır versin öncelikle sana tavsiyem hiç kötü düşünme girerken bile korkma hiç bişeyi yok benim evladımın de allahın izniyle kucağına alacağın günlerin hayalini kur seni tanımıyorum ama bende senin için dua edicem allah hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin rabbim.......dualarım seninle arkadaşımm...

sağolasın kardeşim allah hepinizden razı olsun

Back
X