Arkadaslar durum.cok vahim lutfen yardim edinn

rahatsız eden numaraları engelleseniz. neden bu kadar uğraştınız ki :/

benzer bir şey benim de başıma gelmişti. bir numara aramış ben duymamışım, geri aradım buyrun diye, bir adam çıktı yanlış numara vesaire. sonra adam mesaj attı ve bir kaç kere daha aradı ben cevap vermedim. ertesi gün karısı aradı, benim kocamla mı görüşüyorsun diye, benim sinirlerim zıpladı tabi. eğer bir kez daha kocan veya sen ararsanız ikinizi de savcılığa veririm dedim. ne probleminiz varsa aranızda halledin dedim. o oldu. bir daha ses çıkmadı. ararlarsa ver ağzının payını derim

Ne numarası istiyor anlamadim sizi ariyor zaten sizin numaranizi isteyemez, eee esinin telefon numarasınida biliyordur bir ben mi anlamadım kimin numarasını istediğini?

sapık mıdır nedir ya kadına bak bir kere ben de bir arkadasımı ekleyecegim diye instagramda yanlıs kisiyi eklemistim, hakikaten ismi soyadı ve okudugu okul da aynıymıs. adamın karısı bana mesaj attı esimi eklemissiniz niyetiniz nedir tanısıyor musunuz ki neden eklediniz falan diye mesaj attı. engelledim direkt kadını da adamı da. millet kafayı yemis. he ben de senin pikacu tipli kocana meraklıydım zaten

versin nolcak sen haklısın zaten

Durum hiç vahim değil sizin için.. Sizin korkmanıza hiç bir gerekçe yok, son derece rahat olabilirsiniz. Eğer bu olay bi işletme değilse, o kadıncağız için vahim bir durum var. Kocasının aldattığından şüpheleniyor ve kadını bulmaya çalışıyor. Ortada azgın bir koca olduğu da besbelli.

Siz niye ısrarla telefona cevap verip bir de açıklama yaptınız onu anlamadım?

Bunlami kormutiyor? Cocuk mu ne?

Telefonuna, arama kaydedici yukle.
O kadin ararsa butun gorusmeleri kaydetsin. Program otomatik her telefonu kayit ediyor zaten. O problemi cozdukten sonra silersin istersen programi.
Call recorder diye programin adi.

Polise dinletirsin ki polis dikkate bile almaz tutanak bile tutmaz belkide :) cocuk korktuyor sanki. Engelle gitsin numarayi

Polise versin bence de.
Sizde şikayetci olun.
O kadar takip etmek istiyorsa dedektif taksın kocasının peşine.
Dengesiz ya

Başlığı görünce Face'teki "arkadaşlar durum çok ciddi" geldi
Versin manyak, nereye gidecekse gitsin; üstüne beni bu kişi rahatsız ediyorum dersiniz. Siz bulmaya çalışana kadar kendi gitsin işte

ben sizi polise vereceğim beni taciz ediyorsunuz de, bak bidaha arıyor mu

Hiçbirşey olmaz, kimsenin numarayı polise vereceği de yok, zaten o işler öyle olmuyor, dolandırıcılık çetesi veya canı dalga geçmek isteyen birileri olabilir, arayan numarayı engelleyin, tanımadığınız numaraları açmayın.

Versın sende telefon dokumlerını ıste mahkemeye ver namusuma camur atmaya kalktı de tazmınat alırsın :) kendı kaşınmış

Seneleeer once ben lısedeykende kadının bırı aradı benı kocamın peşini bırak dedı bagırdı cagırdı kufır ettı kapattı o geldı aklıma işsiz dolu bazen dalga gecmek ıcın falan yapıyrlar byle

İsin icinde baska is var bence. Ya biri can.sıkıntısından dalga geçiyor ya da dolandirici bunlar. Asla isim soyisim ve baska bilgilerinizi paylasmayin. Ve bir daha ararsa savciliga verecegim sizi deyin dik durun baskın davranin. Ben cok gördüm boyle sapik tipleri hepsini de bu sekilde korkuttum aramadilar daha da. Ayrica polise falan veremez elinde bir sebebi yok. Korkmayin yani.

Ee versin. Sen hic geri aradin mi? Cikartsinlar kayitlari baksinlar. Eger birsey yapmadiysan korkma sen. Disini kocasina gecirsin o hanim sana degil
Brn aramadim vermesi onemli degil hrnekadar aramasamda esim bu tarz konulara cok.karsidir benim korkum bu

Polise vermesi sizin açınızdan hiçbir sıkıntı doğurmaz, konuşmadınız elbette onu anlıyorum ama Türk ceza kanununda evli biriyle zinhar telefonda konuşamazsınız diye bir madde de yok. Engelleyin geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…