Esi araiktan sonra sevgilisi aradi beni esimle nie konuduyosun die sonra bu kadin cikti ortaya megersem gercek.esi buymus simdi sevgilisinin numsrasini istitoNe numarası istiyor anlamadim sizi ariyor zaten sizin numaranizi isteyemez, eee esinin telefon numarasınida biliyordur bir ben mi anlamadım kimin numarasını istediğini?
He sende evlisin pardon bilmiyordum. Evet o zaman kotu bir durum. Yani esin inansa bile sana yinede can sıkıcı bir durumBrn aramadim vermesi onemli degil hrnekadar aramasamda esim bu tarz konulara cok.karsidir benim korkum bu
Slm kizlar kisin bir yabanci numara aradi beni burhan adinda biriyle gorusmek istedigini soledi birverkek yanlis deyip kapatim bi muddet sonra tekrar aradi konusmak bistedigin. Soledi reddettim iki uc gun boyunca aradi tersledim sonra bi bayan aradi benim.numarami girmys kimsin sen esimle gorusuyosun dedi yok dedim olanlari anlattim ona konu kapandi dun bana gelen bir telefon cok sassirtti bi.bayan aradi esiyle girustugumu soledi benibyabanci numaradan arayanin esi hanimefendi ben esinizle gorusmuyorum die olanlari.anlattim esinden supelenmis tlfnunu formatlatmis benim.numaram cikmis sindi kadin vasima bela anlattim olanlarida sonra bi bayanin aradiginida anlatim benden tlf nosu istiyo ustune kac ay gecmis bende yok o konu ozaman.kaoandi dedim anlamiyo neden. Kayit etmedin dio eger o numarayi vermessen bu numarayi polise vercem dio simdi ben ne yapcami bilmiyorum. Durduk yere basima is acildi
Kadin caresizlikten sacmalamis ama bu kadar da salak olunur mu :) Polise vericem numarani nedir yahu
Bende anlamadım kim kimin no istiyor
Sağol canım bazen o kadar karişik şeyler oluyorki beynim almıyor "konu sahibi yanlış anlamasın saçma sapan şeylerden insanin huzuru bozuluyor"Konu sahibini arayan askinti yanlis numaradan sonra bir kadin arıyor, kocam seni aradi kimsin diye. Sonra baska numaradan baska kadin arıyor konu sahibi daha once arayan kadin oldugunu söyleyince ver numarasini bana diye yapisiyor.
Ben bunu anladim dogru inşallah :)
Slm kizlar kisin bir yabanci numara aradi beni burhan adinda biriyle gorusmek istedigini soledi birverkek yanlis deyip kapatim bi muddet sonra tekrar aradi konusmak bistedigin. Soledi reddettim iki uc gun boyunca aradi tersledim sonra bi bayan aradi benim.numarami girmys kimsin sen esimle gorusuyosun dedi yok dedim olanlari anlattim ona konu kapandi dun bana gelen bir telefon cok sassirtti bi.bayan aradi esiyle girustugumu soledi benibyabanci numaradan arayanin esi hanimefendi ben esinizle gorusmuyorum die olanlari.anlattim esinden supelenmis tlfnunu formatlatmis benim.numaram cikmis sindi kadin vasima bela anlattim olanlarida sonra bi bayanin aradiginida anlatim benden tlf nosu istiyo ustune kac ay gecmis bende yok o konu ozaman.kaoandi dedim anlamiyo neden. Kayit etmedin dio eger o numarayi vermessen bu numarayi polise vercem dio simdi ben ne yapcami bilmiyorum. Durduk yere basima is acildi
Gercekten dogru simdi nerden.bulup verim brn.numarayi birde nie kayit etmiyorum die ustune suclu oluyorumKonu sahibini arayan askinti yanlis numaradan sonra bir kadin arıyor, kocam seni aradi kimsin diye. Sonra baska numaradan baska kadin arıyor konu sahibi daha once arayan kadin oldugunu söyleyince ver numarasini bana diye yapisiyor.
Ben bunu anladim dogru inşallah :)
Engelledim ama yinede huzursuz bir durumKadin baya caresiz yanliz..
Engelle gitsin numarayi.
Aynrn.ole baya etkiledi bu beniSağol canım bazen o kadar karişik şeyler oluyorki beynim almıyor "konu sahibi yanlış anlamasın saçma sapan şeylerden insanin huzuru bozuluyor"
Numarayi degistirmeyi dusundumde esime nasil anlaticam bu durumuda degistircemi solucem bunu bilemedimBunu mu dert ettin?
Versin polise. Yetmezse savciya.
Saf mi bu ya?
Ne deyip verecek ben bu kadını ariyorum taciz ediyorum diye mi? Gecsin bu hikayeyi.. Polisle cocuk mu korkutuyor?
Ver bacim numarami. Iki selam söyle ustune benden de sende.
Canın sıkıldıysa ara operatörünü degistir numaranı...
Benim.anlamadigim.polis bunun icin gaye alirmiKorkulacak bir şey yok. Hayatınızdaki biraz macera girmiş olarak bakın.
Telefonunuzu polise vermesi sizin için avantaj, davaya çevirebilirsiniz. Taciz ve hakaret davasıyla tazminat isteyebilir, uğraşmak istemiyorsanız bunu yapacağınızı telefonun ucundaki insanlara bildirin.
Mahkemece çıkan ses kayıtlarında herşey ortaya döküleceğinden, sizin Can'ınızı sıkacak bir durum görünmüyor
Ha siz evlisiniz, eşinize hayran olan yada uğraşmak isteyen birileri olabilir miEngelledim ama msj atiyo
Merak etme, senin düşüneceğin bir durum değil.Benim.anlamadigim.polis bunun icin gaye alirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?