Arkadaslar durum.cok vahim lutfen yardim edinn

Ne numarası istiyor anlamadim sizi ariyor zaten sizin numaranizi isteyemez, eee esinin telefon numarasınida biliyordur bir ben mi anlamadım kimin numarasını istediğini?
Esi araiktan sonra sevgilisi aradi beni esimle nie konuduyosun die sonra bu kadin cikti ortaya megersem gercek.esi buymus simdi sevgilisinin numsrasini istito

O polise vermeden sen ver savcılığa .Hoş bir sürpriz yapmış olursun hem de anlar insanları gereksiz yete rahatsız etmemesi gerektiğini.

Korkulacak bir şey yok. Hayatınızdaki biraz macera girmiş olarak bakın.
Telefonunuzu polise vermesi sizin için avantaj, davaya çevirebilirsiniz. Taciz ve hakaret davasıyla tazminat isteyebilir, uğraşmak istemiyorsanız bunu yapacağınızı telefonun ucundaki insanlara bildirin.
Mahkemece çıkan ses kayıtlarında herşey ortaya döküleceğinden, sizin Can'ınızı sıkacak bir durum görünmüyor

Bunu mu dert ettin?

Versin polise. Yetmezse savciya.

Saf mi bu ya?

Ne deyip verecek ben bu kadını ariyorum taciz ediyorum diye mi? Gecsin bu hikayeyi.. Polisle cocuk mu korkutuyor?

Ver bacim numarami. Iki selam söyle ustune benden de sende.

Canın sıkıldıysa ara operatörünü degistir numaranı...

Bende anlamadım kim kimin no istiyor

Konu sahibini arayan askinti yanlis numaradan sonra bir kadin arıyor, kocam seni aradi kimsin diye. Sonra baska numaradan baska kadin arıyor konu sahibi daha once arayan kadin oldugunu söyleyince ver numarasini bana diye yapisiyor.

Ben bunu anladim dogru inşallah :)

Bir daha arar da tehdit ederse polise gitmezsen hatırım kalır diyin.
Gitsin polise de insanları tehdit etmenin nasıl bir suç olduğunu,ayrıca telefonla tacizin de bir suç şekli olduğunu güzel bir dille anlatırlar ona.

Sağol canım bazen o kadar karişik şeyler oluyorki beynim almıyor "konu sahibi yanlış anlamasın saçma sapan şeylerden insanin huzuru bozuluyor"

engelle gitsin numaaryı, niye sürekli açıyorsun ki. Gitsin kime şikayet ediyorsa etsin.

Kadin baya caresiz yanliz..
Engelle gitsin numarayi.

Gercekten dogru simdi nerden.bulup verim brn.numarayi birde nie kayit etmiyorum die ustune suclu oluyorum

Numarayi degistirmeyi dusundumde esime nasil anlaticam bu durumuda degistircemi solucem bunu bilemedim

Benim.anlamadigim.polis bunun icin gaye alirmi

Bende bu kadınları anlamıyorum ,karşıda ki bayanı arayıp neden kendimi küçük düşüreyim eşimin münasip yerlerine ederim ...polise 2 de çay söylesin bendeeen,ergen tehditi bunlar boşverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…