Arkadaşlar düşüncelerimizi paylaşalım merak ediyorum

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Kızlar dert değil sadece merak ediyorum.Burada açılan konuları okuyoruz hepimiz biz bayanlar çok seviyoruz başta erkekler peşimizden koşuyor ikna etmek için , biz ikna olduktan sonra geri çekiliyorlar kendilerini olmayan gibi görmeye başlıyorlar ilişki başlayınca da iyice umursamaz oluyorlar aldatma başlıyor tabiki her erkek için geçerli değil bu çevremde gördüklerim böyle.Çok değer vermeyelim mi kimseye? çok sevmeyelim mi kimseyi ? güvenmeyelim mi ?anlamıyorum sizin fikirleriniz neler bu konuda ?

Son düzenleme:
bende bu aralar bu konuyu o kadar cok dusunuyorum kı
3 yıl flort ettık ve rabbım sahıttır ayaklarımı optugunu bılıyorum esımın
o kadar gozumun ıcıne bakardı bır dedıgım ıkı olmazdı evlendık ılk 3,5 yıl yıne oyle perı masalı gıbıydı hersey
ama sonra ne oldu bılmıyorum
ben aynı kısıyım o aynı kısı hayallerımız gercek oldu evlendık yavrularımız var eee daha ne
evlenmeyıp surundursemıydım yanı anlamadım kı

badezuzum konuyu çok iyi özetlemişsin bu şekilde yapabiliyosan bravo sana biz bayanlar bunun dozunu ayarlayamadan kaptirır gideriz kendimizi :9:

son zamanlarda karaktersizlik moda da o yüzden canım . gece çok geç saatte uyudum az öncede 1 gibi uyandım tekrar geldim forumu okudum bende Allah'ım o karaktersiz var ki etrafta . en son az önce dayanamayıp bir konuda patladım. bilmiyorum 2. senesini daha yeni bitirdiğimiz bi ilişkim var . Allah nazarlardan saklasın aman aman mükemmel değiliz ama kalkıp da ne aldatması oldu ne iki yüzlülüğü. biz en başta başladığımızda sevgilimin karakteri neyse aynen devam etti. ben onu öyle kabul ettim o beni böyle . hoş biz toplamda 7 senedir tanışıyoruz da . ee sonuç ne oldu ? ben onun vereceği tepkiyi yada nasıl davranacağını biliyorum o da beni. gün gelse başka birine aşık olsa bana gelip ben aşık oldum diyebilecek kadar aldatmayı kendine yediremeyecek kadar da karakterli. arkamdan iş çevireceğine gelsin yüzüme söylesin ben razıyım

bence bu karşıdaki erkeğin yapısıyla ilgili bir şey.
evet genelde denklem bu kadınlar ilgi ister erkekler azar azar gösterir.
Ama aldatma işi başka.
Sen istediğin kadar değer ver verme süründür ya da başının tacı yap bakımlı ol olma.
Erkek doyumsuzsa ve o şekilde iğrenç bir karakteri dünya görüşü varsa: Aldatıyor.
:ssz:

Birine güvenmeye, değer vermeye ya da birini sevmeye oturup karar vermiyoruz kendiliğinden gelişiyor, bir bakıyorsun sevmişsin ve sevince doğal olarak değer veriyorsun küçük bir davranışından bir anda güveninizi kazanıyor ve kadın beyni nasılsa sevince bir şeyleri görünmez hale getirebilmeye odaklanmış resmen. Hayatın sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için mecbur sevip, değer verip güvenmek lazım canım. Ne olursa olsun bunlardan vazgeçilmiyor.

Bu devirde karaktersizlik prim yapıyor da ondan :50:

Çok ilginç ilişkiler yaşıyor artık insanlar.

Erkek kızla parası için beraber, kız erkekle yalnız kalmamak için.

İkisi de birbirini aldatıyor falan.

Ve gayet rahatlar bu konularda.

Artık anlayamıyorum insanları

aynen canım aynen
başlangıçta deli gibi peşimde koştu telefonlarını açmıyordum yalvarıyodu
ne zaman evet dedim adam değişti
dün gece o kadar çok ağladm ki
hala da geçmedi
eski ilişkileri böyle değilmiş
ben takıntılı manyağın tekiymişim
gencecik çocukmuş beni çekmek zorundamıymış

aynen canım aynen
hala da geçmedi

Eğer değer vermeseydin, üzülmeseydin emin ol şu peşinden koşulan kişi sen olurdun. Anlamıyorum ki ben bu işleri artık :19:

Bunu daha once de yazmistim.

"Aksi ispatlanana kadar her erkek duzenbazdir, yalancidir, tek gecelik iliski arar. " Bunu aklinin bir kosesinde bulundurup, buna gore davranmak lazim. Aksi cikti mi ne kadar guzel devam, ama cikmadi mi tekmeyi basip yollamak gerekir.

Son düzenleme:
aynen canım aynen
hala da geçmedi

daha bugün aynısı başıma geldi canım :( ben ona çok çektirmişim ağzına etmişim öyle diyor resmen kabaca ama yinede katlanıcam sana dmişti bugün vazgeçtm diyor anlamıyorum gerçekten :( bende ağladm çok ama artık ağlamıyorum değmiyor çünkü

Kimseye koru korune asik olup guvenmeyin .
Elimden kayip gidecek diye kendinizi paralamayin .

Hayatta daima bir A ve bir de B planiniz aklinizin bir kosesinde bulunsun...

evet kızlar belkide çok değer vermemek lazım önce ben demek lazım hayatımızın merkezine koymamamız lazım o olmadan da yaşarım demeyi becerebilmemiz lazım bilmiyorum gerçekten seven değer veren insan kaldı mı şu dünyada illaki vardır ama eminim çok az ....

En çok güvendiklerimiz öğretiyor bize,kimseye güvenmememiz gerektiğini..
Kendimden ve annemden başka kimseye güvenmem,nedeni ise üst satırda ki cümlede:ssz:

daha bugün aynısı başıma geldi canım :( ben ona çok çektirmişim ağzına etmişim öyle diyor resmen kabaca ama yinede katlanıcam sana dmişti bugün vazgeçtm diyor anlamıyorum gerçekten :( bende ağladm çok ama artık ağlamıyorum değmiyor çünkü

aynı cümleler ya dün diyor az yalvartmadım az terslemedin mi beni diyor
nasıl başa çıkacaz bunlarla

Back
X