Arkadaşlar ebcede hesabı hakkında bilgisi olan var mı ?

minosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
142
0
26
İstanbul
Merhaba arkadaslar..ebced hesabı ıle ılgılı bılgınız varmı? Bu ilim hakkında bıldıklerınız neler? Son 2 gun için de ebced hesabına baktırdım ve cok olumsuz seyler duydum butun dengem değişti.internette araştırdım ancak cok eskılere dayanan ve guvenırlıgı olan bır ılım oldugu konusunda bır cok forumdakı arkadaslar hem fıkır.bır de sızın yorumlarınızı almak ıstedım.cevresınde olumsuz seyler duyup ona ragmen evlenen ve husranla sonuclanan bır evlılıge sahıt oldunuz mu? Bana ıkı hoca da evlılıgınde hayır gormedım ..ayrılmanız hayırlı dedı.

canım benım rahmetlı dedem fatıh medresesınden mezundu.çok güzel yıldıznağmeye bakardı.EBCED hesabı arapçadır.Arapça bılmeyen uygulayamaz.her harf bır rakama tekamul eder.ve böylece her kışının geleceğı hesaba bakılarak bılınırmış.Çok derin bır ılım olup günümüzde herkesin yapabıleceğı bırşey değildir.Keşke ben dedeme yetışebılseydım belkı azda olsa bırşeyler öğrenırdım.
Dedem kendı geleceğıne ebced hesabıyla bakıp babanneme ben senden önce şu zamanda vefat edeceğım haberın olsun, sende şu vakıt vefat edeceksın demış. veee hepsi çıkmış.ahh ahh eskıler bır başka keşke hayatta olsaydı:34:

Edaya katılıyorum.bunlar ozel bır ıhtısas yapmayı gerektırıyo.herkesın dedıgıne ıtımat etmemek gerek

Edaya katılıyorum.bunlar ozel ıhtısas gerektıren ıslemler ve suan dogru duzgun yapan varsa da cok azdır.her duydugumuza ıtımat etmemek gerek.

Hayır uyma derim ben. Bu ilmi bilen ve hakkıyla yorumlayabilen birilerinin şu an yaşadığını zannetmiyorum. O hocalara iki göz kırpaydın kocandan boşan seni ben alayım derdi emin ol. Ayrıca önemli olan şu an hayırsız çıkması değil. Hayra dönüp dönemeyeceği. Bugün ayağını kırdın hayırsız bir şey ama 30 gün sonra iyileşecek değil mi? Bu şekilde düşün.

Back
X