maddi durumu çok kötü deil eşi çok sorumsuz onu söyleyebilirim,kendiside 6 çocuk doğururken maddi şeyleri göz önünde bulundurmalıydı,onun huyu hep böyledir çingenelik dıyorum ben pintilik hakgetire,,kira dertleri yok sonucta,eşim kocasının altına çalıssın dıye araba aldı yanı maddı manevı yanlarında olduk,ortada magdur bı bebek olsa onun günahı neki asla kıyamam zaten alırım eksık bıseyını görursem ama bu kadar ıyılık görüp sürekli istemek istemek can sıkıcı
arkadaşlar ben dogumuma az kaldığı ıcın odamı hazırladım aldıgım bıde park yatak başka hiç bişey almadım evimde müsait deil şuan zaten alt taraı park yatak diyoki senin durumun var alırsın,6 çocuk dogurmasaydın sende dedim,çok görgüsüz çok ben 3 senelik gelinim benden önce ne yaparlardı merak ediyorum,kapıma geleni boş çevirmem ama bence karşıdaki insanın anlayışlı olması,düşünceli olması gerekir,ben daha hiç kullanmadım siftah yapmamışım istemesi tuafıma gitti,yani çok ilginç,huyu böyle bunun evlendıgımden beri böyle,aklınıza gelebılıcek herşey istenir iç çamaşırım hariç,ya kendımede kızıyorum ayıpmı edıyorum böyle düşünerek ama çok garibime gidiyor inanın anlamıyorum,6 ay boyunca saglık ocagına kadar bebek kucagında gıttı,gelınlerı bebek arabası yolluycaktı ıstemedı dedıki sizin daha bı cocugunuz var yazık size bilmem ne,çizilir dedi,kıyamadı kardeşinin karılarına,yarın bendeki bebek arabasını görunce biliyorum istiycek,bunlar bitmezki,dua edıyorum bol bol allahtan bı umudum var 2 3 sene sonra taşınma ıhtımalim var,
hakkımızda hayrlısı olsun inanın cok zor rizeli hepsi bi ben içlerinde baska yerden,iç içeler,kalabalık,çoluk çocuk,inanın yabancı kültür çok zor oluyor,yoksa rizeli suralı buralı olayı deil hepsi bizim insanımız,ama bu kadar rahatlık olmaz,
valla suç sende bence.
eğer vereceksen lafını yapmayacaksın.
yok vermek istemiyorsan da verme.
mecburmusun
sonra gelip böyle öfff pöfff dersin.
ne yapalım bizmi eltine gidip alma Nurtenin eşyalarını diyelim.
haklısın cnm dışardan biri olunca daha kolay..asıl cehalet karşındakinin olmayan bulnmayan kusurunu bulamaya çalışmak veya alay etmektir..bu fesatlıktır.okumak cehalet gidermez sadece okuduğun bölüm konu vs. hakknda bilgi sahibi olmanı sağlar..insanın kendi elindedir kendini geliştirmek..bende senin yaşadıklarının benzerini çook yaşadm eşimin ailesiyle boyum 1.73 ve bana kısa cüce dediler bunu diyenlerin boyu ise 1.50 kaydirigubbakcemile3 ki eşimle boyumuz eşit topuklu giyerim ve ondan uzun dururum:
çok uğraştım bende ağlardım ay onu dediler ay bunu dediler diye susardım hep ama artık beni delirttiler en sonunda artık kısasa kısas yapıorum resmen bana bir laf söyleyene 3 cevap veriyorum derler ya deli deliyi görünce sopasını saklarmış şimdi gör benimkileri kuzu gibiler...yani insanı zorla kötü yapıyolar...bence tavrını kırmadan koymaya çalış direk söyleyemezsen lafını başakası üzerinden konuş ayşe geçen gün bebeğimin bişeyini istedi vermedim veremem o benim bebeğimin eşyası kardeşim bile olsa palaşmaktan hoşlanmıyorum falan de o zaman anlar anlamazsa artık Allah yardımcın olsun sana bol sabır diliyorum
maddi durumu çok kötü deil eşi çok sorumsuz onu söyleyebilirim,kendiside 6 çocuk doğururken maddi şeyleri göz önünde bulundurmalıydı,onun huyu hep böyledir çingenelik dıyorum ben pintilik hakgetire,,kira dertleri yok sonucta,eşim kocasının altına çalıssın dıye araba aldı yanı maddı manevı yanlarında olduk,ortada magdur bı bebek olsa onun günahı neki asla kıyamam zaten alırım eksık bıseyını görursem ama bu kadar ıyılık görüp sürekli istemek istemek can sıkıcı
kremi kutusuylami verdin ? Bnce at o kremi yenisini al kendi çocuguma daha kullanmadıgım şeyleri baskasına verip kullandrtmm bn olsam... Çok yuzsuzmuş eltiniz sizi kullanıyor bnce bna bir an once son verin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?