Arkadaşlar eltimin çingeneliklerinden bıktım,sizce haksızmıyım???

maddi durumu çok kötü deil eşi çok sorumsuz onu söyleyebilirim,kendiside 6 çocuk doğururken maddi şeyleri göz önünde bulundurmalıydı,onun huyu hep böyledir çingenelik dıyorum ben pintilik hakgetire,,kira dertleri yok sonucta,eşim kocasının altına çalıssın dıye araba aldı yanı maddı manevı yanlarında olduk,ortada magdur bı bebek olsa onun günahı neki asla kıyamam zaten alırım eksık bıseyını görursem ama bu kadar ıyılık görüp sürekli istemek istemek can sıkıcı

hımm anlıyorum. yapılması gerekeni zaten yaptık diyorsunuz..
o zaman tek çözüm yolu tavır koymak,gerekirse araya mesafe koymaktan da çekinmeyin.huzur çok önemli.. birkaç güne bebeğinizi kucağınıza alacaksınız ve şu an uğraştığınız şeye bakın. en mutlu anlarınız olmalı bunlar.. mesafeyi koyup,keyfinize bakın. hiç canınızı sıkmayın..
bebeğinizi sağlıkla ve huzurla kucağınıza almanızı diliyorum..

Vallaha güzelim bence bosu bosuna sinir ediyorsun kendini, bilirim o tip insanlari, cok af edersin sifatinada tükürsen, yüzüne karsida söylesen, yarin yine gelir hic birsey olmamis gibi sunu bunu ister!!!

Neden?

Cünkü onlar o evi ogullarinin kardeslerinin evi olarak görüyor, senin evin esyalarin olarak degil, yani sen kimsinki....bu ev oglumuzun evi ise bizimde evimiz gibi...

Tek care uzaklasmak....buda yakin bir zamanda mümkün degilmis....o yüzden en güzelimi görmezden gel bazi seyleri....Esi böyle sorumsuz ilgisiz iken 6 cocuk yapabilen bir kadindan anlayis, empati gibi seyler düsünmek yersiz olur zaten....

Kendini sinir etme....hayirli dogumlar

birdaha kine hayir diyin.
ben bebegimin esyalarini ortak kullanamam diyin olsun bitsin.
sonra kuserse sizin icin daha iyi olur
artik bisey istemez olur sizden
:lepi:

Daha doğmamış çocuğunuzun eşyalarını, doğduktan sonra da, isterse 70 çocuğu olsun, birileriyle ortak kullanmak ve onların sorumluluğunu üzerinize almak zorunda değilsiniz.
Bence sizin işinizi bahaneler çözmez.
Direk kusura bakma çocuğumun eşyalarını, bir başkasıyla paylaşmak istemiyorum, sağlık açısında da deyin. Diğer eşyaları içinde açıkça veremem kusura bakma, demelisiniz.

3-4 değil 6 tane..bu devir de hemde..
doğur doğur bitmez beeee..sanki koca fabrikatör..
neye güvenerek 6 çocuk yapılır bilmem..neyse allah uzun ömür versin..

valla suç sende bence.
eğer vereceksen lafını yapmayacaksın.
yok vermek istemiyorsan da verme.
mecburmusun
sonra gelip böyle öfff pöfff dersin.
ne yapalım bizmi eltine gidip alma Nurtenin eşyalarını diyelim.

valla suç sende bence.
eğer vereceksen lafını yapmayacaksın.
yok vermek istemiyorsan da verme.
mecburmusun
sonra gelip böyle öfff pöfff dersin.
ne yapalım bizmi eltine gidip alma Nurtenin eşyalarını diyelim.

arkadaşım neden herkesin konularına sinir bozucu yorumlar yapıyosun anlamıyorum,,herkes duymak ıstedıgımız şeyleri yazmak zorunda deil ama seni takip ettiğim kadarıyla hep bu şekilsin,üslübunu çözemedım

çok doğru birşey söylemişsin canım.
etrafımızdaki kötü, art niyetli insanlar yüzünden ben de kötü insan olmak zorunda kaldım sonunda...
hanımefendi olmanın hiç bir faydasını görmedim diyorum annem çok kızıyo.
değersizler yüzünden değerini düşürme diyo.
doğru belki ama başka alternatif bırakmıyorlar insana...

valla ben de çoğunluğa katılıyorum.
veremem ben kendi çocuğum için aldım ona kullanıcam, şurada satılıyo gidip alabilirsin deyin.
bunu istediği herşey için deyin.
her seferinde reddedin.
daha da anlamazsa yuh artık diyorumalsanaalsanasmile

benim böyle bir komşum vardı
yok bitti kalmadı şu bu diyerek biraz ayağını kesebilmiştim komşunun ama bu akraba komşu değil senin işin daha zor canım
yinede yok veremem de versende isteksiz verdiğini yüzünden bir şekilde belli et belki anlar diyeceğim ama bu tip insanlar zor anlar maalesefakannehir
en iyisi sen uzağa taşın canım

canım yok de,kalmadı de,hatta eğer kıyafetini falan isterse kusura bakma mantar oluyorum başkasının kullandığı birşeyi kullanamam de,tabak isterse çeyizlik takımım veremem de,baktın olmuyo sen git evine olur olmaz herşeyi iste,aynı davranışları sen ona yap,ama o yüz bulup senden isteyincede yok de,

valla bilmiyorum cesaret edip ''ben bu kadar şey paylaşmayı sevmem kusura bakma cimriyimdir biraz lütfen bişey isteme artık'' falan de

mihriban arkadaşım gibi benimde yüzsüz bir komşum vardı her .... ister sonra ilk enayi gibi iyi niyetten verdim sonra ne vericem dedim eşim parayı kolay kazanmıyo bebek arabasını sterse bugün dışarı çıkıcaz dersin pişik kremi almadım henüz gerekirse alıcam de elektronik bir şeyse arıza yaptı de fırın için ütü için öyle diyodum yiyecekse benimde kalmadı çarşıya çıkamadım yada almayı unutmuşum dersin yüze duramıyosun sanırım bende öyleydim ama kullanıla kullanıla öğrendim artık

o bir istiyorsa siz iki isteyin lazım olmayan şeyleri bile isteyin
yakın zamanda sizden kurtulmanın yollarını arayacaktır

kremi kutusuylami verdin ? Bnce at o kremi yenisini al kendi çocuguma daha kullanmadıgım şeyleri baskasına verip kullandrtmm bn olsam... Çok yuzsuzmuş eltiniz sizi kullanıyor bnce bna bir an once son verin ...

kremi kutusuylami verdin ? Bnce at o kremi yenisini al kendi çocuguma daha kullanmadıgım şeyleri baskasına verip kullandrtmm bn olsam... Çok yuzsuzmuş eltiniz sizi kullanıyor bnce bna bir an once son verin ...

2010 konusu. virgülle konu hortlatıldığını da gördüm ya...

Önce yazıp sonra mesajı silmek yasaktır ve lütfen eski konuları güncellemeyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…