Arkadaşlar emin olamadım, bakabilir misiniz?

Hopeandwhite

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
247
112
103
gecikmem var testte yaptım ama regl olcak gibi hissediyorum. test yanlış olabilir mi? Kaç aydır bekledim inancım kalmadı. Bi da yapsam mı test?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 144
Çok bariz hamişsin:) hayırlı olsun rabbim hayırlı evlat eylesin.

gecikmem var testte yaptım ama regl olcak gibi hissediyorum. test yanlış olabilir mi? Kaç aydır bekledim inancım kalmadı. Bi da yapsam mı test?
Canim ben hamileliimin ilk haftalarinda surekli adet olcakmisim gb sancilaniodum sonra azalio zaten dolayisiyla adet belirtisi gb hissettiklerin hamilelik belirtisi de ayrica. Hayirli olsun baya hamilesin kisacasi :)

Canim ben hamileliimin ilk haftalarinda surekli adet olcakmisim gb sancilaniodum sonra azalio zaten dolayisiyla adet belirtisi gb hissettiklerin hamilelik belirtisi de ayrica. Hayirli olsun baya hamilesin kisacasi :)
Canım inşallah ya, sadece teste güvenemedim hep test için olumsuz yorumlar var. Hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin.

Canım inşallah ya, sadece teste güvenemedim hep test için olumsuz yorumlar var. Hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin.
Silik cizgi olsa evet ama senin baya koyu cikmis canim yarin baska bi marka al dene istersen onda da ayni sonucu alirsin zaten ama benim tavsiyem direk kadin dogum doktoruna gitmen olur takiplerine baslarsin

Evet kızlar haklıymışsınız hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin ve sağlıkla bebeğimizi dünyaya getirmeyi ve bebeğimizin her halini de görmemizi nasip etsin.

Back
X