- 13 Kasım 2015
- 247
- 112
- 103
- Konu Sahibi Hopeandwhite
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya inşallah, emin olamıyorum. Resmen regl belirtilerim var karnım şiş falanNe yanlışıbu işin doğrusu yanlışı kalmamış. Hamilesin
![]()
Ya inşallah, emin olamıyorum. Resmen regl belirtilerim var karnım şiş falan
Çok heyecanlandım hastanede kan testide vereyim de ünitlenip üzülmeyim sağol canımonlar hamilelik belirtisi de oluyor :))
İnşallah Canım ya. Kesinleşirse yazarım zaten burdan.Çok bariz hamişsin:) hayırlı olsun rabbim hayırlı evlat eylesin.
İnşallah canım yahamile sin...
Tebrikler :)
Tabi rabbim bilir ama sen kesin gibi bak bu işe :) iki kere yapdım bu testlerden hiç yanılmadı :)İnşallah Canım ya. Kesinleşirse yazarım zaten burdan.
Kimisi bebetime yanlış sonuç veriyor diyorda. İnşallah Canım ya.Tabi rabbim bilir ama sen kesin gibi bak bu işe :) iki kere yapdım bu testlerden hiç yanılmadı :)
Canim ben hamileliimin ilk haftalarinda surekli adet olcakmisim gb sancilaniodum sonra azalio zaten dolayisiyla adet belirtisi gb hissettiklerin hamilelik belirtisi de ayrica. Hayirli olsun baya hamilesin kisacasi :)gecikmem var testte yaptım ama regl olcak gibi hissediyorum. test yanlış olabilir mi? Kaç aydır bekledim inancım kalmadı. Bi da yapsam mı test?
Canım inşallah ya, sadece teste güvenemedim hep test için olumsuz yorumlar var. Hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin.Canim ben hamileliimin ilk haftalarinda surekli adet olcakmisim gb sancilaniodum sonra azalio zaten dolayisiyla adet belirtisi gb hissettiklerin hamilelik belirtisi de ayrica. Hayirli olsun baya hamilesin kisacasi :)
Silik cizgi olsa evet ama senin baya koyu cikmis canim yarin baska bi marka al dene istersen onda da ayni sonucu alirsin zaten ama benim tavsiyem direk kadin dogum doktoruna gitmen olur takiplerine baslarsinCanım inşallah ya, sadece teste güvenemedim hep test için olumsuz yorumlar var. Hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin.
Tamam Canım çok sağolSilik cizgi olsa evet ama senin baya koyu cikmis canim yarin baska bi marka al dene istersen onda da ayni sonucu alirsin zaten ama benim tavsiyem direk kadin dogum doktoruna gitmen olur takiplerine baslarsin
Rica ederim canim hayirlisi olsun :)Tamam Canım çok sağol