arkadaşlar en erken gebelik kaç günde belli olur yardımmm!!!

hazal1595

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
3.308
3.016
248
36
arkadaşlar bnm bu ayın 8i şüpheli ilişki tarihi kanda tahlil yaptırsam çıkar mı adetime 4 gün var

Ben de aynı durumdayım bat a 3 gün var ve 8 inden 13 une kadar ilişki. .. 1 hafta geçsin diyorum ben

cıkar..ben adetıme 4 gun varken kanda ogrendım kı hatta ıdrar testınde bıle cıkmıstı

arkadaşlar bnm bu ayın 8i şüpheli ilişki tarihi kanda tahlil yaptırsam çıkar mı adetime 4 gün var
10 gün kala bile kandan öğrenen olabiliyo canım benim 3 gün kala idrardan bakmıştım ve çok çok silik 2. çizgiyi görmüştüm eğer kandan baktırırsan çok daha garanti olur ve eğer gebelik varsa çıkar.

bnde ilk gebeliğimi öle öğrenmiştim ama ya geç döllenmeyse

Çıkar tatlım degerlerinden anlarsın. Lakin şöyle bi durum var bu açıklamalı bir şekilde izah edildi doktor tarafından bi cok gebelik erken verilen kan yüzünden sonlaniyormus yani aynı hafta icinde veya ay icinde gelisme kalp atmama ve benzeri sorunlar nedenlerinim bi cogu bu ihtimale bağlıymış. Korkutmak istemem ama bekle derim gününden geçsin çünkü bebeğin kana ihtiyacı var vitamine yani

cıkar..ben adetıme 4 gun varken kanda ogrendım kı hatta ıdrar testınde bıle cıkmıstı
ya baktırsam mı bilmiyorum ki ilk bebeğim düştü normalde 28 güne birdi adetm düşükten snra ilk adetten snra düşündük oda 21 gn snra oldum yani kafam çok karışık

haklısın biraz bklemeliyim bncede korkuyorumda negatif çıkar de geç döllenmeyse

haklısın biraz bklemeliyim bncede korkuyorumda negatif çıkar de geç döllenmeyse

Her ihtimal olabilir minicik bi kan pirtisidir o daha henüz böyle gergin olma kasmayın lütfen kendinizi. Şöyle düşünün adette olsam hamile olsam bi şekilde vakti geldiginde belli olucak hayırlısı olsun, diyin bi güzel Rabbinize şükür gönderin çünkü bu ay olmuyorsa hic şüphesiz Allah size yardım ediyor sizi kötü olucak sonuçlardan koruyordur bebeginiz ve sizin için en dogru zamana hayırlısı ile kavursunuz inşallah

çok haklısın tevekkül etmekte fayda var rabbime bn bir bebek kaybettm rabbim bir daha yaşayacak herşeyden korusun çok tşk

herhangi bi belirtin var mı peki.
valla bnm 2. gebeliğim diğeri maalesef düştü onunla aynı belirtiler sol bacak ve kasık ağrısı ve aşırı şekerli şeyler istio cnm ama o erken döllenmeydi hemen öğrenmiştim adete 3 gn kala

Ben oglumda bes gun kala baktirmistim 4.58 cikmisti iki gun sonra 21 di deger doktor gec dollenme dedi ilk baktirdigimda yeni yerlesiyormus oyuzden dusuk cikmis

canım benim bugünle birlikte 5.günüm geçeli. 3 gün önce kan tahlil yaptırdım sonuç negatifti. dün akşamda eczenden test aldım yaptım negatif. hala beklemedeyim.

Ben takipteyim bu konuyu merak ediyorum en az sizler kadar bide heyecan var inşallah beklediginiz gibi olur sonuçlar

ya arkadaslar ben bugun bu pahali olan erken idrar testini yaptirdim negatif cikti supheli ilskinin ustunden 17 gun gecti sizce erken mi olmus uzuldum biraz sonuca ama

kızlar şimdi belki bu soru 1372376324.kez soruluyordur ama 1372376325. kez de ben soracağım. Benim bat 29 eylül şimdi , test yapsam çıkar mı acaba merak ediyorum. Regl olacağımı hissediyorum ama gene de "mi acaba" diye düşünüyorum

Valla ben yaptım ama negatif çıktı adetim 28 eylül yap bakalim bellide olmaz benim önceki gebeligim adetten iki gün önce cikmisti

canım benim bugünle birlikte 5.günüm geçeli. 3 gün önce kan tahlil yaptırdım sonuç negatifti. dün akşamda eczenden test aldım yaptım negatif. hala beklemedeyim.
Ya cnm bnde su pahalı idrar testini yaptım negatif çıktı acaba erken mi benimde

Ben takipteyim bu konuyu merak ediyorum en az sizler kadar bide heyecan var inşallah beklediginiz gibi olur sonuçlar
Hayırlısı olsun ya ben biraz üzüldüm ama. Negatif çıkınca yarin kan vereceğim birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…