arkadaşlar; endoskopik kaş kaldırma olan var mı

merhaba hatun. ben yaptırmadım ama doktorun verdiği bilgiye ve resimlere göre basit bir ameliyatmış. kaş ile saç arasındaki mesafe fazla olmayanlarda daha çok toparlamam sağlıyormuş mesafe ne kadar uzun olursa etkisi o kadar az yani. benim mesafe kısa olduğu için çok ii olucağını söyledi ama ben burun kenarımdan şikayetçiyim daha çok o yüzden fazla üstünde durmaadım. oaln kişler olsa tabi daha olcak tecrübe açısından ben de endolift yaptıran arıyorum ama bulamadım.:(( o daha küçük bi operasyon çünkü

sağol denizkızı,, endolifting nasıl bi operasyon bilmiyorum ama araştırıcam,, bana botoks diyolar, ben 33 yaşındayım sarkma var ama 1 tane bile kırışıklık yok,genetik işte kırışmıyoruz sarkıyoruz !!!!

endolifting yöntemini bende düşündüm açıkcası ama türkiyede çok yeni bir uygulama ve çok az kişi uyguluyor o nedenle çekimserim
ünlü estetik cerrah tunç tiryaki endolifting yapıyor ben kendisine mail atmıştım aptos konusunda ama bana aptosun kalıcılığı kısa sürdüğü için endolifting uygulamasını kullandığını söylemişti
aptos 1.5 - 2 sene kalıcı biliyorum o mantıkla gidersek en az 3 sene falan kalıcı olması lazım ama yinede uygulatan birisine ulaşmakta yarar var.
uzun süre kalıcı bir yöntemde kararlıysan gerdirmekten başka şansın yok sonuçda bunların hepsi ipliklerle asma yöntemi olduğu için yerçekiminin etkisiyle doku bir süre sonra düşecek yani günü kurtarmaktan başka bir işe yaramayacak yinede bence kafandaki soru işaretlerini dağıtmak için muayane olmaya gidip herşeyi açıkca görüşebilirsin yada tel açıp endolifting konusunda merak ettiklerini sorabilirsin bu bilgileride bizimle paylaşırsın bizde ona göre belki ona yönleniriz bellimi olur :)

sağol denizkızı,, endolifting nasıl bi operasyon bilmiyorum ama araştırıcam,, bana botoks diyolar, ben 33 yaşındayım sarkma var ama 1 tane bile kırışıklık yok,genetik işte kırışmıyoruz sarkıyoruz !!!!

ben bi kere botoks yaptırdım benim mimik hareketerim çok fazl aolduğu için alnımın arası bi de kaz ayaklarım gülünce beni rahatsız ediyordu. yaptırdıma ama hiç sevmedim mimiklerimi kullanmaya çalıştıkca kaşlarım havaya kalkıyordu zaten minyom yüzüm hiç yakışmadı bi daha kaz ayakalrı için düşenebilirim belki üst taraf çok robot gibi oluyor:((( benim cildim çok kuru o nedenle kırışmaya müsait:(( endolift için görşmeye gitttiğimde doktor bana çok fazla sarkmamış yüzler için uygun olduüunu söyledi. kesik falan olmadığından etkisi de küçük çaplı sanırım ama ben zate böle bir yöntem istiyorum hafif bir sarkma var zaten zayıfım.ulvi güner ile görüşmüştüm

kızlar google a endolifting before and after yazın bi bakın üzerine konuşalım olur mu?sayfa çevirisi yap ı tıklamayı unutmayalım............b

saol ŞAŞKIN.. ben kafama koydum aynaya baktğimda eskisi gibi mutlu olmak istiyorum 2 yıl bile olsa etkisi denemek isterim yeterki cildime zarar vermesin bu yöntem.........:(( doktorlardan cvp bekliyorum şu an

denizkızı ulvi güner sana fiyat verdimi endolift için 3 5 yıl dayanıyomuş bu yöntem benim merak etğim bu 3 5 yıl sonra ne şiklde etkisnin geçeceği birden mi düşücek kaşlar yoksa yerçekimene bağlı bi düşmemi olucak dedikelrine göre yerçekime bağlı bir düşme olucakmş ayrıca tuncer özalp diye bir doktorla görştm happy lift diye bir şey uyguluyormuş ve telefonda ömür boyu kalıcı dedi aklım karıştı fiyatıda 1000tl doktor ücreti+400e malzemeymiş bence ameliyattan önce alternatif tedaviler denebilir sonuçta ameliyatda olsa yerçekime bağlı yine devam edicek ki yerçekiminden en çok etkilenen bölge kaşlarmış

denizkızı ulvi güner sana fiyat verdimi endolift için 3 5 yıl dayanıyomuş bu yöntem benim merak etğim bu 3 5 yıl sonra ne şiklde etkisnin geçeceği birden mi düşücek kaşlar yoksa yerçekimene bağlı bi düşmemi olucak dedikelrine göre yerçekime bağlı bir düşme olucakmş ayrıca tuncer özalp diye bir doktorla görştm happy lift diye bir şey uyguluyormuş ve telefonda ömür boyu kalıcı dedi aklım karıştı fiyatıda 1000tl doktor ücreti+400e malzemeymiş bence ameliyattan önce alternatif tedaviler denebilir sonuçta ameliyatda olsa yerçekime bağlı yine devam edicek ki yerçekiminden en çok etkilenen bölge kaşlarmış

ulvi güner çok pahalı bir doktor ama işini de çok ii yapan bir doktor. mutlakak pazralık yap bana verdiği gfiyat her bölge için ayrı ayrı uçuk bir fiyattı. ben sonra mail attım şakak ve orta yüz için 3000tl ye indirtmeye çalışacağım.bu işi 1.250 yda 1000 e yapan doktorlar da var ama ulvi beyin dediği ucuz olursa daha az iplik kullanıyormuş malzemeden tasarruf için ozaman kalıcığı da az oluyormuş. aklım çok karışık. bir de endoskopik orta yüz germe var o da çok ağır bi işlem onu da pazarlık ederek bir doktora fiyatını indirdimama ona cedaret edemiyorum. bu hfatlar izin alıp b,ir daha ulvi bey ve bir doktorla daha görüşeceğim. inşallah doğru kararlar veririz

bu arada hiç bir işlemin etkisi ömür boyu devam etmez yaşlanmak engellenemeyen bir süreç çünkü en azından yavaşlatmış oluyoruz bence

rossy o iplerin de bir ömrü var hem yer çekiminin etkisyler hem de iplerin etkisi geçmeseiyle yavaş yavaş oluyordur tabi ki....sadece kaşların için düşünüyorsan endoskopik kaş kaldırma yaprtıamnı tavsiye ederim o daha kalıcı bir yöntem ve iyileşme süreci ağır olmuyor kaşlarda olunca sadece.ben orta yüz i.inde düşündüğüm için endolifti düşünüyorum

denizkızı ulvi bey gerçekten çok pahalıymş ameliyat benim için son çare çünkü ben sadece kaşlarımın uç kısımları kalksın istyrm o yüzden sanrım happy lifti denicem ama ondada ehli ellerde yapılmazsa deri altı sinirlere zarar verilebiliyormuş...

denizkızı ulvi bey gerçekten çok pahalıymş ameliyat benim için son çare çünkü ben sadece kaşlarımın uç kısımları kalksın istyrm o yüzden sanrım happy lifti denicem ama ondada ehli ellerde yapılmazsa deri altı sinirlere zarar verilebiliyormuş...

inşallah istediğin gibi olur nasipse p.tesi gidicem bende 2 doktorla görüşeceğim:))

Back
X