• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar ercan cihandide ye kulak estetigi yaptiran var mi???

Kepce kulak ameliyati olanlardan bilgi istiyorum lutfen...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar,
Ercan Beye kepçe kulak ameliyatı yaptırdım kendisi alanında çok iyi bir doktor. Ameliyat 3 saate yakın sürdü çıkışta bira ağrım sızım olmadı. Sargı da çabuk açılıyor iki gün kalıyor sonra normal hayatınıza dönüyorsunuz hele ki kıkırdak içinde probleminiz yoksa beinm gibi çok çabuk iyileşirsiniz benim az problemli olan kulağım 3 güne tamamen iyileşti diğer kulağım biraz daha geç iyiyleşiyor. Kıkırdağının içi şekillendirildi. Son derece doğal görünüm başarılı bir ameliyat. Şöyle böyle olsun demenize hiç gerek yok işinin ehli biri. Uzmanlık tezi bu konuda vakaları çok başarılı ve sürekli bu işi yapıyor. Medikal Park göztepe hastanesinde ücreti arayarak öğrenin hastaneye göre değişebiliyormuş. Kendisi çok güvenilir özellikle söylüyorum. O kadar kafam rahat ki bu kadar sıkıntı çekip söyle böyle olur mu ki demekten kendinizi uzaklaştırabilmenizi sağlayan bir hekim. Bence Türkiye de alanının en iyisi. Şahsen 30 yaşıma kadar bu ameliyatı yaptırmadım ne vaktim vardı ne de risk almayı seven biriyim estetik beni korkutur ama gerekliydi Ercan Bey beni pişman etmedi bir muayene olun kendisine sordum numaranızı yazabilir miyim diye tabiki isteyen asistanına ulaşabilir: 05306627066 saygılarımla...

Sizinle ozel olarak iletisime gecebilir moyoz acaba?
Cok gecmis olsun bu arada
Ben ercan beyin yanina gittim muayene oldum.daha operasyon gecirmedim tabi okulun son senesi insallah yakin zamanda oluyorum.

Herkese merhaba bu kepçe kulak konusundan dolayı bu forma üye olmuştum 2011 - 2012 yıllarında belki. 2011 yılında bu ameliyatı ankaradan Savaş Serel ' e ameliyat oldum ve ameliyatı cebeci hastanesinde normal anestezi altında yaptı. ameliyat sonrası çok iyiydi fakat yaklaşık 1 yıl sonra sag kulağım açılmaya başladı giderek diğerinden farklı oldugunu belli ediyordu. Savaş Bey ardından çukurambar taraflarında özel bir yer açtı ve beni kontrollerim için özel muayanesinde ekstra ücret isteyerek kontrol etmek istedi v.s bu ameliyatın bu kadar olaacagını normal falan dedi ardından daha da gitmedim. 2016 yılına kadar bekledim ve tabiki de araştırdım en sonunda 3 gün önce Acıbadem hastanesinde Ercan CİHANDİDE ye tekrar ameliyat oldum. şuan çok mutluyum tabi zaman geçtikce neler oldugunu burdan size anlatacagım. 2. ameliyatta 1.ye ait farklı kesitylerin olması sıkıntılı bir durummuş biraz ağrı var ama sonucu mükemmel bekliyorum. zaman sonra tekrar yazarım herkese mutlu foırumlar.
htc35trn arkadaşın dedikleri oldukça dogrudur. Asistanın yeni numarası 0549 ESTETİK (3783845)

Herkese merhaba bu kepçe kulak konusundan dolayı bu forma üye olmuştum 2011 - 2012 yıllarında belki. 2011 yılında bu ameliyatı ankaradan Savaş Serel ' e ameliyat oldum ve ameliyatı cebeci hastanesinde normal anestezi altında yaptı. ameliyat sonrası çok iyiydi fakat yaklaşık 1 yıl sonra sag kulağım açılmaya başladı giderek diğerinden farklı oldugunu belli ediyordu. Savaş Bey ardından çukurambar taraflarında özel bir yer açtı ve beni kontrollerim için özel muayanesinde ekstra ücret isteyerek kontrol etmek istedi v.s bu ameliyatın bu kadar olaacagını normal falan dedi ardından daha da gitmedim. 2016 yılına kadar bekledim ve tabiki de araştırdım en sonunda 3 gün önce Acıbadem hastanesinde Ercan CİHANDİDE ye tekrar ameliyat oldum. şuan çok mutluyum tabi zaman geçtikce neler oldugunu burdan size anlatacagım. 2. ameliyatta 1.ye ait farklı kesitylerin olması sıkıntılı bir durummuş biraz ağrı var ama sonucu mükemmel bekliyorum. zaman sonra tekrar yazarım herkese mutlu foırumlar.
htc35trn arkadaşın dedikleri oldukça dogrudur. Asistanın yeni numarası 0549 ESTETİK (3783845)
Merhaba bende daha önce 2 kere ameliyat oldum kepçe kulak ameliyatı var ama açılma var maalesef geçende acıbademde konuşmaya gittim yüksek fiyat belirledi biraz bu fiyata değer mi memnunmusun baana rica etsem kulaklarının fotoğrafını atarmısın çok tedirginim bu konuda çok araştırıyorumm

Back
X