Herkese merhaba bu kepçe kulak konusundan dolayı bu forma üye olmuştum 2011 - 2012 yıllarında belki. 2011 yılında bu ameliyatı ankaradan Savaş Serel ' e ameliyat oldum ve ameliyatı cebeci hastanesinde normal anestezi altında yaptı. ameliyat sonrası çok iyiydi fakat yaklaşık 1 yıl sonra sag kulağım açılmaya başladı giderek diğerinden farklı oldugunu belli ediyordu. Savaş Bey ardından çukurambar taraflarında özel bir yer açtı ve beni kontrollerim için özel muayanesinde ekstra ücret isteyerek kontrol etmek istedi v.s bu ameliyatın bu kadar olaacagını normal falan dedi ardından daha da gitmedim. 2016 yılına kadar bekledim ve tabiki de araştırdım en sonunda 3 gün önce Acıbadem hastanesinde Ercan CİHANDİDE ye tekrar ameliyat oldum. şuan çok mutluyum tabi zaman geçtikce neler oldugunu burdan size anlatacagım. 2. ameliyatta 1.ye ait farklı kesitylerin olması sıkıntılı bir durummuş biraz ağrı var ama sonucu mükemmel bekliyorum. zaman sonra tekrar yazarım herkese mutlu foırumlar.
htc35trn arkadaşın dedikleri oldukça dogrudur. Asistanın yeni numarası 0549 ESTETİK (3783845)