- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
- Konu Sahibi PatikliPenguen
-
cnm sevgiden üstün bişi var mı şu dünyada ? Heleki şimdiki zamanda sahte sevgiler yalan aşklar.... Ama sen bizim sevgimiz gerçek aşkımız doğru diyosan; yaşatabilmek için elinizden geleni yapın....haa unutmadan seninde ailen ve onunda ailesi bigün sizi bu dünyada bırakıp gidicekler...belki yanlız kalmamanız için sözde size uygun birilerini bulucaktır ozamanda mutlu olamayacaksınız.ailenizin sizin hayatınız üzerinde yanlış yapmasına izin vermeyin.....
Tabi objektif bakmak lazım neden istemiyolar aileler ? Bide kendinizi onların yerine koyun bakın olaya...
Bu arada kaç yaşındasın ?
anneside istemyor beni amabenım ailemde onu istemıyor nasıl olcak bılmıyorum biz birirmizi cok sveıyorz
4 YILDIR BERABERIZ ARTIK NERDEYSE HERKES BILIYOR AMA BİTÜRLÜ ADI KONMUYOR ERKEK ARKADSIMIN İŞ SORUNU VAR SANKİ HİÇ EVLENEMICEZ GİBİ GELIYOR ARTIK PSIKOLOJIM BOZULDU İİCE COK SEVIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIMMMsenağlamasenağlamasenağlama
Annem paraya cok dÜŞkÜn hep zengİn paralı bİtİyle evlenmemİ İstıyor benım ama ben sevıyorum allah byÜk bİ gÜn belkİ herkesten İyİ durumda olur bılınmezkİ onun annesİde benı annemden dolayı İstemıyor cevreden duymus İŞte o kadın paracıfalan dİye ama benım sucum yokkİ
Annem paraya cok dÜŞkÜn hep zengİn paralı bİtİyle evlenmemİ İstıyor benım ama ben sevıyorum allah byÜk bİ gÜn belkİ herkesten İyİ durumda olur bılınmezkİ onun annesİde benı annemden dolayı İstemıyor cevreden duymus İŞte o kadın paracıfalan dİye ama benım sucum yokkİ
e bu şartlar altında nasıl evleneceksiniz? çocuk oyuncağı mı canım evlilik.
önce erkek arkadaşının sağlam bir iş bulması gerekiyor? askerliğini yapmadı ise bunu da yapmalı.
sonra annesini babasını almalı ve sizi ailenizden istemeli
bu olaylar gelişirken her iki taraf da anlar zaten bu işin olup olmayacağını
madem seviyosun bekliyceksin güzelim isi yoksa nasil evleniceksinizki sevgiline söyle is konusunda biraz daha istikrarli olsun üstü kapali tehtit et bukadar agirdan alma de kismetse zaten olucaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?