Arkadaşlar erkek arkadasımla evlenemıyorz:(

erkek arkadaşım benden az maaş alıyor ve lise mezunu bense üni mezunuyum. erkek arkadaşımın ailesinden bi sorun yok ama ben geçenlerde anneme anlattım ve beklenen kıyamet koptu.. 5 senedir birlikteyim artık başkasıyla olamam er ya da geç benim ailemde kabullenecek

canım böyle ilişkilerde çoğunlukla kim üstte olcak kavgası olur. erkekler kendi sözlerinin geçmesini isterler, kadınlarsa zamanla kendi sözlerinin geçmesini isterler çünkü daha çok kazanıyorlardır. yani ister istemez bu böyle olur çünkü daha çok kazanan parayı yönetmek ister.

yada öle olmasa bile erkek içten içe kendini daha ezik hisseder ve bu da kesinlikle ilişkiye yansır.

yani evlenemezsiniz demiyorum ama bu sebepten sorunlar ileride elbet çıkacak eğer buna katlanırım diyorsan orası senin bilceğin iş ama ailenin karşı çıkmasını çok doğal buluyorum ben de etrafımda biri olsa karşı çıkardım heralde

walla erkek arkadaşım 5 senedir hiç bir şekilde eziklik yaşadığını hissetmedi hissettirmedi yani bizim ilişkimize böyle bi durum yansımadı o yüzden kesin konuşmamak lazım diye düşünüyorum

benım arkadasım gibi aynen bizim sorun aynı yani ama ınanıyorum ben iş kısmettir bıgün olur yani sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…