Arkadaşlar erkek bebeğim için tuğra ismine ek isim arıyorum lütfen yardım edin!...

meryemceylin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
79
0
36
İstanbul
Tuğra ismine ek olarak hayırlı güzel anlamlı isim arıyorum ben ömer düşündüm ama kararsızım fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.......

doğrudur insanın kendi bebeği olunca titizlenir böyle.en yakışanı koymak ister beğenemez. ne güzelyaa:) ama bn tuğrayı çok bğendim adıyla yaşasın bebişin:) aklıma glen olursa yazarım gne

fergal:bu benım arkadaşımın adı anlamını kimse bilmiyo ama söylemesi cok güzel
arsel:iyi huylu
ataman: Ata kişi, başkan, önder
bahadır: cesur, yiğit,batur (bunun anlamları bile isim:))

amaaaan ben binlerce isim seviyorum,nedense osmanlı isimlerinin hepsi ilgimi cezbediyor...

han koy en iyisi:D:D

fergal:bu benım arkadaşımın adı anlamını kimse bilmiyo ama söylemesi cok güzel
arsel:iyi huylu
ataman: Ata kişi, başkan, önder
bahadır: cesur, yiğit,batur (bunun anlamları bile isim:))

amaaaan ben binlerce isim seviyorum,nedense osmanlı isimlerinin hepsi ilgimi cezbediyor...

han koy en iyisi:D:D

aslında isteğim ek olarak zat isimleri eski evliya isimleri bilen varsa tercihimdir sahabilerdenolabilir oyüzden ek isim arıyorum yosa tuğra yeterli

özeniyorum çünkü:) çk güzel bişey. bilmiyorum beğnirmisin amadeğişik diye yazıyorum
kaner: yiğit soydan gelen
kutayıda severim uğurlu ay dmekmiş. ama hoş geliyo bna
BARTU : En eski Türk hanlarından biri gibi gibi :)))

sakıncası yoksa soyadı ne öğrenebilir miyim isim ve soyismin uyumlu olması açısından sordum :S isimler karakterleri belirliyor.. tuğra ismi çok güzel bi isim Allah analı babalı büyütsün

Son düzenleme:
eymen musab r.a
eymen tuğra olabilir...
enes bin r.a
enes tuğra
ama ben ahmet tuğrayı yakıştırdım emir tuğra da güzel...ben bile kararsız kaldım sana kolay gelsin :1:

aslında isteğim ek olarak zat isimleri eski evliya isimleri bilen varsa tercihimdir sahabilerdenolabilir oyüzden ek isim arıyorum yosa tuğra yeterli

hemen onlardan da sayayım sana sanırım onların da en güzeli HAMZA
talib,ebu vakkas,zübeyr,hanzala,ÖMER,zeyd,yaser,DÜCANEEEEEE(buna da deliriyorum),malik,erkam,feyruz,deylemi,amir,talha,kays,rebi

aklıma gelenler bunlar..

Son düzenleme:
ömer tuğra olabilir
yada yusuf tuğra...
bi isim modern ise diğeri kesinlikle geleneksel ve köklü olmalı
çok hoş uyum sağlıyorlar

Son düzenleme:
Back
X