- Konu Sahibi meryemceylin
Tuğra ismine ek olarak hayırlı güzel anlamlı isim arıyorum ben ömer düşündüm ama kararsızım fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
osman tugra.ikiside uyumlu
tuğra alp olabilir bnce. hem 2 isim kullanılcaksa 2.ismin kısa olmasından yanayım cnm dha hoş geliyo kulağa. hem alp cesur savaşçı demek uyumlu bnce:)))
doğrudur insanın kendi bebeği olunca titizlenir böyle.en yakışanı koymak ister beğenemez. ne güzelyaa:) ama bn tuğrayı çok bğendim adıyla yaşasın bebişin:) aklıma glen olursa yazarım gne
fergal:bu benım arkadaşımın adı anlamını kimse bilmiyo ama söylemesi cok güzel
arsel:iyi huylu
ataman: Ata kişi, başkan, önder
bahadır: cesur, yiğit,batur (bunun anlamları bile isim:))
amaaaan ben binlerce isim seviyorum,nedense osmanlı isimlerinin hepsi ilgimi cezbediyor...
han koy en iyisi![]()
aslında isteğim ek olarak zat isimleri eski evliya isimleri bilen varsa tercihimdir sahabilerdenolabilir oyüzden ek isim arıyorum yosa tuğra yeterli
sakıncası yoksa soyadı ne öğrenebilir miyim isim ve soyismin uyumlu olması açısından sordum :S isimler karakterleri belirliyor.. tuğra ismi çok güzel bi isim Allah analı babalı büyütsün