Arkadaşlar erkek ruhundan anlayanlar yardımcı olabilir misiniz?

sever

iyiki varsınız canlarımmm
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.214
11
116
42
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben 1 yıl 1 aylık evliyim ve çocuk istiyorum eşimde her defasında ne yapacaksın çocuğu diye dalga geçiyo hep 1 seneden sonra düşünürüm demiştim hem borçları ödemek adına hem birikim yapmak adına hemde evliliğin tadına varmak adına tabi biz 5 aydır korunmuyoruz rahim ağzı yaram vardı ve doktorum bu yaranın gebe kalmaya engel teşkil etmediğini söyledi sitede okuduklarımda bunların tam tersiydi rahim ağzı yarasının gebeliğe engel olabildiğiydi neyse eşim sürekli boşver diyo ama korunmuyoruzda korunalımda demiyo acaba ben üzülmeyeyim diyemi yapıyo ama böyle daha çok üzülüyorum ve kırılıyorum ne yapmam gerekiyo sorayım diyorum ama sormakta istemiyorum benim eşim biraz şakacıdırda hep alınıyorum gene bişey söylerde alınırım diye korkuyorum ne yapmalıyım yazan arkadaşlara şimdiden tşk ederim:teselli:

canım şunu anlamadım neden eşin peki çocuk istemio:S(??? nedemek napıcaksın ??
dünyanın en güzel duygusudur anne ve baba olmak...eşinizin şakacı olduğunu söylemişsiniz ya eşiniz insanlarla duygularıyla dalga geçio yani (şakayla karışık takılıo)yada siz onun şakalarını gerçek sanıp alınıosunuz tam bilmiorum neler olduğunu ama bence korkmayın sormaktan akşam alın karşınıza diyinki böyle böyle ben anne olmak istiorum senin çocuğunu istiorum siz daha güzel şeyler bulursunuz söyliycek bence oturup knşun alınmayı bırakın bakalım ciddi olabilecekmi yoksa yine şakayla karışık lafmı söyliycek???

Bu işin şakası olmaz canım....

Eğer eşin gerçekten istemiyorsa nedenlerini oturun konuşun...

Korunmuyormuşsunda hadi hamile kalırsan o zaman eşin nasıl karşılar belki adam kendini hazır hissetmiyor...

Bence al karşına ciddi ciddi konuş çok ciddi bir konu çünkü...

İnşallah kazananda sen olur ve bebek sahibi olursun canım....

canım acale etme ve kendınıde suclu hıssetme.korunmuyorsun dıye hemen hamıle kalırsın dıye bırsey yokkı,kımılerı cabuk hamıle kalır,kımılerınınde hamıle kalması uzun surebılır.ama onemlı olan hamılelıgıne engel bır rahatsızlıgının olmaması,ve acele etme hamıle kalırsın,rahım agzı yarası hamılelıgı etkılemez.onemlı olan rahmın ıcınde bır rahatsızlıgın olmaması.esıne gelınce bence oda ıstıyo,sanırım senın uzuldugununde farkında,bu sebeple ustunde durmayıp sakalasıyo senınle.ne guzel ıste tam tersı olsaydı daha mı ıyı olurdu.bence sukret ve bırazda bekle... ALLAHIM COCUK ISTYEYEN HERKESE BU GUZEL DUYGUYU TATTIRSIN INSALLAH.

Son düzenleme:
Erkekler çocuk meselesini fazla acaleye getirmek istemiye bilirler haklıda olabilirler vardır mutlaka bir nedeni.ancak sen bence kendini eşine karşı biraz daha rahat bir şekilde ifade etmelisin.Eğer o senin beklediğin şekilde sana yardımcı olmuyorsa isteklerini onun anlayacağı dilde anlatmayı dene.Birde yapılan şakalardan alınma sende şaka yap hatta biraz rahat ol hem streste hamile kalmaya engel olabiliyor başka doktora git faklı yorumlar al...

arkadaşım madem korunalım demiyor boşver hamile kal bebişin olsun görürsün istiyor mu istemiyor mu sen üzülme diye yapıyodur öyle,yoksa korunurdu.takma kafanıı 6ay dolunca doktora git neden olmuyormuş diye baktır ihmal etme..

ben eşimle derdimi konuşamayacaksam ne yapayım öyle evliliği ?!
bence siz bebekten önce eşinizle iletişim kurmaya çalışın.konuşamadığınız bir adamdan çocuk sahibi olmayın hemen derim...

İçerik nedeniyle konunuz”Aile, Evlilik ve Çocuklar”bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

ben evli deilim fakat bikerede bu konuyu ciddi bi şekilde konuşalım de çünkü bu ciddi bi konu eğer gerçekten istemiosa geçerli sebeplerini solesin sana belki daha erken buluodur ama şakayla bunu soluosa ki şakayla bu konu konuşulmaz bana göre açığa çıkar zaten..madem korunmuosun eğer bebeğin olursa o duyguyu eline aldığında anlar belkide neden geç kalmışız der ama önce konuşmanı isterim..

esınle acık acık konus ıstemıyorsan sımdılık bebek ısını ıptal edelım askım senı zorlamak ıstemıyorum de
esın bebek ıstemeyebılır bu gayet dogal...
bebek olunca ınsanın her yerden elını etegını cekmesı gerekıyor
bebekle ugrasmak zor, bakımı zor, ebeveyn olmayı kabullenmek zor...
esın belkı bu konularda endıselı ve bebegı ertelemekten yana...
bu ısler aceleye gelmez bence bırlıkte karar verın ve sonra kararınıza gore hareket edın...

ayy ne bileyim yaa bu eski konulari hortlatiyorlar biz de yeni sanip yorum yapiyoruz kaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…