- 28 Nisan 2025
- 279
- 51
- 13
- 19
Haklısınız bende ne yapacağımı bi türlü anlamadım dün akşam da çok şidetli karın ağrısı çektim5 haftalıkmış kese gözükmedi deyince öyle anladık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız bende ne yapacağımı bi türlü anlamadım dün akşam da çok şidetli karın ağrısı çektim5 haftalıkmış kese gözükmedi deyince öyle anladık
Oldugum yerdekı ozel hastaneleri aradım ogrendım gıttım bu kadarNerden baktın canım banada anlatsana
Stresten muhtemelen, şimdi şunu anlamadım siz sağlık ocağında kan verdiniz mi vermediniz mi ? Birde özel hastaneler bu kanı rahatlıkla alıyor öyle bir durumunuz varsa özel hastanede verip öğrenebilirsiniz. Yapmanız gereken ilk şey kanda beta HCG baktırmak. Zaten 0.100 negatiftir. 5 ve üzeri pozitif olarak kabul edilir. Siz bir kan verip sonuç alırsanız sonucunuzu buraya yazın beraber bakalım zaten adetinize az kaldı idrar testi yanıltıcı değilse muhtemelen gebesinizdirHaklısınız bende ne yapacağımı bi türlü anlamadım dün akşam da çok şidetli karın ağrısı çektim
Anladım canım herşey için çok teşekkür ederimOldugum yerdekı ozel hastaneleri aradım ogrendım gıttım bu kadar
Canım ben kan testi vermiştim sağlık ocağında ne nabız'a falan hiçbir şeye girmemiş yine yarın gidip soracağım bakalım her şey için çok teşekkür ederim sonuçlar çıktığında yazarım inşallah vardırStresten muhtemelen, şimdi şunu anlamadım siz sağlık ocağında kan verdiniz mi vermediniz mi ? Birde özel hastaneler bu kanı rahatlıkla alıyor öyle bir durumunuz varsa özel hastanede verip öğrenebilirsiniz. Yapmanız gereken ilk şey kanda beta HCG baktırmak. Zaten 0.100 negatiftir. 5 ve üzeri pozitif olarak kabul edilir. Siz bir kan verip sonuç alırsanız sonucunuzu buraya yazın beraber bakalım zaten adetinize az kaldı idrar testi yanıltıcı değilse muhtemelen gebesinizdir
İnşallah canımCanım ben kan testi vermiştim sağlık ocağında ne nabız'a falan hiçbir şeye girmemiş yine yarın gidip soracağım bakalım her şey için çok teşekkür ederim sonuçlar çıktığında yazarım inşallah vardır
O anca pazartesi çıkar cnm sabah 9 en geç 10da sisteme düşerCanım ben kan testi vermiştim sağlık ocağında ne nabız'a falan hiçbir şeye girmemiş yine yarın gidip soracağım bakalım her şey için çok teşekkür ederim sonuçlar çıktığında yazarım inşallah vardır
İnşallah yaO anca pazartesi çıkar cnm sabah 9 en geç 10da sisteme düşer
Belli oldu mu kan değerlerinizİnşallah ya
Arkadaşlar hamileyimBelli oldu mu kan değerleriniz
Naptın canımEN son 13 Eylül'deydi 2 günüm var
Ay hayırlı olsun ya çoooook sevindimArkadaşlar hamileyim
Sağ ol Allah razı olsun Allah en kısa zamanda size de nasip eder isteyen herkese de tabiiAy hayırlı olsun ya çoooook sevindimsağlıkla kucağına al
![]()
Amin canımSağ ol Allah razı olsun Allah en kısa zamanda size de nasip eder isteyen herkese de tabii![]()
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahArkadaşlar hamileyim
AA hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim kan değerim 479 çıktı normal mi acaba hala küçük dediAmin canımbende 23.haftaya girdim bizimkine kardeş geldi gibi hissettim
isteyen herkese nasip etsin rabbim
![]()
Amin inşallah Allah razı olsun size de nasip olur inşallah isteyen herkeseHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah![]()
Gayet iyi yükselir cnm sağlıkla mahsallah rabbim sağ salim kucagina almak nasip etsinAA hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim kan değerim 479 çıktı normal mi acaba hala küçük dedi
Amin inşallah Allah razı olsun hepinize çok teşekkür ederimGayet iyi yükselir cnm sağlıkla mahsallah rabbim sağ salim kucagina almak nasip etsin