• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar erken gebelik testime bakar mısınız acil

Merhaba inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bir şey sormak istiyorum dün öğleden sonra ovulasyon testim pikti bugün sabah neredeyse tamamen silikleşmişti. Sol tarafım adet ağrısı gibi ağrıyor hatta gece sağdan sola dönerken ağrıdan uyandım öyle ağrıyor yani. Erken silikleşme ve bu kadar yumurtlama ağrısı normal mi bir sorun mu var acaba
Dünkü testinden önceki testin de koyu muydu peki? Üzerinden bir güne yakın zaman geçmiş bir de, normal çatlaması

Hayır önceki koyu değildi. Böyle birden pik oldu ve bir günde de hemen silindi. Dünü değerlendirdim. Bugün akşam da yapacağız ama erken silindiği için akşamki etkili olur mu bilmiyorum. İnşallah önceki tutar.

Eklentiler

• IMG_20251014_165921.webp
    IMG_20251014_165921.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 7
Hayır önceki koyu değildi. Böyle birden pik oldu ve bir günde de hemen silindi. Dünü değerlendirdim. Bugün akşam da yapacağız ama erken silindiği için akşamki etkili olur mu bilmiyorum. İnşallah önceki tutar.
Bence bi sorun yoktur, dünü değerlendirmişin zaten inş tutar hamilelik olur

Bence bi sorun yoktur, dünü değerlendirmişin zaten inş tutar hamilelik olur
İnşallah sizinki de tutar ben ilk kez bu ay deniyorum diye her şeyi sorguluyorum. Aslında ilk aydan olacak diye bir beklentim yok sadece böyle test falan yapmak insanı heyecanlandırıyor.

İnşallah sizinki de tutar ben ilk kez bu ay deniyorum diye her şeyi sorguluyorum. Aslında ilk aydan olacak diye bir beklentim yok sadece böyle test falan yapmak insanı heyecanlandırıyor.
Bende pcos var bi süre uğraşacağım gibi yolum sürecim uzun öyle hissediyorum ama inşallah alırız biz de güzel haberi

Back
X