Dünkü testinden önceki testin de koyu muydu peki? Üzerinden bir güne yakın zaman geçmiş bir de, normal çatlamasıMerhaba inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bir şey sormak istiyorum dün öğleden sonra ovulasyon testim pikti bugün sabah neredeyse tamamen silikleşmişti. Sol tarafım adet ağrısı gibi ağrıyor hatta gece sağdan sola dönerken ağrıdan uyandım öyle ağrıyor yani. Erken silikleşme ve bu kadar yumurtlama ağrısı normal mi bir sorun mu var acaba
Sizlerde de böyle keskin ağrı oluyor mu pekiDünkü testinden önceki testin de koyu muydu peki? Üzerinden bir güne yakın zaman geçmiş bir de, normal çatlaması
Bence bi sorun yoktur, dünü değerlendirmişin zaten inş tutar hamilelik olurHayır önceki koyu değildi. Böyle birden pik oldu ve bir günde de hemen silindi. Dünü değerlendirdim. Bugün akşam da yapacağız ama erken silindiği için akşamki etkili olur mu bilmiyorum. İnşallah önceki tutar.
Bende pcos var yumurtlamam sorunlu ama bazen kist oluşuyor çatlamıyor benim yumurtam hangi tarafta yumurta büyüdğünü hissedeceğim sancım oluyorSizlerde de böyle keskin ağrı oluyor mu peki
İnşallah sizinki de tutar ben ilk kez bu ay deniyorum diye her şeyi sorguluyorum. Aslında ilk aydan olacak diye bir beklentim yok sadece böyle test falan yapmak insanı heyecanlandırıyor.Bence bi sorun yoktur, dünü değerlendirmişin zaten inş tutar hamilelik olur
Bende pcos var bi süre uğraşacağım gibi yolum sürecim uzun öyle hissediyorum ama inşallah alırız biz de güzel haberiİnşallah sizinki de tutar ben ilk kez bu ay deniyorum diye her şeyi sorguluyorum. Aslında ilk aydan olacak diye bir beklentim yok sadece böyle test falan yapmak insanı heyecanlandırıyor.
He Anladım canım bende şimdi gidip yine kan vericemYok ılk ogrendıgımde 35 ti çok yenıydı benım
Gittiniz mi acaba kontrole inşallah güzel haberler almışsınızdırBenım daha çok erken dun beta yaptırdım 134 olmuştu yarın randevum var ama sanmıyorum 1000 lerde kese gorunuyomuş
Gidemedim babamın amelıyatından dolayı malesef haftaya kaldıGittiniz mi acaba kontrole inşallah güzel haberler almışsınızdır
Çok geçmiş olsun Acil şifalar dilerimGidemedim babamın amelıyatından dolayı malesef haftaya kaldı
Benim yaklaşık 10 yıldır göğüslerimden süt geliyor doktor süt kanallarımın açık oldugunu söylemişti tedavisi ne kadar sürer acaba?Merhaba. Göğüslerden süt gelmesi prolaktin hormonunun yüksek olduğunu gösterir şu anda. Ve yüksek prolaktin hormonu gebe olmayı engeller. Doktora gidin bence en kısa zamanda size hormonu aşağı çekecek hap yazar sanırım dostinex idi adı. Hormon değeriniz normale dönünce gebe kalma ihtimali yine artar.
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Acil şifalar dilerim
Başlangıç değeri için güzel bir değer. Ben 154 ile öğrenmiştim.AA hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim kan değerim 479 çıktı normal mi acaba hala küçük dedi
Yine kan testi vermeye gitiğimde 988 çıkmıştı kesen de gözüktü çok şükürBaşlangıç değeri için güzel bir değer. Ben 154 ile öğrenmiştim.
Eğer ki prolaktin hormonundan kaynaklı süt gelmesi durumu varsa hapla kısa sürede düzelir. Prolaktin hormonundan kaynaklı değilse gebeliğe engel bir durum olmamayadabilir. Yani bir problem teşkil etmeyebilir. Siz hormona baktırın bence öncelikle...Benim yaklaşık 10 yıldır göğüslerimden süt geliyor doktor süt kanallarımın açık oldugunu söylemişti tedavisi ne kadar sürer acaba?
HamileyimEğer ki prolaktin hormonundan kaynaklı süt gelmesi durumu varsa hapla kısa sürede düzelir. Prolaktin hormonundan kaynaklı değilse gebeliğe engel bir durum olmamayadabilir. Yani bir problem teşkil etmeyebilir. Siz hormona baktırın bence öncelikle...
Ay maşaAllah ne güzel haberHamileyim
Merhaba pik günün yakından çekilmiş fotosu var mı? Gebelik oluşmıuş sizde sanırım hayırlı olsunHayır önceki koyu değildi. Böyle birden pik oldu ve bir günde de hemen silindi. Dünü değerlendirdim. Bugün akşam da yapacağız ama erken silindiği için akşamki etkili olur mu bilmiyorum. İnşallah önceki tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?