10. Gün 12. Gün 13. 14 sirayla yaptım yarın 15. Gün bakalım inşallah2 günde bir mi yaptın
Ben cumartesi bekleyemeyeceğim yarın yapıcam tekrar testi
İnşallah hamilesindir
Amin. Cnm Darısı bana ve isdeyen herkeseYa inşallah olur 2 yıldır deniyorum Allah isteyen herkese nasip eder
13 14. Gün gebelik testi değil ama ovüslasyon testi10. Gün 12. Gün 13. 14 sirayla yaptım yarın 15. Gün bakalım inşallah
Yok sttım ya ıkı tane acık test bırı 13. Gunu akşam yapıldı biri 14 . Gunu sabahı ovullasyonda 14 gun yapıldı ama13 14. Gün gebelik testi değil ama ovüslasyon testi
AnladımmYok sttım ya ıkı tane acık test bırı 13. Gunu akşam yapıldı biri 14 . Gunu sabahı ovullasyonda 14 gun yapıldı ama
Valla bende merakla bekliyorum randevu aldım zaten sabahtan kan vercem ama yarın gun içinde düşermi bilmiyorumAnladımm
Hadi bakalım yarın nasıl çıkacak
Düşer e nabızaValla bende merakla bekliyorum randevu aldım zaten sabahtan kan vercem ama yarın gun içinde düşermi bilmiyorum
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip eder en kısa zamanda Ben yarın kan vermeye gideceğim inşallah dua edin vardırAmin. Cnm Darısı bana ve isdeyen herkese
İnsallah inşallahİnşallah canım Allah isteyen herkese nasip eder en kısa zamanda Ben yarın kan vermeye gideceğim inşallah dua edin vardır
Canım ben de denedim İnşallah vardır bilmiyorum kiKızlar merhaba son adet tarihim 4 Eylül eşim şehir dışında olduğu için yumurtlamadan birkaç gün sonra beraber olabildik 23 Eylül'de değerlendirdik ve daha sonraki günlerde de hala adet olmadım adet gecikmemin 5. günü bugün erken gebelik testi yaptım idrar damlattığımdan bir dakika sonra çok silik bir çizgi çıktı geç döllenme olabilir mi resimde ggri gibi ama bariz kırmızı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı resme ekliyorum cevap verirseniz çok sevinirim sağ olun şimdiden
Yarın sabah ilk idrarla yapacağım burdan birbirimize haber verelim umarım hamileyizdirrrCanım ben de denedim İnşallah vardır bilmiyorum ki
İnşallah canım inşallahYarın sabah ilk idrarla yapacağım burdan birbirimize haber verelim umarım hamileyizdirrr
Siziin hemen mi çıktı silik çizgi pekiİnşallah canım inşallah
Evet canım hatta kurudukça daha da belirgin oldu yarın kan testi vermeye gideceğim bilmiyorum kafam çok karışıkSiziin hemen mi çıktı silik çizgi peki
İnşallahDüşer e nabıza
Beraber güzel sonuçlar alalım inşallahEvet canım hatta kurudukça daha da belirgin oldu yarın kan testi vermeye gideceğim bilmiyorum kafam çok karışık
Haber verrrrrr dolu dolu gel inşallah aminEvet canım hatta kurudukça daha da belirgin oldu yarın kan testi vermeye gideceğim bilmiyorum kafam çok karışık
İnşallah canım içime heves doldu Sen de hamilesin testlerinde de gözüküyorduBeraber güzel sonuçlar alalım inşallah
İnşallah canım sen de inşallah hamilesin Allah herkesin gönlüne göre verir dua edinHaber verrrrrr dolu dolu gel inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?