- 18 Eylül 2025
- 22
- 1
- 1
- 20
benim reglim bes gun gecikti,iliskinin uzerinden de 22 gun gecikti bosalma olmadi ana korunmamistik ben ella ictim ama reglim gecikti testim negatif hamile olabilir miyim sizce?İnşallah canım sen de inşallah hamilesin Allah herkesin gönlüne göre verir dua edin
Bence kan vermeye gidin en kesin sonuç Kan vermekbenim reglim bes gun gecikti,iliskinin uzerinden de 22 gun gecikti bosalma olmadi ana korunmamistik ben ella ictim ama reglim gecikti testim negatif hamile olabilir miyim sizce?
İnşallah ben 2 yıldır testte çizgi gormeyı bekledım çok şükür gördüm devamıda gelir inşallahİnşallah canım içime heves doldu Sen de hamilesin testlerinde de gözüküyordu
İnşallah ben de 2 yıldır hep uğraştım istedim Allah'ıma şükürler olsun İnşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin Sen de yarın git bir kan verİnşallah ben 2 yıldır testte çizgi gormeyı bekledım çok şükür gördüm devamıda gelir inşallah
Bence kan vermeye gidin en kesin sonuç Kap
İnşallah ben de 2 yıldır hep uğraştım istedim Allah'ıma şükürler olsun İnşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin Sen de yarın git bir kan ver
gidemem bekarim bide ailemden gizli sey yapamam riski var mi ki?Bence kan vermeye gidin en kesin sonuç Kan vermek
Her ihtimale karşı olabilirgidemem bekarim bide ailemden gizli sey yapamam riski var mi ki?
Gidicem deger düşükte olsa en azından var derim takibe devam ederim hayırlısıyla testlerle çok yıpranıyosun yok nıye koyulaşmadı acaba yalancımı cart curtİnşallah ben de 2 yıldır hep uğraştım istedim Allah'ıma şükürler olsun İnşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin Sen de yarın git bir kan ver
Ya hadi inşallah Ben bugün test denedim erken gebelik testi yarın kan vermeye gideceğim inşallah vardır seninkinde inşallah vardır seninkinde inşallahYarın bende kan testine gidiyorum inşallah hayırlı haberler alırız inşallahduam sizinle
Ay hadi inşallah rabbim yüzümüze gülsünYarın bende kan testine gidiyorum inşallah hayırlı haberler alırız inşallahduam sizinle
Boş verin insanların dediklerini insanların dediklerine kulak assak Allah bilir ne başımıza gelirGidicem deger düşükte olsa en azından var derim takibe devam ederim hayırlısıyla testlerle çok yıpranıyosun yok nıye koyulaşmadı acaba yalancımı cart curt
Kimsenin haberı yokkı ben kendımı yıyprumBoş verin insanların dediklerini insanların dediklerine kulak assak Allah bilir ne başımıza gelir
İnşallah vardır. Var gibi duruyorYa hadi inşallah Ben bugün test denedim erken gebelik testi yarın kan vermeye gideceğim inşallah vardır seninkinde inşallah vardır seninkinde inşallah
Ayy Allah seni ne yapmasın o zaman niye kendini strese koyuyorsun gerçekten stres elde olacak bir şey değilKimsenin haberı yokkı ben kendımı yıyprum
İnşallah canım senin de güzel haberlerini bekliyorum yarın güzel haberlerle inşallahİnşallah vardır. Var gibi duruyor.
Merak sabırsızlık hepsi üst üste gelıyo işte napalım ilkin heycanıAyy Allah seni ne yapmasın o zaman niye kendini strese koyuyorsun gerçekten stres elde olacak bir şey değil
Aynen benden de o kadar vallahi herşey nasippMerak sabırsızlık hepsi üst üste gelıyo işte napalım ilkin heycanı
İnşallah yarın düşer e nabıza yaAynen benden de o kadar vallahi herşey nasipp
Verdin mi yoksa kan Ben hastaneye giderken ne diyeceğimi bile unuturumİnşallah yarın düşer e nabıza ya
Kız yok sabah sağlık ocagında vercemVerdin mi yoksa kan Ben hastaneye giderken ne diyeceğimi bile unuturum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?