• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar erken gebelik testime bakar mısınız acil

Negatif çıktı canım. Valla regl gününü beklicem. Bu göğüs ağrısı normal değil. İnşallah sen ne yaptın verdinmi kan? Beklemedemisin
Sağlık ocağına gittim dedi pazartesi günü gel Ben de yine bugün erken gebelik testi denedim silik çizgi ile çıktı Sen de denesene bir belki çıkar

Eklentiler

• 17601168746514458118558017202395.webp
    17601168746514458118558017202395.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 7
Sağlık ocağına gittim dedi pazartesi günü gel Ben de yine bugün erken gebelik testi denedim silik çizgi ile çıktı Sen de denesene bir belki çıkar
Maşallah sende var canım. Ben regl gününü beklicem artık. Göğsümde sıkınca süt aktı. Ama kan Negatif anlamadım ben

İnşaAllah vardır dediğiniz gibi ama süt 6. Aydan itibaren gelmeye başlar ilk haftalar süt olmaz sadece hassasiyet olur göğüslerde
Ablamda sordum. Erken belirti olabilir hormonlardan bekle bakalım belki geç döllenme olmuştur diyo. Hayırlısı

Belirtileriniz nelerdiiii hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınaza alırsınız inşallah 🥹🌼🌼
Amin inşallah ben çatlatma iğnesi oldugum için belirti iğneden mi emın olamadım ama 3 gece çok mıgdem yandı ve 2 gun aşırı bacak agrım vardı adet agrılarından farklı olarak 💕

Back
X