- 28 Nisan 2025
- 222
- 37
- 13
- 19
Allah büyüktür İnşallah çıkarYok daha vermedim ama testler yine negatif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah büyüktür İnşallah çıkarYok daha vermedim ama testler yine negatif
Ben gördüm canım ya zaten kopkoyu çıkması için adetini 1 haftadan fazla geçmesi lazımYa inşallah olur 2 yıldır deniyorum Allah isteyen herkese nasip eder
Kesin var inşallah demek istiyorum . İnşallah hayır haber işitin. Ben ilk evladı böyle ovulasyon testiyle öğrenmiştimEki Görüntüle 3656201 Bunlarda 13. Gün ve 14 . Gün testlerim
Yani hamile miyim akşam silikti sabah kalktığında daha da belirgindiBen gördüm canım ya zaten kopkoyu çıkması için adetini 1 haftadan fazla geçmesi lazım
Ben gördüm canım ya zaten kopkoyu çıkması için adetini 1 haftadan fazla geçmesi lazım
Yani hamile miyim akşam silikti sabah kalktığında daha da belirgindi
Daha 3 gün var demişsiniz. Buna rağmen silik çizgi varsa bence vardır pozitiftir ama kan için pazartesiyi bekleyin isterseniz daha net olurYani hamile miyim akşam silikti sabah kalktığında daha da belirgindi
Canım ben de ulaşıyorum tekstilden bu da ovulasyon testi dün yaptımKesin var inşallah demek istiyorum . İnşallah hayır haber işitin. Ben ilk evladı böyle ovulasyon testiyle öğrenmiştim
Yaa çok teşekkür ederim bugün yine bi test deniycem bakalımDaha 3 gün var demişsiniz. Buna rağmen silik çizgi varsa bence vardır pozitiftir ama kan için pazartesiyi bekleyin isterseniz daha net olur
Canım bende az önce yine gebelik testi yaptımEki Görüntüle 3656558 kızlar sizce var mı 4 gün var daha beklemem adet günüme. bugün erken gebelikle yaptım
Canım yine gebelik testi yaptımTamam canım inşallah hamıleyım yazmak nasıp olur![]()
Ayyyyyy kesin vaaarr maşallah kanda da görüp güzelce kucağına alırsın inşallahCanım yine gebelik testi yaptım
İnşallah canım ya pazartesi kan vermeye gideceğimAyyyyyy kesin vaaarr maşallah kanda da görüp güzelce kucağına alırsın inşallah![]()
Ben regl oldumİnşallah canım ya pazartesi kan vermeye gideceğim
Yaa çok üzülüdümBen regl oldum![]()
Canım ne yaptınYarın bende kan testine gidiyorum inşallah hayırlı haberler alırız inşallahduam sizinle
Sizin testiniz pozitif bence inşallah vardır sizin bir belirtiniz oldumu bende 2 yıldır bekliyorum ilk defa lekelenmem olduCanım yine gebelik testi yaptım
Canım benim hiç lekelenmem olmadı ama belirtilerim var göğüs hasiyetim var Bel ve kasık ağrım çok var bir de koku hasisyeti de var inşallah hamileyizdir ve dün ve bugün erken gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı ikisi de farklı marka bilemedim İnşallah Allah gönlünüze göre verirSizin testiniz pozitif bence inşallah vardır sizin bir belirtiniz oldumu bende 2 yıldır bekliyorum ilk defa lekelenmem oldu
Anladım canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin pazartesi kan vericem bende de bel kasık ağrısı ve hassasiyet var artı leke olunca şüphelendimCanım benim hiç lekelenmem olmadı ama belirtilerim var göğüs hasiyetim var Bel ve kasık ağrım çok var bir de koku hasisyeti de var inşallah hamileyizdir ve dün ve bugün erken gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı ikisi de farklı marka bilemedim İnşallah Allah gönlünüze göre verir
Erken gebelik testi yapınAnladım canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin pazartesi kan vericem bende de bel kasık ağrısı ve hassasiyet var artı leke olunca şüphelendim
Kesin var inşallah demek istiyorum . İnşallah hayır haber işitin. Ben ilk evladı böyle ovulasyon testiyle öğrenmiştim
Var bneceEki Görüntüle 3656558 kızlar sizce var mı 4 gün var daha beklemem adet günüme. bugün erken gebelikle yaptım