Sağlık ocagında direk alıyolar da işte geç düşüyo diyo bazılarıVerdin mi yoksa kan Ben hastaneye giderken ne diyeceğimi bile unuturum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık ocagında direk alıyolar da işte geç düşüyo diyo bazılarıVerdin mi yoksa kan Ben hastaneye giderken ne diyeceğimi bile unuturum![]()
He bende yarın direk doktorumun yanına gidicemSağlık ocagında direk alıyolar da işte geç düşüyo diyo bazıları
Bana hastane uzak kalıyo saglık ocagı dıbımde oyuzden ordan verım dıyorumHe bende yarın direk doktorumun yanına gidicem
Hayırlısı canım inşallah çıkarBana hastane uzak kalıyo saglık ocagı dıbımde oyuzden ordan verım dıyorum
İnşallahHayırlısı canım inşallah çıkar
Ben vermedim siz verdini miiKızlar naptınız verdınızmı kan![]()
Canım şimdi kan vermeye gideceğim Sen ne yaptın verdin mi Bir de canım Sabah kalktım benim testim daha da koyulaşmışKızlar naptınız verdınızmı kan![]()
Ben de bugün gideceğim hayırlısıylaBen vermedim siz verdini mii
İnşallah pozitif çıkar sonucunuzzzBen de bugün gideceğim hayırlısıyla
Verdim ama pazartesi cıkıcagını soyledıler eger akşama kadar çıkmazsa akşam ozelde vermeyı dusunuyorumCanım şimdi kan vermeye gideceğim Sen ne yaptın verdin mi Bir de canım Sabah kalktım benim testim daha da koyulaşmış
İnşallah canım sizinkide Allah'ın izniyleİnşallah pozitif çıkar sonucunuzzz
Maşallah baya koyulaşmışCanım şimdi kan vermeye gideceğim Sen ne yaptın verdin mi Bir de canım Sabah kalktım benim testim daha da koyulaşmış
Sağlık ocağına mı gittinVerdim ama pazartesi cıkıcagını soyledıler eger akşama kadar çıkmazsa akşam ozelde vermeyı dusunuyorum
EvetSağlık ocağına mı gittin
Evet Sabah kalktım daha da koyulaşmıştıMaşallah baya koyulaşmış![]()
Hadi inşallah güzel haberler alalımEvet Sabah kalktım daha da koyulaşmıştı
Amin canım inşallahHadi inşallah güzel haberler alalım![]()
Cuma oldugu için pazartesi diyolar ama bilmiyorum canım istersen bi sor bende sonuca gore doktora gitmeyi dusunuyorum oyuzden direk doktora gitmedimAmin canım inşallahya bize sağlık ocağı daha yakındı Ben de gitsem acaba şey der mi pazartesi çıkar sonuçlar ona göre doktoruma gideyim
He Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCuma oldugu için pazartesi diyolar ama bilmiyorum canım istersen bi sor bende sonuca gore doktora gitmeyi dusunuyorum oyuzden direk doktora gitmedim