• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar erken gebelik testime bakar mısınız acil

Hsg çektirdim demişsiniz. Ben de çektirdim doktorum antibiyotik verdi sabah akşam 6 gün sürecek. Bittiği an lh testi yapıp şansımızı denemek istiyorum. Bana hiç korun ya da korunma şu kadar gün demedi. Siz hemen o ay mı denediniz

Arkadaşlar doktorumun yanına gittim bugün ultrason da baktı rahiminde kalınlaşma var bana dediki 5 haftalıkmış ve kesenin görülmediğini söyledi git pazartesi sağlık ocağına Kan Ver değerini alıp yanıma gel dedi ne anlama geldiğini bı türlü anlamıyorum bide ilişkiye girme dedi arkadaşlar bu ne demek hamilelik var mı yok mu

Evet cıkmayınca dayanamadım ozele gittim amınnn inşallah isteyen kımsenın rabbim kucagını bol bırakmasın 2 sene sonra yaşadık bu duyguyu 🥹💕
Arkadaşlar doktorumun yanına gittim bugün ultrason da baktı rahiminde kalınlaşma var bana dediki 5 haftalıkmış ve kesenin görülmediğini söyledi git pazartesi sağlık ocağına Kan Ver değerini alıp yanıma gel dedi ne anlama geldiğini bı türlü anlamıyorum bide ilişkiye girme dedi arkadaşlar bu ne demek hamilelik var mı yok mu

Beş haftalık derken kese görmeden kan almadan bunu söylemesi çok tuhaf ilk defa duydum böyle birşey

Beta değerini görmeden rahme göre hamilesin demek de ne bileyim

rahimde kalınlaşma olması normal zaten adet öncesi
Ama ya hamile değilsen
Neden umut veriyor
Sen en iyisi özel bi hastaneye git ya da klinik tarzı biryere
Kan ver

Beta değerini görmeden rahme göre hamilesin demek de ne bileyim

rahimde kalınlaşma olması normal zaten adet öncesi
Ama ya hamile değilsen
Neden umut veriyor
Sen en iyisi özel bi hastaneye git ya da klinik tarzı biryere
Kan ver
Bana hamilesin demedi sadece dedi ki rahminde kalınlaşma var ve git sağlık ocağına Kan Ver yanıma gel dedi ve testlerini de pozitif dedi onun için

Vallahi ben de öyle canım
Rahîm kalınlaşmasi her kadında adet döneminde zaten oluyor, kan değerine bakmadan sadece ultrasonla beş haftalık falan demesi yanlış o yüzden dedim, benim fikrim sizin kan verince gebeliğinizi öğreneceğiniz çünkü testleriniz kuruma çizgisi değil bariz kırmızı Umut vermek istemem ama kanda daha net sonuç alırsınız ve bence doktorunuzu değiştirin 🙏

Rahîm kalınlaşmasi her kadında adet döneminde zaten oluyor, kan değerine bakmadan sadece ultrasonla beş haftalık falan demesi yanlış o yüzden dedim, benim fikrim sizin kan verince gebeliğinizi öğreneceğiniz çünkü testleriniz kuruma çizgisi değil bariz kırmızı Umut vermek istemem ama kanda daha net sonuç alırsınız ve bence doktorunuzu değiştirin 🙏
Bence de canım en son öyle yapacağım bir pazartesi kan vermeye bir gideyim hayırlısıyla

Bence de canım en son öyle yapacağım bir pazartesi kan vermeye bir gideyim hayırlısıyla
İsterseniz kadın doğum polikliniğine randevu alın kan testinizde hemen çıkar sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor stres yapmaktan iyidir, gönlünüzce olsun 🙏

Back
X