Nisanli iken sormadınız mi çocuk isteyip istemediğini.
Yani flört döneminde bile konuşuluyor bunlar. Örneğin ben özellikle sordum çünkü çocuk önemli.
Hiç mi istemiyor erteliyor mu?
Yani hemen çocuk yapmak bence mantıksız en az 1 yıl bekleyin
İstemek kadar, istememek de hak değil midir?
Tabikide haktır. Ama neden istemez bi insan. Aslında benim mevzum çocuk yapmak falan değil. Aslında bu bloguda yanlış açtım. Sadece sorguluyorum bi insan neden evlenir. Öyle hayat yaşadığımız falanda yok.ne gezme ne tozma... Onu bırak eşimi adam akıllı gördüğüm bile yok, eşim sürekli calışıyor. E çocukda yapmıyoruz. E biz niye evlendikki. Evliliği ve hayatı sorguluyorum artık. Bunaldım=(
Keşke benim eşim de istemese
Taraflardan birinin istememesi doğal
Ben de istemiyorum çocuk ,aynı şey
Maddi manevi hazır degilse istememek çok normal
Geçen akşam haberlerde iki çocuğunu boğarak öldüren anneyi gördün muİnan ama bu da bi kadın için çok kırıcı bişey. O mu doğurcak ben doğurcam. Tamam borcumuz var belki bu konudan dolayı çekiniyor. Ama ac değiliz acıkta değiliz. Hatta elhamdülillah gelirimiz de yerinde hamd olsun. Ne biliyim çok çiğ bi düşünce bence bunlar. Hakkınızı helal edin. Eşim için söylüyorum. Rızkı veren Allahtır. Çocuk rahmettir berekettir..
Çocuk istemiyor diye eşinden vazgecebilecek biriysen. Evlenmeden önce bu konuyu konuşsaydın. Benim eşimde istemiyor. Bunu evlenmeden önce konuştuk. Bende cocuk cocuk diye ölen biri değilim sorun olmadı.
Geçen akşam haberlerde iki çocuğunu boğarak öldüren anneyi gördün mu
Bakamıyorum demiş,yurda verelim demiş,psikolojisi kötü olduğunu bile bile kimse umursamamis kadını
Umarım anlatabildim
Eşinin yerinde olsam seninle bi dk evli kalmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?