Arkadaşlar eşi çocuk istemeyen birisi var mı?

Suuu2016

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
124
72
28
31
Selamünaleyküm, bilmiyorum ben mi abartıyorum. Ama bi erkegin çocuk istememesi bunu ertelemesi kadar itici hiç bişey yok, eşime olan sevgim saygım azalmak üzere. =(çok bunaldım. Mevzu çocuk değil zaten çok yeni evliyiz ama bi erkek neden çocuk istemezki. Bu düşüncede olan bi adamla evli olduğum için kendime kızıyorum. Adamla düşüncelerimiz bu konuda tamamen zıt. =(

Nisanli iken sormadınız mi çocuk isteyip istemediğini.
Yani flört döneminde bile konuşuluyor bunlar. Örneğin ben özellikle sordum çünkü çocuk önemli.
Hiç mi istemiyor erteliyor mu?
Yani hemen çocuk yapmak bence mantıksız en az 1 yıl bekleyin

9 ay oldu evleneli. konuştuk böyle hemen çocuk yapanlara falan laf söylerdi. Bende tam tersi çocuk yapılması taraftarı oldugumu söylerdim. Fakat hani bazen bişey konuşulur yarım kalır ya. Maalesef yarım kalan konularımızdan biri olmuş sanırım bu=(

İstemek kadar, istememek de hak değil midir?

Tabikide haktır. Ama neden istemez bi insan. Aslında benim mevzum çocuk yapmak falan değil. Aslında bu bloguda yanlış açtım. Sadece sorguluyorum bi insan neden evlenir. Öyle hayat yaşadığımız falanda yok.ne gezme ne tozma... Onu bırak eşimi adam akıllı gördüğüm bile yok, eşim sürekli calışıyor. E çocukda yapmıyoruz. E biz niye evlendikki. Evliliği ve hayatı sorguluyorum artık. Bunaldım=(

Madem adamı çocuk istemediği için itici bulacaktınız, madem bu konu sizin için bu kadar önemliydi o zaman baştan konuşup yolunuzu çizecektiniz. Çocuk istemeyen bir adamı baba olmaya mahkum etmeyin sakın, üzülen yine siz olursunuz.

Şimdi yapacağınız şey oturup bu konu hakkında detaylıca konuşmak. Hiç mi çocuk istemiyor yoksa biraz zaman mı istiyor bunu öğrenin. Hiç istemiyorsa kararı siz vereceksiniz, zaman istiyorsa da bekleyeceksiniz. 9 ay zaten erken bebek düşünmek için.

Bence eşiniz ilk önce evliliğin tadını çıkarmak istiyor, erkenden çocuk sahibi olanlara laf ettiğine göre. Ve bence çok doğal. Ben 2 senelik evliyim, aklımın ucundan geçmiyordu, eşim istiyordu ben istemiyordum fakat oldu. Şuan mutluyum orası ayrı ama hazır hissetmek ve evliliğin tadını 2-3 sene baş başa çıkarmak fikri onda da hakim olabilir. Bence ilk istememe nedenleri ne onu sorup bu konuya odaklanın

Buyrun ben varim cocuk istemeyen. Hele ki ilk1 yil hatta bence 3 yil dusunulmemeli, evlilik oturmali. İlk 1 yil sakat zaten.

Ben sevdiğim adamla bir ömrü birlikte geçirmek, hayat arkadaşlığı can yoldaşlığı yapmak için evlendim mesela, çocuk lisetemde değildi bu kararı alırken. Hala değil.

Sorun çocuk değil siz yanlış bir evlilik yapmışsınız.

Çocuk istemiyor diye eşinden vazgecebilecek biriysen. Evlenmeden önce bu konuyu konuşsaydın. Benim eşimde istemiyor. Bunu evlenmeden önce konuştuk. Bende cocuk cocuk diye ölen biri değilim sorun olmadı.

Keşke benim eşim de istemese
Taraflardan birinin istememesi doğal
Ben de istemiyorum çocuk ,aynı şey
Maddi manevi hazır degilse istememek çok normal

İnan ama bu da bi kadın için çok kırıcı bişey. O mu doğurcak ben doğurcam. Tamam borcumuz var belki bu konudan dolayı çekiniyor. Ama ac değiliz acıkta değiliz. Hatta elhamdülillah gelirimiz de yerinde hamd olsun. Ne biliyim çok çiğ bi düşünce bence bunlar. Hakkınızı helal edin. Eşim için söylüyorum. Rızkı veren Allahtır. Çocuk rahmettir berekettir..

Geçen akşam haberlerde iki çocuğunu boğarak öldüren anneyi gördün mu
Bakamıyorum demiş,yurda verelim demiş,psikolojisi kötü olduğunu bile bile kimse umursamamis kadını
Umarım anlatabildim

Çocuk istemiyor diye eşinden vazgecebilecek biriysen. Evlenmeden önce bu konuyu konuşsaydın. Benim eşimde istemiyor. Bunu evlenmeden önce konuştuk. Bende cocuk cocuk diye ölen biri değilim sorun olmadı.

Çocuk istemiyo diye değil. Sadece bu kafayı anlayamıyorum. Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum. Keşke tek problemim çocuk olsa. Ben eşimle evlenebimek için. Ki evlendikten sonra da çok badireler atlattım. Fakat onda çok büyük bi rahatlık görüyorum. Kalbim kırılıyor. Çünkü çok emegim var. Yuzune söylüyorum umursamıyor. Belkide evet yanlış bi evlilik=(hiç bilmiyorum

Geçen akşam haberlerde iki çocuğunu boğarak öldüren anneyi gördün mu
Bakamıyorum demiş,yurda verelim demiş,psikolojisi kötü olduğunu bile bile kimse umursamamis kadını
Umarım anlatabildim

Allah ıslah etsin onları. Ama konumuzla alakası pek yok bence.

Benimkinde guya istemiyordu evlenince hemen hamile kaldim. Oglum dogunca eşim baba duygusunu yasayinca cok buyumeden ikinciyi istemeye basladi ben istemiyorum derken ikinci de sürpriz oldu.

Sizin isteme hakkınız olduğu kadar onunda istememe hakkı var.
Bunlar evlilikten önce konuşulur,sinyaller verilir.
Bende çocuk sevmem ve istemem söz konusu bile olmaz,kimse çıkıp çocuk istemiyosun nasıl seninle evlendim nasıl böyle yaklaşırsın diyemez,derse de buyursun kapı orda derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…