Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir durumdayken hac oluyor muydu? Umre olsa neyse de hac için belli bir miktar kenarda para olması gerekmiyor muydu?
Eşiniz kendine güvenmiş demek kirada oturmaktansa iyi olmuş güle güle oturun.
Hac konusunda panik yapmayın hemen çıkmıyor ki çıksa bile kendinizi çok şanslı hissetmelisiniz.
Para konusunda endişeleriniz inşallah gerçekleşmez Allah yardım eder.
Sizde işler kötü gidene kadar bence huzurunuzu kaçırmayın.
Bir de eşinizin dediği gibi her şey akar yolunu bulursa boşuna sıkıntı yapmış olursunuz.
Yok henüz kendi evimize tasinamadik yanı hem kira hem de üstüne ev tksit odeyecegiz. İnşallah dediğiniz gibi olur. En çok korktuğum ev içindeki huzurun bozulması bunun da maddi sorunlardan çıkmasını istemiyorum. O yüzden daha emin adımlar atmak gerektiğini dusunuyorum
Çok haklısınız insan maddi sıkıntılar yüzünden huzurunun kaçmaması için sizin gibi telkinli davranmalı zaten.
Neden evinize taşınmıyorsunuz peki böyle haklısınız zor olabilir maddi açıdan.
Ev eylülde teslim edilecek. Ve teslim edildiğinde de biz orda oruramayavagiz. Bulunduğum yerde evler çok pahalıbiz de bbaşka bir yerden aldık yatırım olsun diye.
Amin. Allah razi olsun.Anladım canım Allah yardımcınız olsun umarım kolaylıkla biter.