Arkadaslar esimin 2 inci evliligi mahkemesi hala suruyor

Mylavinia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
14
2
1
Dini nikahli evliyim eşimin şuan boşanma davası var önceki eşiyle. çocuğumuz olacak 3 bucuk aylik hamileyim bosanmaktan vazgeçerse boşanmakdan benim ne gibi h yasal haklarım olur avukat yada bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim simdiden Allah razı olsun

Bunlari evli adamla iliskiye baslarken dusunmemeniz ne tuhaf...

Ayrica eski esi degil, suanki esi. Adam sizin esiniz degil.

Baskasiyla evli adamdan niye cocuk yapiyorsunuz ki ayrica? Evliligin en buyuk amaci dogacak cocuklarin hakkini korumaktir.

Son düzenleme:
Hiç bir hakkınız yok. Çocuk olmuş ve nüfus kağıdı olsaydı hadi oradan ispatlardınız. Resmi nikah olmadan dini nikah diye bir şey geçersiz ve anlamsız, beraber yaşamayı meşrulaştırma çabası sadece...

Evliyim ayrildilar 6 aydir evliyim kinamaniz icin sormadim bu soruyu yardimcinolun diye sordum. Ayrilmisti esinden dava surdugu icin sevdigim icin EVLENDIM.

Hiçbir hakkın yok ; cocugun gayri meşru olur ; adamın insafına kalirsin soyadını vermezse bir ton mahkeme dna testi ugrasirsin;sana değil o masuma yazık ; ne suçu vardı şimdi sırf adamı karısından bosayip kendine mecbur bırakmak için yaptin

Yazik umarim yasadigimi yasarsiniz bisey bilmeden yargılamak ne kolay. Ben o savundugunuz kadinin 2 cocuguna bakiyorum cocuklarini birakip giden bi kadini savunuyosunuz yazik cahil dusuncelerinizi kendinize saklayin kimsede yazmasin .

Kendi adına hakkın yok. Çocuk ile baba arasında soy bağı kurulunca çocuk için nafaka talep edebilirsin sadece.

Evlendim diyorum algilayamiyorusunuz galiba 1 yil once cocuklarini birakip gitmis ben 6 aydir evliyim 4 aylik hamileyim vocuk yapip kakalamdm kendimi. Arti 2 cocugunada ben bakiyorum. Bilip bilmeden yorum yapmayin hele bos konusacaksaniz hic yazmayin

1 yil once ayrildilar dava suruyo anlamadiniz heralde

Yoo gayet anladim
Yaninizda ki adam baska bir kadinin yasal resmi kocasi.
Sizin hic 1 seyiniz degil.
Davasi bitene kadar uzak kalmayip hic bir anlam ifade etmeyen hoca nikahi ile kendinizi avuturken haklarinizi hocaya soracaktiniz.
Ustelik evli adamdan cocuk yapmissiniz simdi hakkim ne hukukum ne diyorsunuz.

Back
X