• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi arkadaslar esımın morfolojisi yuzde 8 cıktı sızce bu ıyımı kotumu lutfen yardıııım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ahuhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
680
2
96
İstanbul
merhaba arkadaslar sızce yuzde 8 morfolojı ıyımı kotumu dıger herseyı normal ınternetten arastırdıgım kadarıyla morfolojı 14 falan dıyor anlamadım lutfen acıl yardıııım:

Son düzenleme:
fena değil benim eşimin yüzde altı doktorların hiçbiri olmaz demedi..ne zamandır olmuyo sizin diğer değerler nasıl o da önemli sigara kullanıyor mu mutlaka bıraksın

zehracım saol dıger degerlerı cok sukur allahıma normal sadece morfolojısı yuzde 8 sıgara ben ve esım hıcbır zaman ıcmedık zaten sevmıyoruz bıraz gobegı erısın dıye dıyet yapmıstı acaba ondanmı oyle cıktı dıye dusunuyorum cunku burada okudugum kadarıyla morfolojı ıcın fındık cevız badem kecı boynuzu gıbı seylerın yenmesı gerekıyormus bıraz bunlara yonelırsem duzelırmı dıye dusunuyorum bu arada sız kac kere spermıyogram yaptırdınız

zehracım saol dıger degerlerı cok sukur allahıma normal sadece morfolojısı yuzde 8 sıgara ben ve esım hıcbır zaman ıcmedık zaten sevmıyoruz bıraz gobegı erısın dıye dıyet yapmıstı acaba ondanmı oyle cıktı dıye dusunuyorum cunku burada okudugum kadarıyla morfolojı ıcın fındık cevız badem kecı boynuzu gıbı seylerın yenmesı gerekıyormus bıraz bunlara yonelırsem duzelırmı dıye dusunuyorum bu arada sız kac kere spermıyogram yaptırdınız

dört kere yaptırdık canım..

Back
X