- 16 Temmuz 2016
- 131
- 51
- 13
- 38
- Konu Sahibi sudenaz111
Daha once esımın bencıllıgı aılesıne benı kul köle yapması bana değer vermemesı nedeniyle cok sıddetlı kvgalarımız olmuştu sanırım artık olan sevgımde bitti.Evımı gecımı bende aldığı maaşı aılenın evının kredısıne ödüyo bana hıc bır faydası yok ustune aksam gelıp huzursuzluk cıkarıyo borçlarını odeyemeyıyo cunku galiba beklıyorkı ben yardım edeyım uzun zamandır bır tatıle gıdelım kafamızı dağıtalım dedıgımde borçlarım var dıyo 400 yakın borcu var bu borç bıtermı? ben yaslanırım ozman dek..Ben kesın karar aldım bosanıcam bu ona soyledıgımde dalga gectı resmen benı kalee almadı zaten çocuk yok sukur ılerde nasılsa bosanıcaz ben 29 esım 33 yasında yenıden bır hayat kurmaya karar verdım birde ben marmarada işletme okudum muhasebede çalışıyorum ama ısımı sevmıyorum öğretmen olma hayalım vardı bu 2 yıllık çocuk gelısımı okudum gıdım dgs gırım dıyorum ogretmen olayım dıyorum mat ıyı degıl işletmedende memur olmam zor 78 aldım sızce bunları yapamazmıyım? aılem arkamda siz olsanız ne yaparsınız? adamda sorumluluk yok zaten hayat kısa daha fazla cekmemın bı anlamı varmı? 8 sene daha borcu vr zaten aılesıde bana tavır aldı..Esıme dun gece boşanmak ıstedıgımı soyleyınce benı kalee almadı hadı uykum var senın saçmalıklarını dınleyemem dedı