Arkadaslar esımle bosanma kararı aldım yanlız bır kac sey danısmak ıstıyorum sızınle?

sudenaz111

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
131
51
13
38
Daha once esımın bencıllıgı aılesıne benı kul köle yapması bana değer vermemesı nedeniyle cok sıddetlı kvgalarımız olmuştu sanırım artık olan sevgımde bitti.Evımı gecımı bende aldığı maaşı aılenın evının kredısıne ödüyo bana hıc bır faydası yok ustune aksam gelıp huzursuzluk cıkarıyo borçlarını odeyemeyıyo cunku galiba beklıyorkı ben yardım edeyım uzun zamandır bır tatıle gıdelım kafamızı dağıtalım dedıgımde borçlarım var dıyo 400 yakın borcu var bu borç bıtermı? ben yaslanırım ozman dek..Ben kesın karar aldım bosanıcam bu ona soyledıgımde dalga gectı resmen benı kalee almadı zaten çocuk yok sukur ılerde nasılsa bosanıcaz ben 29 esım 33 yasında yenıden bır hayat kurmaya karar verdım birde ben marmarada işletme okudum muhasebede çalışıyorum ama ısımı sevmıyorum öğretmen olma hayalım vardı bu 2 yıllık çocuk gelısımı okudum gıdım dgs gırım dıyorum ogretmen olayım dıyorum mat ıyı degıl işletmedende memur olmam zor 78 aldım sızce bunları yapamazmıyım? aılem arkamda siz olsanız ne yaparsınız? adamda sorumluluk yok zaten hayat kısa daha fazla cekmemın bı anlamı varmı? 8 sene daha borcu vr zaten aılesıde bana tavır aldı..Esıme dun gece boşanmak ıstedıgımı soyleyınce benı kalee almadı hadı uykum var senın saçmalıklarını dınleyemem dedı

Hala evi niye terketmedin?
Ailen destek nasılsa?
Evden git öyle düşün şimdi nasıl başlarım diye.
Şu adamla aynı ortamda bulunmayın.
Gitmeyeceğini düşünmüş takmamış.

Hala evi niye terketmedin?
Ailen destek nasılsa?
Evden git öyle düşün şimdi nasıl başlarım diye.
Şu adamla aynı ortamda bulunmayın.
Gitmeyeceğini düşünmüş takmamış.

evı bırakıp gıtmem en mantıklısı dımı? nasıl hareket edecegımı ınanın bılmıyorum kafam karmakarısık

Boşanmak için çok haklı nedenleriniz var kesin karar aldıysanız hakkınıza hayırlısı demekten başka bir şey söyleyemem.
Son olarak bir kadın kafasına bir şey koymuşsa yapar korkmadan çekinmeden deneyin inşallah bundan sonra yüzünüz güler.

evı bırakıp gıtmem en mantıklısı dımı? nasıl hareket edecegımı ınanın bılmıyorum kafam karmakarısık

Şayet boşanma kararında ciddiysen bir an önce toplamaya eşyalarını git.
Ömür boyu bu adamla hayat geçmez.
Yaşın daha çok genç.
Ailenin yanına git,biraz dinlen kendini dinle.
Şimdi ne yapmak istiyorum diye sor kendine.
Ne iş yapacağına o zaman karar ver
Ailen sen dönmedikçe senin ciddi olmadığını düşünecek,o adam sana gülüp geçecek ne oldu gidiyordun diye.
Sen nasılsa boşanıcam demişsin,topla bavulunu çek git o düşünsün.
Ama aynı ortamı paylaşırken hiç bişey olamaz ve yapamazsın.Sadece düşündüğünle kalırsın.Sağlıklı bir ortamda yaşamıyorsun.

Aileniz arkanızdaysa hiç beklemeyin boşanın.
Dediğiniz gibi hayat kısa. Neden kendinizi yok yere mutsuz edeceksiniz?

Bana da kararinizdan emin degilsiniz gibi geldi.
Karaririniz netse evi terkedin. Yoksa adam sizi bundan sonra hic takmayacak. Hani bosaniyordun noldu ? Diyecek.

Zaten takmıyor bunu daha once söyledıgımde kalee aılıyordu sımdı hıc umrunda degıl yorgunum uykum var senın saçmalıklarınla uğraşamam dedı uyudu

Şayet boşanma kararında ciddiysen bir an önce toplamaya eşyalarını git.
Ömür boyu bu adamla hayat geçmez.
Yaşın daha çok genç.
Ailenin yanına git,biraz dinlen kendini dinle.
Şimdi ne yapmak istiyorum diye sor kendine.
Ne iş yapacağına o zaman karar ver
Ailen sen dönmedikçe senin ciddi olmadığını düşünecek,o adam sana gülüp geçecek ne oldu gidiyordun diye.
Sen nasılsa boşanıcam demişsin,topla bavulunu çek git o düşünsün.
Ama aynı ortamı paylaşırken hiç bişey olamaz ve yapamazsın.Sadece düşündüğünle kalırsın.Sağlıklı bir ortamda yaşamıyorsun.

Haklısın ya cekıp gıdıcem bu boşanma konusunu konuşamadık bıle benı hıc kalee almadı uğraşamam senın saçmalıklarınla uykum var dedı uyudu

valla çok iyi karar, tebrikler:)

hayatta başarılar arkadaşım, başka bir ailenin yükünü yok yere omuzlayacağına, kendi hayallerin için emek ver, hayata bir kere geliyoruz

Zaten takmıyor bunu daha once söyledıgımde kalee aılıyordu sımdı hıc umrunda degıl yorgunum uykum var senın saçmalıklarınla uğraşamam dedı uyudu
Daha once de bosanmak istediginizi soyleyip uygulamadiginiz icin takmiyor adam sizi. Yine bosanmauacak diye dusnuyordur.
Eger kararinizdan eminseniz bir an once harekete gecmelisiniz.

Haklısın ya cekıp gıdıcem bu boşanma konusunu konuşamadık bıle benı hıc kalee almadı uğraşamam senın saçmalıklarınla uykum var dedı uyudu

O halde sende bir şey demeden. Çık git.
O zaman ciddi olduğunu anlayıp sorar sende ben demiştim dersin.
Daha fazla çekmeyin