arkadaşlar eşiniz evli olan görümcenizin tel faturasını ödese ne tepki verirdiniz?

abın bu ay sıkısık sacimi boyatip,kiyafet almam lazim deaklinialirimsmileo zaman ne kadar kardes olduklarini olcmus olursun.

aman boşver canım
sende kendini kısma
sende git saçını boyat gez
nasıl olsa eşinde para çokmuş görümcnin bile
faturasını ödediğine göre.

gülsüm sultan ne diyim muhteşemsin..Alkışlıyorum seni:).yanımda olsan alnından öpücem o derece yani:)..kardeşim sizi anlamıyorum..hem kocamın benim paramı yicek hemde o parayla bana hava atıcak sonrada yuvama çomak sokucak..bi tarafına gelin neft yağmı sürdüde görümcenin bi tarafı kızdı yahu madem byle yapıcaktılar gelini almıcaklardı sizde bi hoşssunu sanki kadıncağız yapılana laf etmiş gibi..İfrit oluyorum böyle gelinde kim olurmuş para abimin parası yok öle para ne adamın ne hanımın ikisinin.kardeş arasında paranın lafı olmuyosa karı koca arasındada olmaz öle biri istediği gibi at koşturucaksa buyursun hipodrom onların olsun.kadın bostan korkuluğu sanki..
Vlla bende görümce adayıyım kardeşim ne yaptıysa bekarken yapsın evlendikten sonra ister verir ister vermez..kaldıki kardeşim zaten benim el kızını hoş tutucaksın.tabiki oda seni.sonuçta kanımdan değil bana kardeşimin baktığı gibi bakamaz.benim kocam varken ne diye yok kuaförüm yok bilmem ne. hoş açıkta kalmadı ya.şunlara bak ya ablamda kaynanası yüzünden boşanıyo hakimin odasına bi girdik %80 böyle sebeblerden boşanıyo dağ gibi bi dosya hakimin önünde.görümce ile kaynana belliki gelini kıskanmasına orta yerlerinden çatlıyolar.biri anası olmaktan öte gidemez öbürüde kızkardeşi..bunlar ara ara yerlerni karıştırıyolar belli.kaldıki işini içinde suistimal var aslında bunlar şirretmi şirret bi gelin vericekti Allah yadım Allah diyee bağırtıcaktı.güzelim sen istediğin kadar ii ol bunlara yaranamazssın.belliki seni kuma görüyolar!

aman boşver canım
sende kendini kısma
sende git saçını boyat gez
nasıl olsa eşinde para çokmuş görümcnin bile
faturasını ödediğine göre.

aynen öyle baktın başa çıkamıyosun.paralarla evin şöminesini yak :Dşaka bi yana sende kısma.ohh yaşa hayatını..kaydirigubbakcemile5

yiyin kocanızın paralarını adamın 2 tası varsa birini kırıcakmışsın büyükbabannemden bir atasözüü

canım eşinin zoruna gitmiyosa bu hiçbirşey yapamazsın ki sen
görümcenin yanlışlarını eşin görürse ve azda olsa zoruna giderse bunlardan vazgeçer
görümcenin eşi çalışmıyo mu, mağdur durumdamılar?

valla ben kavgalar çıkarırım eğer evine dört dörtlük bakıyor ise görümcem çok düşkün ise belki 1 defa ama onun dışında olmaz...

Kocam ailesine diledigi maddi yardimi yapabilir..
Karde$ine de yardim etmekte ozgurdur..
Aynen benimde aileme karde$ime maddi yardimda bulunmak isteyebilecegim gibi..
Aile ler birbirine destek olmali..
Ben zor durumda olsam..Ailem ve karde$imden ba$ka kimseden medet ummam..
Allah muhtac etmesin in$allah..

Canım bütün bunlar olurken eşin nerede? başka gezegende mi yaşıyor yoksa gözlerimi kapalı? Eğer eşin bunlardan rahatsız olmuyorsa fazla bişey gelmez elinden. O zaman sende görümcen gibi ever para ver para diyeceksin. Parayı harcamasan bile harcadın göster görümcene kalmasın, Böylece eşin görümcen verecek para bulamaz....

Back
X