arkadaşlar femara ve kısa prorokoll lütfenn acil bilgi!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ever
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar merhaba bende de yumurta yetmezliği var ve geçen ay gittiğim bir prof dr bana 4 folükül gözüküyor acil tüp bebeğe geç dedi. eh yaş ileri tabi. bugün başka bir profla telefonda konuştum o hem tüp bebek uzmanı. bana dedi ki tüp 35 yaş üstünde başarılı değil dedi iki ay femara ile normal gebelik deneyelim sonra tüpe geçeriz olmazsa dedi.ya ben yazılarınızı okudum anladığım kadarıyla sadece tüpte kullanılıyor bu femara ama bana prof normal yolda deneyecek bu konuda bilgisi olan varmı ?

mrb arkadaşlar, gerçi konu bayağı zaman aşımına uğramış fakat güncellenmesi gerek diye düşünüyourum. bu durumda olan benim gibi bir çok arkadaş var ve ciddi bilgilere ihtiyacımız var..
özellikle femara hakkında gerçektten bilgiye ihtiyacım var.
femara tedavisine girenler lütfen ne ilaçlar kullandığınızı ayrıntılı bir şekilde yazın, tedavinizi nerede kime yaptırdığınız da benim için bi o kadar önemli. tedavi süresince kullandığınız bütün ilaaları öğrenmek istiyorum. lütfen yardımcı olun..

ilk denemem femara sız kısa protokoldü..hiç yumurta alınamadı....ikinci deneme femara ile kısa protokol 38 yumurta toplandı...çok etkili bi hap gerçekten...

Canim ya bende femaraya basliyacagim bakalim bu ay sonu ne cevap verecek sende yumurta rezervi nasildi

Arkadaslar femara kullandiysaniz ve olumlu sonuc aldiysaniz lutfen yazin . Yumurta rezerv azligina faydasi oluyor mu?

ilk denemem femara sız kısa protokoldü..hiç yumurta alınamadı....ikinci deneme femara ile kısa protokol 38 yumurta toplandı...çok etkili bi hap gerçekten...

Su anki durumunu yazarmisin hamilemisin yada toplanan 38 yumurtadan kac tanesi döllendi kaci kaliteli idi lütfen beni bilgilendir ben haftaya femaraya basliyacamda yumurta rezervim az

Arkadaşlar ben femara'yı tüp bebek tedavisi dışında tablet olarak kullandım. Yani eşimin sperm durumunu öğrenmeden önce ilk tedavi yöntemi olarak adetimin 3. günü başlayıp günde 2 tane yuttum. 5 günde bitti, bittikten 3-4 gün sonra aynı tüp bebekteki gibi 2 günde bir ultrason kontrolüyle yumurta takibine girdim. 4 adet Folikülüm 20 mm olunca çatlatma iğnesi oldum ve çatlatma iğnesinden 36 saat sonra cinsel ilişkiye girdik. Sonuç negatif tabii. Tüp bebek tedavisinde tek başına kullanılmıyor değil mi, yani diğer ilaçları da alıyoruz? Ayrıca iğne şeklinde mi yoksa tablet olarak mı kullanılıyor?

Ah canim insallah
Bu tutsa bile sonucta 2. icin yine tedavi olucam . ogreneyim de famera yi denerim belki:))
Sen bahcecide mi yaptiracaksin?

Ah canim insallah
Bu tutsa bile sonucta 2. icin yine tedavi olucam . ogreneyim de famera yi denerim belki:))
Sen bahcecide mi yaptiracaksin?

Evet canim bahcecideyim ben 150 unite ile basliyacam ama hergün 2 tane de femara tablet kullanacam ve doktorum bu 450 uniteye bedel dedi hadi hayirlisi biliyosun bende rezerv az eger olumlu cevap alirsam sana bildiririm 2. yaparsin femara ile

Son düzenleme:
ya bana niye vermediler famera sinir oldum simdi 600 luk igne vurdular 12 gun
doktorun kim canim

Back
X