arkadaşlar femara ve kısa prorokoll lütfenn acil bilgi!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ever
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
38
0
96
Ankara
arkadaşlar bu 3. tüp bebek denemem olacak,2 sinde uzun protokol denendi şimdi kısa protokol uygulanacak. uygulayan arkadaşlarr lütfenn bildiklerinizi paylaşın benimle...

arkadaşlar bu 3. tüp bebek denemem olacak,2 sinde uzun protokol denendi şimdi kısa protokol uygulanacak. uygulayan arkadaşlarr lütfenn bildiklerinizi paylaşın benimle...

arkadaşım hayırlısı olsun kısa protokol adetin ikinci yada üçüncü günü ganal f le yada başka bir ilaçla yumurtlamaya hızlı bir şekilde başlatılan adetin 8 veya 10 cu günüde baskılama iğneleri ile yumurtaları baskılayıp gerekli büyüklüğe gelincede çatlatma iğneleri vurulan ve daha sonrada yumurtaların toplandığı tedavi zaten de 3. cüsü olacakmış yani tecrübelisin bu konuda allah hayırla tamamlamayı nasip etsin güzel haberler al inşallah

uzun protokole göre daha zahmetsiz,iğne sayısı daha az,şehir dışından gelenler veya yoğun çalışanlar için tavsiye ediliyor.Benim ilki uzun ikincisi kısa protokolle uygulandı ama ikisi de negatif.

adetin ikinci günü başlanıyor gonalf yada puregona yumurtalar olgunlaşmaya başlayınca cetrodite veya orgulatron kullanılıyor

canım merhaba benim adet bittikten sonraki gün başlandı zaten 25 gün içinde bitti yumurtaların gelişmesine bağlı iğnelerini kullanıyosun yumurtaların geliştiği zaman çatlatma iğnesini vurduruyosun 36 saat sonra anestezi ile yumurtaların toplanıyo 3 gün yada 2 gün sonra transferin gerçekleşiyor sıkışık idrar altında transfer oluyo o kısmı biraz zor acı yok ama tuvalet öldürmüştü beni 12.günüde kan testi yapılıyor ve bebişin hazıııııııır hayırlı olsun dicekler inşalllah:Saruboceq:

kısa protokolü en iyi seracım anlatmış , buna ek olarak femara adlı ilacı kullanıyosun . zaten kutunun içinde 30 tane var , sen 10 tanesini kullanıyosun , alacağın eczane biliyor saten sana sadece 10 tanesini verip ona göre ücret alıyor .
femara protokolü uzun protokole cevap vermeyen , yüksek doz ilaç almasına rağmen oluşan folikül sayısı 2-3 ü geçmeyen bayanlarda kullanılıyor . altın vuruş da deniliyor , çünkü şimdilik erken yumurta yetmezliği - düşük over rezervi tanısı konulmuş bayanlarda tedavi anlamındaki son basamak , en azından şimdilik , bunda daha ileri bir yöntem-protokol yok .. benim folikül sayım ilk tedavimde ki ( uzun protokol olmuştu ) gibi 3 felan olsaydı benim ısrarımla bana da uygulanacaktı .. bu protokolü uygulayıp ikizlerini kucağına alan 2 kişi ve oğlunu kucağına alan çok yakın bir arkadaşım var . hepsinin de sayısız başarısız denemeleri oldu ve öncek denemelerinde yüksek dozlara yumurtalıkları cevap vermemiş yada düşük kalitede yumurta üretmişlerdi ..
benim bidiklerim bu kadar ..
ha bir de bunu uygulayan çok merkez yok , en iyi uygulayan ve yukarıda bahsettiğim çocuklarına kavuşanların hepsi amerikan hast.de cengiz beyde denediler , bunu uygulayan umut tüp bebek var ve belki bahçeci .. çünkü umuttan bahçeciye geçen drum aytun aktan hanım da umut tüp bebekte kalsaydı ve benim yumurtalarım istenen sayıda olmasaydı adetin ikinci günü bana femara protokolünü uygulayacaktı ..

ben maya tüp bebek merkezine gidiyorum 4. aydan sonra tekrar deneyeceğim ve banada femara kullanılacak

arkadaşlar çok teşekkürr ederim hepinize , allah hepimizin yardımcısı olsun..ben anatoliada yaptırıcam dr. um hakan bey.. allahım inşallah hepinizin içinde benim içinde hayırlı olurr ammiiiinn.. çoook teşekkürler hepinize...( bu arada benim ilk mikro denememde 6 , 2. de 10 tane toplandı)

arkadaşlar çok teşekkürr ederim hepinize , allah hepimizin yardımcısı olsun..ben anatoliada yaptırıcam dr. um hakan bey.. allahım inşallah hepinizin içinde benim içinde hayırlı olurr ammiiiinn.. çoook teşekkürler hepinize...( bu arada benim ilk mikro denememde 6 , 2. de 10 tane toplandı)

umarım ben yanılıyorumdur , ama o hasteneden ( tabi ekip farklıydı o zaman ) çok şikayetçi olanlar var bildiğim .. inşallah yazacaklarım seni ikileme sürüklemez ve kaş yaparken göz çıkarmış olmam , ama kötü blidiğim bir şeyi de göz göre göre paylaşmazsam aslı kötülüğü yapmışım gibi hissederim sonra ..
kafam karışır dersen istersen bundan sonrasnı okuma ...
önemli olan şu anki yumurta kapasiten . Dr.un son muayenede kaç yumurta hücren olduğunu söyledi ?
aslında şu protokolle başlayalım deniliyor ama tedaviye başlayacağın reglin 2. günü zaten dr.un görüyor o ay açılan paketten çıkan yumurta sayısını ve ilaca vereceğin muhtemel cevabı da ekleyip ona göre bir protokol seçiyor , en doğrusu bu , dr.umun da bana anlattığı bu ben inatla femara olsun diye dietirken ....
yani daha regl olmadan heleki öncek denemelerinde 6-10 tane yumurtan olmasına rağmen / yani kısa-antagonist protokol rahatlıkla uygulanabilecekken / neden femara denildi sana anlamadım .. senden önce denemişler mi hiç hastalarına , onlardan nasıl sonuçlar almışlar ? hoş denemeseler bile denemedik , sen bizim ilk hastalarımızdan olacaksın demezler ya ...
ben de 2. denememi anatoliada yapcaktım . başka bir medyatik dr. vadı orda ona karar vermiştim .. hatta regln 2. günü gittim ilk usg muayenem felan yapldı , dr.um memoriladaki dr.umun bana uyguladığı dozu öğrenip aynı dozu vurulcağımı , benzer protokol uygulayacağını söyledi , sora tavrı önceki toplantılarda tanıştığım o sıcak kanlı dr. tarzında değildi ve yine bir toplantıda sorduğum bir uygulama var denildi , tedaviye başladığım gün o uygulamanın olmadığını öğrendim . bir ara sperm mıknatısıyla güdeme geldler , sonra fısss diye söndü tüm havaları , çünkü boş çıktı o olay , reklam kokan hareketlerden başka bir şey değil tüm yaptıkları.. bana hiç güven arz etmiyor orası . şimdi bir de senden böyle bir şeyi duyunca haksız değilmişim diyorum ..

Allah yardımcın olsun canım , tedavinden hayırlı ve olumlu sonuçlar alman dileğiyle
..

canım merhaba anatoliada hakan beyle geçen ay bi arkadaşım femara protokolü ile tedavi gördü.7 yumurta toplandı.6 tanesi işleme girdi.6 taneside 3, güne ulaştı.4 tanesi transfer edildi.ve şimdi ikizlerine hamile.darısı bize ve bizim gibi tüm isteyenlere inşaallah.ne zaman başlamayı düşünüyorsun?Allaha emanet ol sağlıcakla kal.a.s.

yani canım ben ne demek istediğini tam olarak anlamadım,sende mi anatolia da dr hakan beye gittin?üfff ya kafam çok karışık...

canım ben üç denememide uzun yaptık, ama sonuncu kısa protokoldü ve çok rahatmış bende ne bir stres yaptı NEDE SIKINTI ZATEN TEDAVİM 10 GÜN SÜRDÜ TIPKI NORMAL YUMURTLAMA GÜNÜNÜN 14. GÜNÜNÜ BEKLER GİBİ BİR DAHA YAPTIRIRSAM EĞER KESİN KISA PROTOKOL DENERİM HİÇ SIKINTI OLMADI AMA TABİ BENİM SONUCUM NEGATİF OLDU YİNEDE KISA PROTOKOLLE ÇOK HAMİŞ OLAN VAR

femara protokolunu ankarada hangı merkezler yapıyor caba bılgısı olan varmı

ben mayada tedavi görüyorum 4. aydan sonra deneme yapacağım femara uygulanacak yani mayada var femara protokolu

mrb.canım bence de kısa protokol en iyisi geçen ay uzun protokol ve lucrınle basladım kist oluştu yuumrtam düşmedi malesef iptal oldu ayın 20 sinde adetımın 3.günü kontrolden sonra menogon kullanmaya basladım sonra 26 sında cetrodıte ve menegona devam ettım baskılasın ve yumurtalarım düzenli büyüsün çatlamasın diye kısmetse1 indede yumurtalarım toplancak gerçekten daha rahat kısa protokol işallah Allah gönlümüze göre verir de bebişlerimize en kısa zmanda kavusuruz..
Merkez hakkındada bence tamam dr.da önemli ama sen dr.una güvendıysen sorun yok tutup tutmaması birazda şans canım kısmet bende jınemedde yaptırıyorum beşiktaş oradada pek tutmuyor diyolar ama kısmet sonuçda canım kendine iii bak hayırlı olsn tedavın..

arkadaşlar bende dün femara ile kısa protokole başladım. allah hepimizie hayırlısını nasip etsin..

umarım ben yanılıyorumdur , ama o hasteneden ( tabi ekip farklıydı o zaman ) çok şikayetçi olanlar var bildiğim .. inşallah yazacaklarım seni ikileme sürüklemez ve kaş yaparken göz çıkarmış olmam , ama kötü blidiğim bir şeyi de göz göre göre paylaşmazsam aslı kötülüğü yapmışım gibi hissederim sonra ..
kafam karışır dersen istersen bundan sonrasnı okuma ...
önemli olan şu anki yumurta kapasiten . Dr.un son muayenede kaç yumurta hücren olduğunu söyledi ?
aslında şu protokolle başlayalım deniliyor ama tedaviye başlayacağın reglin 2. günü zaten dr.un görüyor o ay açılan paketten çıkan yumurta sayısını ve ilaca vereceğin muhtemel cevabı da ekleyip ona göre bir protokol seçiyor , en doğrusu bu , dr.umun da bana anlattığı bu ben inatla femara olsun diye dietirken ....
yani daha regl olmadan heleki öncek denemelerinde 6-10 tane yumurtan olmasına rağmen / yani kısa-antagonist protokol rahatlıkla uygulanabilecekken / neden femara denildi sana anlamadım .. senden önce denemişler mi hiç hastalarına , onlardan nasıl sonuçlar almışlar ? hoş denemeseler bile denemedik , sen bizim ilk hastalarımızdan olacaksın demezler ya ...
ben de 2. denememi anatoliada yapcaktım . başka bir medyatik dr. vadı orda ona karar vermiştim .. hatta regln 2. günü gittim ilk usg muayenem felan yapldı , dr.um memoriladaki dr.umun bana uyguladığı dozu öğrenip aynı dozu vurulcağımı , benzer protokol uygulayacağını söyledi , sora tavrı önceki toplantılarda tanıştığım o sıcak kanlı dr. tarzında değildi ve yine bir toplantıda sorduğum bir uygulama var denildi , tedaviye başladığım gün o uygulamanın olmadığını öğrendim . bir ara sperm mıknatısıyla güdeme geldler , sonra fısss diye söndü tüm havaları , çünkü boş çıktı o olay , reklam kokan hareketlerden başka bir şey değil tüm yaptıkları.. bana hiç güven arz etmiyor orası . şimdi bir de senden böyle bir şeyi duyunca haksız değilmişim diyorum ..

Allah yardımcın olsun canım , tedavinden hayırlı ve olumlu sonuçlar alman dileğiyle
..

arkadaşım anatolıa neden ıyı degıl anlamadım

banada kısa protokol uygulandı önce yumurta geliştirici iğnelerle başlayacaksın gonal f ya da puregon sonra yumurtaların 14 mm ve üzeri olduğunda baskılayıcılara gececeksin orgalutran kullanmıştım ben. Adı gibi bayağı kısa sürüyo baskılama olmadığı için yumurtalar hızlı hızlı gelişiyor. bende çok iyi yanıt verdi.

mrb arkadaşlar bende başarısız bi deneyim eçirdim kısa protokol uygulandı ve sadece 3 yumurtam olsumustu1 i döllendi ve trasnfer edildi sonuc negtif... sanırım bende tekrar yaptıracağım zaman banada femara dediğiniz şeyden uygularlar tabii yaptıracağım hastanede varsa...

Back
X