• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar fikir verebilir misiniz? Nasil bir davranista bulunmak daha münasip olur?

Ya o çocuğun psikolojisini de yapanlar düşünsün bi zahmet...
Olan hep cocuklara oluyor zaten insan olsalar cocugu alet etmezlerdi amaclarina. Birkac sene uzun surer ama adam akilli bir ortamda dunyaya gelirdi cocuk diger cocuga da kardes olurdu. Su an diger cocuk hep babasinin kendisinden calindigini dusunecek digeri de hep biraz dislanmislik hissedecek diye dusunuyorum kimse bir sey soylemese de.

Uzun sure bosanamamalari iyi bir sey degil hakimin temelde bosanmayi gerceklestirmemesinin sebebi cocugun psikolojik durumu. Artik raporu falan mi var bilmiyorum uzun suredir goremedim cocugu ama temel sebep bu. Kadin hangi asamada iliskiye dahil oldu bilmiyorum o kismi cok da beni ilgilendirmiyor acikcasi hayatina devam etmesi de normal ama cocuk icin iyi bir zaman degildi hele ilkine babalik yapamazken. Ilk cocugu annesi dolduruyor olabilir sasirmam ama baba yeterince cocukla ilgilense doldurma bir yere kadar olur diye dusunuyorum. Baska da bosanmis erkekler gayet guzel ilgileniyorlar cocukla herkese ait olduklari yeri bildirerek. Kuzenime yakistiramadim gercekten bir ebeveyn olarak. Pislik gibi davranmasa da resmen karisiyla birlikte cocugu da hayatindan cikardi.
Adam kadından boşanmak istemiş. Kadın kabul etmeyince iş çekişmeliye dönmüş. Adam ne yapsın yıllarca süren boşanma için. Kendi hayatına devam etmesin mi? Resmen kadın adamı tutmuş bırakmıyor. Bir insanlada zorla evli kalmanın mantığı nedir anlamıyorum. Kadın zaman adamın 4 yaşındaki kızını mahkemede almak istediklerini almak için rahatça kullanır. Ama amaç başka sanırım. Neyse tabi belki adam boşanma aşamasında da tam bir pislik gibi davranmaya başlamış olabilir

Annesi ile babası arasında böyle bir savaş varken, 10 yaşındaki kızın kuzeninize karşı doldurulmadigini söylemek abes olur. Ya da annesinin 10 yaşındaki çocuğu babasina gule oynaya gönderecegini sanmıyorum. Yani bayram gezmesine 10 yaşındaki kızını nasıl getirsin adam zaten pek mümkün görünmüyor. Bir de bu açılardan düşünün.

Valla büyük çocuğunu sor diyenlere katılıyorum. Kaça başlayacak, notları nasıl diye bile sorsanız apışıp kalır eminim. Eminim bilmiyordur bile, o çocuk karnesini gösterememiştir babasına çünkü. Belki yanındaki kadın da düşünür bir, "aramızda sorun olsa benim çocuğumu da böyle kimsesiz, babasız bırakır bu adam" diye. Belki dank eder karaktersizliği adamın. İnsanlar boşanır da başkasıyla birlikte de olur ama çocuğunu ardında bırakan insan kötü birisidir.

Bir de şu var ki çocuğa tabi ki yazık, hiçbir suçu yok ama azıcık sabretseymiş de kendi çocuğunu bu duruma düşürmeseymiş annesi babası madem.
Olan hep arada kalan çocuklara oluyor anali babalı yetim gibiler nasıl ebeveynlik bilmiyorum yazıklar olsun onlaraki cocuğunu boşandıktan sonrasında aramayan sormayan vicdansizlara onlarda insanım diye gezebiliyorlar ve saygıda görülüyorki yüzsüz olmak böyle birşey olsa gerek

Kuzeninizin vicdanını sorgulatın!
10 yaşındaki çocuğun nasıl bi psikolojik içinde olduğunu ve baba sevgisinin ne kadar önemli olduğunu anlatırdım ki, en azından benim vicdanım rahat olurdu.
Kuzeninizle samimi olduğunuzu varsayarak, ben gerçekten baba sevgisinden mahrum kaldığı için üzüldüm açıkçası...

Anası babası varken üstelik koskoca insan çolufa çocuğa karışmış seneler geçmişken benim ne haddime diye düşünürüm

İlla birşey demeniz karismaniz gerekmiyor Kiziniz oğlunuz falan değil ki
Merhaba iyi bayramlar deyip geçin

Back
X