arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var....

hayakperisi61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
15
0
86
38
Trabzon

10 aylık ilişkinin ardın dan 2.5 yıl önce erkek arkadaşımla ayrıldık.ayrıldıkdan sonra 10 ay kadar da arkadaşca görüştük ve ben daha görüşmek istemeyip yollarımızı ayırdım.Daha sonra bana mailler falan attı facebook dan ve başka sitelerden bana ark daveti göndermeye başladı ben kabul etmedim . .askere falan gitti geldi ve bana yine facebook dan davet gönderdi bende bunu neden yaptıgını sordum ve bana görünce eklemek istedim istemiyorsan silebilirsin dedi hiçdegişmemişsin falan dedim ne açıdan dedi bende sürekli karşıma çıkmayı başarıyosun diyince sustu ve daha cvp vermedi.sizce bunu neden yapıyor olabilir ?amacı kendini hatırlatmakmı yoksa bir derdi varda söleyemiyormu bendeki kini görünce .birde ben o daveti kabul ettim ilişkisi yok yazıyordu 2 gün sonra baktıgımda ilişkisi var yazıyodu ve ben sonra onu sildim bu ne demek oluyor?

bitmiş gitmişş.boşwer güselimm.ilşki durumunu deiştirmekle sana gönderme yapıodur belkii.çokta tın de we geçç .geçmişle ilgilenmeyerimseniben

aradan çok zaman geçmiş sadece hatırlatmış kendini sende köşede dur diye...
naptıgını oda bilmio bence...
boşver biten bitmiş deşersen çıkamassın işin içinden..

canım isteseydi zaten direk konuşurdu....
sadece yoklamış seni..bakalım tavırların nasıl...
2 gun sonrada ilişkim var die yazmış diosun daha bunun açıklması varmı..

canım isteseydi zaten direk konuşurdu....
sadece yoklamış seni..bakalım tavırların nasıl...
2 gun sonrada ilişkim var die yazmış diosun daha bunun açıklması varmı..

peki neden yokluyor beni halen .ilişkisi olduguna inanmıorum askerden 5 gün falan olmuştu geleli hemen ilişkisimi oldu yani

peki neden yokluyor beni halen .ilişkisi olduguna inanmıorum askerden 5 gün falan olmuştu geleli hemen ilişkisimi oldu yani

canı sıkılmış, askerden yeni gelmiş uğraş istiyomuş ilk sen aklına gelmişsinakannehir
1 güne insanlar neler sıkıştıryor erkek arkadaşın 5güne bi sevgili mi bulamayacak kendine... belki önceden vardı profilini sonradan düzenledi süprizzzzz... olamaz mı
şakkıdı

olabilir tabiki .

senin kafanı bulandırmaya çalışıyor.
duymak istediğin "senle ilgileniyor" tarzı bi cümle sanırım, anlıyorum seni.
ama erkekler sırf zevkine kedinin fareyle oynadığı gibi oynar kadınlarla.
kedi de fareyi artık yakalamıştır ve öldürmüştür, yenecek durumdayken yemez, sırf zevkine oynar, kendini tatmin için.
seven adam böle bilinmezlik içine ASLA girmez. hatta birazcık ADAM olsa, yapmaz bunu.
uzak dur bundan, hiç bi hareketine cevap verme derim.

teşekkür ederim ben uzak duruyorum ama karşıma çıkıyor ozaman da çıldırıyorum işte.ben ona geçen yıl benim erkek ark var ciddiyiz dedim bunları bile bile yine karşıma çıkmaya devam etti klava:

Benim nacizane fikrim soyle; askerden dondukten sonra eski hayatina donmeye calisiyordur,ortama kolay ayak uydurabilmek adina ve bu yuzden askerden once ki arkadaslari sevgilisi vs irtibata gecer dogal olarak.Ama bir sure sonra yeni hayatina alisir ve eskiler "eski"olur.Muhtemelen iliskisi yoktur sirf seni denemek icin yazmistir,hiic ilgilenme bence en guzeli..

Erkekler her daim kafa bulandırmaya çalışır biten ilişki sonrası.
Ben bu dediğini çok yaşadım, asla taviz verme kendi egosunu tatmin ediyor başka şey değil, ahanda buraya yazıyorum. ıçin rahat olsun :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…