- Ya biliyorum uzun olucak ama nerden baslasam bilemedm.6 yillik evliyim biri 5 biri daha 1 aylik cocuklarm var.evlendgmizden beri cok mutlu oldum diyemem 2 gun gulduysem 5 gun agladim halada oyle.esim cok monoton bi insan.bana esi gbi degilde sanki evde hizmetni goren cocuklarna bakan bi kadin gbi goruyo.ve evle hic ilgisi yok cok vurdumduymaz ama ona soylesen hep ne alaksi var der.mayis ayinda bi kaza gecrdi ve ben 3 aylik hamileydim yaklasik 5 ay suren bi tedavi sureci oldu karnim burnumda hala onunla bebek gbi ilgileniyordum.onun rahatszligi yuzunden benim hamileligim hice sayildi.cok yalnz kaldim cokyoruldum.butun cevrem beni takdir etti esime her daim destek oldugum icin ama bide bana sorun esim cok nankor.bna diyoki sen bna ne yaptin ki ekstra onlar senin gorevin afefersnz vc ye bile gdemiyordu cocuk gbi her saat kalkip yaptryodum.smdi duzeldi gbi ben suan lousaym benimle hic ilgilenmedi tek basima herseyin ustesnden gelmeye calisiyorum
- bna cok ilgisiz cok sogudum bosAnmayi dusunuyorum ama 2 cocuk var.babam asla istemez ayrilip ona gtmemi annem baskasyla evli gel ben bakarim diyo cocuklara cok caresiz kaldim icim sklıo surekli gozyasi yapiyorum.ailesi deseniz cok sorumsuz kayinvalde cocuklarimla pek ilgilenmedi kizlarininkini buyuttu yakin oturmamiza ragmen hic faydalarni gormedim.evlendgmizde borcumuz coktu smdi biyerlere geldik ev sahibi olduk.hani derler ya bi kadin rezil de eder vezirde herkez bana sen gercekten onu vezir ettin der.yemek konusunda cok cesit bilirim gorsele onem veririm seve seve sofralar hazirlarim.ama o eline saglik bile demez.moralim bozuk olur sormaz bile ne skntn var diye.sanki dul gbiyim isi geregi aksam gdip gece 4 de geliyo duzensiz bi isi var sabaha karsi gelip aksama kadarda yatio ne kahvalti eder ne bisey ailenin ne demek oldugunu kavrayamiyor.bende aksine cocuklarimizi alip ailecej gezelim evde gulelim eglenelim isterim.hatali oldugu icin surekli uyaryorum olmuyo boyle ayrlcam dedgm halde dunya umrunda degil gbi ben boleyim.napiyim diyo.