Arkadaşlar gebelik ile ilgili yardım edermisiniz?...

burcuozenbayram

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
7
0
16
İstanbul
Merhaba,

3 yıllık evliyim ve çocuk istemiyorduk ve 2 ay önce fikirlerimiz değişti artık bebek istiyoruz. Fakat bi benim adet düzensizliğim var ve bununla ilgili doktra gittiğimde bi problem olmadğını söylemişti (çocuk açısından da bi problem olmazmış). Kasım ayında regl 7'sinde, aralık ayında 14'ünde, ocak ayında 24'ünde oldum ve ocak ayında korunmadık. Bu ay daha regl olmadım günüm geçti mi geçmedimi bilmiyorum dolayısıyla hamilemiyim onu da bilmiyorum :( lütfen bana bi yol gösterin ne yapmalıyım? Pazartesi günü Certain diye bi erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı. :( Kutunun üzerinde "ilişkiden 5 gün sonra sonucu gösterir" yazıyordu... Bu teste güvenmelimiyim? Lütfen yardım.

Adet düzensizliğin olduğu için adetin geciktimi belli değil o yüzden bence bir hafta daha bekle adet olmazsan tekrar test yaparsın.

Bence erken gebelik testide olsa hiçbir idrarda gebelik tesi ilişkiden 5 gün sonra doğru sonuç vermez.

İnşallah Allah gönlüne göre versin.

Adet düzensizliğin olduğu için adetin geciktimi belli değil o yüzden bence bir hafta daha bekle adet olmazsan tekrar test yaparsın.

Bence erken gebelik testide olsa hiçbir idrarda gebelik tesi ilişkiden 5 gün sonra doğru sonuç vermez.

İnşallah Allah gönlüne göre versin.

Teşekkür ederim, yanlız bu bekleyiş çok sıkıcı bir an önce öğrenmek istiyorum. Kan testi de yaptırma diyolar... Neden yaptırma diyolar anlamıyorum ama...

Bugün bir önceki adet dönemimden itibaren 41 gün oldu ve dün akşam adet sancısı gibi bi sancım oldu + göğüslerimde de sızlama oldu. Bugün ise kahverengi leke geldi doğal olarak bende heh hasta oldum dedim. Fakat 3 saattir bekliyorum devam eden bişi yok. Bu tür şeyler bnm için normal değil çünkü bnm adet dönemim çok sancılı ve hızlı olur yani kesik kesik leke gelme gibi bişi hiç olmadı bugüne kadar. Ve dün akşam olan sancı bugün devam etmedi... Acaba hamilemiyim? Yerleşme kanaması mı bu? Bilen varsa lütfen yardım.

Back
X