- 5 Ağustos 2020
- 694
- 240
- 23
- 23
- Konu Sahibi denizzz5900
-
Olabilirde psikolojik de olabilirAdetime 8 gün var 2 gündür sol bacakta agrı ve sol kasıkta hafif agrı var adet sancısı gibi agrı var biraz 2 3 gündür hep uyuyasım geliyo halsizlik ve yorgunluk var yemek yememe rağmen acıkıyorum hemen bu ay ovülasyon testi kullandım ümidim var biraz sizce gebelik belirtisi olabilirmi
Sanmıyorum psikolojik olduğunu ya eskisi kadar takmıyorum kafama ama merakta etmiyo değilimOlabilirde psikolojik de olabilir
Hayırlısı olsun inşallah hamilelik başlıyordur ama 8 gün de erken yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçmeli ki hamilelik başlasınSanmıyorum psikolojik olduğunu ya eskisi kadar takmıyorum kafama ama merakta etmiyo değilim
Ayın 8 9 unda yumurtlama gördüm değerlendirdik bakalım bekliyoruzHayırlısı olsun inşallah hamilelik başlıyordur ama 8 gün de erken yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçmeli ki hamilelik başlasın
Daha belirtiler için çok çok erken canımAyın 8 9 unda yumurtlama gördüm değerlendirdik bakalım bekliyoruz
GunaydinlarDaha belirtiler için çok çok erken canım
Teşekkür ederim cevabın için bekliycem mecbur adet gecikmesini peki adetten 3 4 gün önce gebelik testi yapsam olurmuGunaydinlar
Canim brnim tuttugu dakka belirtiler basladi o herkeste farkli olabiliyo..
D denizzz5900 canim 10u yumurtlama desek +14=24
24unde test yap bakalim sonucuna insallah gebesindir.
Belirtiler erkenden baslayabilir, pozitifi gormeden umitlenme ama akkindanda cikarma
Canim erken gebelik yapan cok ama surekli bi cizgi arayip strese girmektense beklemen regli tarihini daha iyi cunku baya silik oluyo regli oncesi ama tabi sen bilirsin genede dayanamazsanda bisi diyemiyorum cok heyecanli bi surec cunku beklemek zor ya benim gibi unutcan regli tarihini gecince farkedicen insallah unutursun sendeTeşekkür ederim cevabın için bekliycem mecbur adet gecikmesini peki adetten 3 4 gün önce gebelik testi yapsam olurmu
Aynen beklemek zor insan merak ediyor peki bişey daha sormak istiyorum ben ayın 20sinde karaciğer filmi çektiricem hepatit C hastalığı çıktı bende röntgen çekecekler mesela belki gebeyim diyelim zararı olurmu acabaCanim erken gebelik yapan cok ama surekli bi cizgi arayip strese girmektense beklemen regli tarihini daha iyi cunku baya silik oluyo regli oncesi ama tabi sen bilirsin genede dayanamazsanda bisi diyemiyorum cok heyecanli bi surec cunku beklemek zor ya benim gibi unutcan regli tarihini gecince farkedicen insallah unutursun sende
Canim o konuyu hic bilmiyom doktora danis mutlaka her doktor bilir onu onemli konu cunkuAynen beklemek zor insan merak ediyor peki bişey daha sormak istiyorum ben ayın 20sinde karaciğer filmi çektiricem hepatit C hastalığı çıktı bende röntgen çekecekler mesela belki gebeyim diyelim zararı olurmu acaba
Yumurtlamadan 6 gün sonra o daha sperm su yanı hamilelik başlaması için 14 gün lazım tuttugu gün ne belirtisi yaşayacaksın herkeste farklı oluyor ama hamile degilkende belirti başlamaz seninki psikolojikGunaydinlar
Canim brnim tuttugu dakka belirtiler basladi o herkeste farkli olabiliyo..
D denizzz5900 canim 10u yumurtlama desek +14=24
24unde test yap bakalim sonucuna insallah gebesindir.
Belirtiler erkenden baslayabilir, pozitifi gormeden umitlenme ama akkindanda cikarma
Yumurtlamadan 6 gün sonra o daha sperm su yanı hamilelik başlaması için 14 gün lazım tuttugu gün ne belirtisi yaşayacaksın herkeste farklı oluyor ama hamile degilkende belirti başlamaz seninki psikolojik
[/QUOTE
Demekki tutma surecinde etkilendi vucut psikolojik olmasi mumkun deil cunku regli gununu unutup farkettigimde gunum gecmisti, her bunye bir deil sizde sonradan gerceklesmis olabilir uyku hemen basti bel agrisi karin agrisi vajinal kuruluk hepsi oldu doktoruma sordum grbrligi farkedince hassas bunyelerin fark edebilceni soyledi ayrica yumurtlamayida anliyorum anlamayan birsuru war, siz neye takildiniz anlamadimki
Bilmiyorum insanlar adetine yakın belirti hissedip test yapıyorlar pozitifi görüyorlar bende pek bilmiyorumEn erken belirtiler 5 6. Haftada başlarken siz bebek rahimde sperm iken oluşmaya başladığını biliyorum diyorsunuz internette nerde araştırırsanız araştırın gebelik belirtisini en fazla 4 5 hafta hissedersiniz
Ben hala kisisel olduguni dusunuyorum herkes herseyi hissetmeyebilir benim herdefakinden farkli ve cok agrim oldu doktora randevu alip saat uymadi die iptal ettim, sonrada regliyi unutmusum bi baktim memeler olmus tas o zaman takvimeme baktim gunum gecmis, yasamadigi duyguyu hissi anlamayan birine dicek bisi yok, herkes kendini bilir canim hakkinda hayirlisi olsun insallah bebistirBilmiyorum insanlar adetine yakın belirti hissedip test yapıyorlar pozitifi görüyorlar bende pek bilmiyorum
Aynen adete yakın hissedilirBilmiyorum insanlar adetine yakın belirti hissedip test yapıyorlar pozitifi görüyorlar bende pek bilmiyorum
İnşallah aminBen hala kisisel olduguni dusunuyorum herkes herseyi hissetmeyebilir benim herdefakinden farkli ve cok agrim oldu doktora randevu alip saat uymadi die iptal ettim, sonrada regliyi unutmusum bi baktim memeler olmus tas o zaman takvimeme baktim gunum gecmis, yasamadigi duyguyu hissi anlamayan birine dicek bisi yok, herkes kendini bilir canim hakkinda hayirlisi olsun insallah bebistir
Canim guzel haberi alirsan etiketle, merak ederim seniİnşallah amin
Tamam canımCanim guzel haberi alirsan etiketle, merak ederim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?