Arkadaşlar gebelik testi yaptım sizce hamilemiyim Bir bakarmısınız ?

Merhaba kızlar :) Ben de size danışmak istiyorum. benim de bat'a 5 veya 6 gün var ama düzensizlik olduğu için bende belli de olmaz tabii :) yumurtlama ve ilişki üzerinden de 9-10 gün geçti. Ben de bugün dayanamayıp sabah ilk idrarımla kaset test yaptım 5. dk sonunda silik bir çizgi belirdi. Kurudukça da koyulaştı. Daha sonra eczaneden days comfort diye erken gebelik testi aldım. 3 saatlik sıkışıklıkla denedim onda daha silik bir çizgi çıktı. Çok mu erken yaptım acaba testi? Sizce durum ne olabilir?

Merhaba kızlar :) Ben de size danışmak istiyorum. benim de bat'a 5 veya 6 gün var ama düzensizlik olduğu için bende belli de olmaz tabii :) yumurtlama ve ilişki üzerinden de 9-10 gün geçti. Ben de bugün dayanamayıp sabah ilk idrarımla kaset test yaptım 5. dk sonunda silik bir çizgi belirdi. Kurudukça da koyulaştı. Daha sonra eczaneden days comfort diye erken gebelik testi aldım. 3 saatlik sıkışıklıkla denedim onda daha silik bir çizgi çıktı. Çok mu erken yaptım acaba testi? Sizce durum ne olabilir?
Canim sende benim gibi olmussun bi iki gun sonra dahada koyulasir allahin izniyle ama sen pazartesi bi kan ver yada imkanin varsa yarin ozelde bi kan ver cikar muhtemelen

Benim Regli tarihime 1 hafta varken ilk mavi kaset tipi test yaptım saatler sonra ikinci çizgi silik çıktı 2 gün sonra diğer testi yaptım yine hemen çıkmadı ikinci çizgi yarım saat sonra belirdi ben şok acaba varmı ben mi yanılıyorum çok istiyorum bebeğim olsun 😔
Beyaz teste çok idrar dan dolayı çizgi var gibi mavide olabilir inşallah vardır bende bu durumdayım bata 6 gün var 30 dak içinde pozitif gördüm ama bat günümü bekliyorum hergün bir test yapıp koyulaşma ve zamanı takio edicem sizde öylw yapın

Beyaz teste çok idrar dan dolayı çizgi var gibi mavide olabilir inşallah vardır bende bu durumdayım bata 6 gün var 30 dak içinde pozitif gördüm ama bat günümü bekliyorum hergün bir test yapıp koyulaşma ve zamanı takio edicem sizde öylw yapın
Kizlar bunlar benim testler ornek olsun diye yaptim 11 gun kala baslamistim bata 8 kala kil gibi cizgi var erken gebelik testinde bilmiyorum gorunuyormu. En son net cikan 5 kala sonra 4 sonra 3 kala yaptiklarim. En son kandada 84.99 cikti yarin kani tekrar edicem bakalim

Eklentiler

• Screenshot_20210312-221532_Gallery.webp
    Screenshot_20210312-221532_Gallery.webp
    13 KB · Görüntüleme: 227
  • 20210309_162309.webp
    20210309_162309.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 233
  • 20210311_094830.webp
    20210311_094830.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 264
Kizlar bunlar benim testler ornek olsun diye yaptim 11 gun kala baslamistim bata 8 kala kil gibi cizgi var erken gebelik testinde bilmiyorum gorunuyormu. En son net cikan 5 kala sonra 4 sonra 3 kala yaptiklarim. En son kandada 84.99 cikti yarin kani tekrar edicem bakalim
Sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah banada nasip eder rabbim benimde bata 6 gün var sonradan hep silik görüyorum 1 saat sonra gibi bekliyorum bakalım

Canim sende benim gibi olmussun bi iki gun sonra dahada koyulasir allahin izniyle ama sen pazartesi bi kan ver yada imkanin varsa yarin ozelde bi kan ver cikar muhtemelen
Yaaa öyle mi diyorsun. İnşallah vardır bişeyler 🙏🏻 Pazar gününden beri bir uyku hali, bir üşüme, bir yanma, kabızlık, vajinadan alt karnıma doğru batma hissi, ben tansiyonumu takip eden biriyim tansiyon değerlerim de düştü, beyaz akıntım var. 2 sabahtır çok çok hafif kahve akıntım oldu. Artık dayanamadım bugün yaptım ama erkenden de umutlanmak istemiyorum. Benim jinekolojik sistemim hep garipti o yüzden kendimi de kaptırmak istemiyorum. Haftasonu test yapıp pazartesi kan mı versem? Allahım isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah 🙏🏻

Yaaa öyle mi diyorsun. İnşallah vardır bişeyler 🙏🏻 Pazar gününden beri bir uyku hali, bir üşüme, bir yanma, kabızlık, vajinadan alt karnıma doğru batma hissi, ben tansiyonumu takip eden biriyim tansiyon değerlerim de düştü, beyaz akıntım var. 2 sabahtır çok çok hafif kahve akıntım oldu. Artık dayanamadım bugün yaptım ama erkenden de umutlanmak istemiyorum. Benim jinekolojik sistemim hep garipti o yüzden kendimi de kaptırmak istemiyorum. Haftasonu test yapıp pazartesi kan mı versem? Allahım isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah 🙏🏻
Evde predictor var onu mu kullansam. Daha önceden aldı
Kizlar bunlar benim testler ornek olsun diye yaptim 11 gun kala baslamistim bata 8 kala kil gibi cizgi var erken gebelik testinde bilmiyorum gorunuyormu. En son net cikan 5 kala sonra 4 sonra 3 kala yaptiklarim. En son kandada 84.99 cikti yarin kani tekrar edicem bakal
Canım sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah 🙏🏻 Şimdi gördüm güzel haberini. Darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah 🙏🏻❤️

Pazartesi kan ver lekelenme yerlesme olabilir canim allahim gönlüne göre versin inşallah

Benim Regli tarihime 1 hafta varken ilk mavi kaset tipi test yaptım saatler sonra ikinci çizgi silik çıktı 2 gün sonra diğer testi yaptım yine hemen çıkmadı ikinci çizgi yarım saat sonra belirdi ben şok acaba varmı ben mi yanılıyorum çok istiyorum bebeğim olsun 😔
Tebrikler bende de böyle çıkmıştı hamile olabilirsin hemen Kan ver yarın saglık ocagına hayırlısı olsunnn

Varsa bile testin simdi yapma sabah yap
Aynen canım öyle yapacağım. Bir de ben sol kasık ile vajina arası bir yerde ufak ufak sancılar oluyor bazen eğilip kaltığımda ters hareket yaptığımda da batma gibi oluyor. Sende de var mı normal bir durum mu acaba? Başka birşey olmasından çok korkuyorum :( Sat tarihimden hemen önce enfeksiyon tedavisi görmüştüm. Bir aksilik var mı diye ödüm patlıyor :( okumak istemiyorum düşünmek istemiyorum ama kendimi okurken buluyorum 😢

Varsa bile testin simdi yapma sabah yap
Yaaa kızlarrr çok heyecanlandım bu sabahta kalkar kalmaz Predictor ile yaptım daha da koyu ve tam belirgin çıktı. Ama işte 3 farklı marka ile yapmış oldum 😊 çok heyecanlıyım. Sırası ile kullandığım markaları da koydum :)
FD9BE2A7-C7FD-417C-BA89-F2B91E5F3DAF.webp
EC3FE87A-1056-4616-8447-E7ADC3D7ADEC.webp

Hayirli uğurlu olsun canim ister bugun ister pazartesi kan ver saglikla ilerlerin gebeligin insallah
Amin canım 🙏🏻 Seninki ve tüm hamilelerin inşallah 🙏🏻 Darısı isteyen herkese olsun 🙏🏻 Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻

Hayirli uğurlu olsun canim ister bugun ister pazartesi kan ver saglikla ilerlerin gebeligin insallah
Canım çok korkunç bişey oldu şimdi. Kan vermek için nereye gitsem diye düşünürken tuvaletim geldi afedersiniz biraz kabızlıkta var. Neyse bi anda baktım 3 damla kan damladı. Peçete ile sildim açık pembe kan geldi peçeteye. Daha sonra silmeye devam ettim ama kesildi. Çok korkuyorum ya :( daha bat zamanım da gelmemişti :( dış gebelik tarzı bişey olabilir mi ki? Bugün doktor da bulup gidemem

Canım çok korkunç bişey oldu şimdi. Kan vermek için nereye gitsem diye düşünürken tuvaletim geldi afedersiniz biraz kabızlıkta var. Neyse bi anda baktım 3 damla kan damladı. Peçete ile sildim açık pembe kan geldi peçeteye. Daha sonra silmeye devam ettim ama kesildi. Çok korkuyorum ya :KK43: daha bat zamanım da gelmemişti :KK43: dış gebelik tarzı bişey olabilir mi ki? Bugün doktor da bulup gidemem
Korkma dinlen uzan hiç bi iş yapma stres yapma:anneadayı: hayırlı olsun bu arada mevlam sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 😊

Korkma dinlen uzan hiç bi iş yapma stres yapma:anneadayı: hayırlı olsun bu arada mevlam sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 😊
Ayy canım ya çok korktum. Kanda baktırdım 35 çıktı. Doktor dedi daha çok erken tespit etmişsiniz. Pazartesi tekrar bakalım dedi. 2 katı olmamış olursa ya kimyasal ya da dış gebeliktir dedi. Valla çok korkuyorum
canım ya korkudan telaştan doğru düzgün cevap bile verememişim inşallah pazartesiye ve sonrasına güzel yükselir🙏🏻 Teşekkür ederim canım benim amin 🙏🏻 Allahım tüm isteyenlere tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah 🙏🏻

Canım çok korkunç bişey oldu şimdi. Kan vermek için nereye gitsem diye düşünürken tuvaletim geldi afedersiniz biraz kabızlıkta var. Neyse bi anda baktım 3 damla kan damladı. Peçete ile sildim açık pembe kan geldi peçeteye. Daha sonra silmeye devam ettim ama kesildi. Çok korkuyorum ya :KK43: daha bat zamanım da gelmemişti :KK43: dış gebelik tarzı bişey olabilir mi ki? Bugün doktor da bulup gidemem
Canim sakin ol dis gebelikte damla damla surekli gelir oyle iki damlayla kalmiyor keskin agri varmi kasiklarda

Back
X