Gebeliğe Hazırlık Arkadaslar gebelik testime bakarmisiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde 2.idrarla yaptim.Tamda tup bebek doktoruyla gorusmeye gidicem bugun

Eklentiler

• IMG_20220405_075805.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 106
Var hemen doktora gidip kan ve progestron değerine baktırın progestron düşükse kimyasal olur yine doktor takviye verir

Adetime 1-2 gun kaldi.benmu yanlis goruyorum yoksa 2.cizgi varmi.surekli kimyasal geciriyorum.İns varsa bu saglikli olur.Ne diyorsunuz gebemiyim ???
Benimde ilk böyle çıkmıştı adetimden 1 hafta önce yapmıştım sonra 2 gün bekledim tekrar yaptım ve sonuç pozitifti kan testi verebilirsin küçükte olsa bir değer çıkar daha çok yeni çünküüü

Evet silik de olsa ikinci çizgi var düzenli olarak 2 günde 1 kan testi verin hayırlı olsun Allah gönlünüze göre versin

Canm öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıklıdır bu defa neden kimyasal olduğu araştırıldı mi yani bı sorun çıktı mi. 2 ve üzeri arastiriliyomus ya
Genetik ve pihtilasmaya bakildi bende hic bir sey yok.esimde 9.kromozomun p11q13 bolumunde bisey var.Doktorlar onemli degil diyor onlarada.Onun disinda turp gibiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…