Gebeliğe Hazırlık Arkadaslar gebelik testime bakarmisiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkur ederim saglikli gebelikmiydi.Artik degere falanda takilmiyorum.Gec dollenmeyse normal saglikli olsun yeter
Rica ederim evet şükür üç yaşında bence bat günü gelmediği için öyle hatta benim gördüğüm şeyi eşim görmeyip üzülme daha yeni evliyiz demişti regl iki gün varken sağlıkla kucağınıza alın. İki gün sonra idrarda daha da belli olur pozitif düşünün

Ay Allahim yeter artik dogurmak istiyorum ya.Doktorlar ne dogurgan kadinsin diyo ama bi cikaramadim

Ay Allahim yeter artik dogurmak istiyorum ya.Doktorlar ne dogurgan kadinsin diyo ama bi cikaramadim
Valla onlar herşeyi diyor boşver sen kendine güven olumlu aşıla kendini ben beş aydır ikinciye uğraşıyorum ama haberim yoktu troit yükselmesi olmuş. Hamiş halinle lütfen bana da dua et olur mu hamile olanların kabul olur

Tabiki ederim insallah biran once saglikli bir gebelik yasarsin aminnn

Genetik ve pihtilasmaya bakildi bende hic bir sey yok.esimde 9.kromozomun p11q13 bolumunde bisey var.Doktorlar onemli degil diyor onlarada.Onun disinda turp gibiyiz.
İnşallah sağlıklı ilerler sürecinyine de bence kan vermek için acele etme derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…