arkadaşlar gebelik var mı ne diyosunuz

ecedrk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2024
407
51
18
32
bi bakın nolur yorum yapar mısınız biri normal test biri erken gebelik

Eklentiler

• IMG_2841.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_2839.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 108
Görüntü atınca kalitesi düşüyor eğer az da olsa silik çizgi varsa pozitif demek met anlayamadım ben adetinize kaç gün var

Eğer 1.2 çıktıysa yeni oluşuyordur belki bir haftada artmıştır
canım benim serüvenim şöyle oldu adetim bitti bir hfta sonra pembe lekelenmem oldu sonrasında belirtilerim başladı sürekli uykum geliyor bi ara ateş basmaları oldu ovulasyon testi aldım negatif çıktı şimdi yine koyulaşmaya başlamış gittm kan testi yaptım 1.2 çıktı şimdide göbeğimde kasığımdan başlayan kahve rengi bi çizgi çıktı

aaa o gebelik belirtisi eğer o çizgi çıktıysa hadi hayırlısı olsun bazen insan hissediyor inşAllah kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ne zamandır deniyorsunuz

aaa o gebelik belirtisi eğer o çizgi çıktıysa hadi hayırlısı olsun bazen insan hissediyor inşAllah kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ne zamandır deniyorsunuz
çok ince damar gibi bir çizgi aslında biz yıllardır korunuyoruz ve denemiyoruz rasgele oldu yanlışlıkla yani:)

evet bir hafta oldu 1.2 çıktı
Ben de 8 ağustosta kan verdim hastaydım iğne olmam gerekiyordu doktor o ay kimyasal gebelik geçirdiğim için kanda sıfırlanmış mı diye bakalım dedi. 8 ağustosta 0.01 çıktı 18 ağustosta yani 10 gün sonra 18 çıktı. 8 ağustosa kan verdiğimde ondan 2 gün önce falan olmuştu yumurtlamam. Sizin de artmış olabilir regl olmadığınız sürece ümit var

10 günde 18 mi arttı diyorsunuz yani bende baktırsam yine yükseldiği çıkar mı acaba yükseldiyse yanii ümitlendim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…