Doktora gitmedin mi?Ben 4 haftalık hamileyim ama kanamam var az bir küçük pedi doldurmadı internette baktım ilerleme kanaması diyor bana bilgi verin aydınlatın beni ne olur
Yok yarın inşallahDoktora gitmedin mi?
Bugün doktordan geldim ve bana gebelik hakkında bir şey demedi bende sormadım kamamada normal dedi 2 milim kisitim varmış pazartesi öğleden sonra bir daha gidecem duruma göre ilaç verecek şuan takipteyiz dedi ve kendi aralarında o damarkan kaynaklı dedi inşallah kötü bir şey yoktur sizleri bilgilendirin son durum hakkındaDoktora gitmedin mi?
Okumaya çalışıyorum ama doğru mu anladım emin değilim. Gebelik var demedin mi doktora?Bugün doktordan geldim ve bana gebelik hakkında bir şey demedi bende sormadım kamamada normal dedi 2 milim kisitim varmış pazartesi öğleden sonra bir daha gidecem duruma göre ilaç verecek şuan takipteyiz dedi ve kendi aralarında o damarkan kaynaklı dedi inşallah kötü bir şey yoktur sizleri bilgilendirin son durum hakkında
Böyle bir şey yazdı ama ne olduğunu anlamadım
Benim iki gebeliğimdede oldu canımBen 4 haftalık hamileyim ama kanamam var az bir küçük pedi doldurmadı internette baktım ilerleme kanaması diyor bana bilgi verin aydınlatın beni ne olur
tam olarak demedim ama sordu bilmiyorum dedim kese daha önce görüldü mü dedi yok dedim pazartesi öğleden sonra inşallah sorarım tüplerimde bir problem var mı diyeOkumaya çalışıyorum ama doğru mu anladım emin değilim. Gebelik var demedin mi doktora?
Ultrasonda bebek görünmez daha çünkü.
Bir de polikistikover sendromun var sanırım.
Tüplerindeki problemi rahim filmi istemeden bilemez. Hormon testi yacak sana muhtemelen gebelik olduğunu nerden öğrendin. Kan testi verdin mi daha öncetam olarak demedim ama sordu bilmiyorum dedim kese daha önce görüldü mü dedi yok dedim pazartesi öğleden sonra inşallah sorarım tüplerimde bir problem var mı diye
Evet verdim sağlık ocağındaTüplerindeki problemi rahim filmi istemeden bilemez. Hormon testi yacak sana muhtemelen gebelik olduğunu nerden öğrendin. Kan testi verdin mi daha önce
Neden bilmiyorum dedin ki doktora keşke söyleseydin. Sen öyle diyince muhtemelen sadece pkos üzerinde durdu. Kan tahlili istemeden gebe olduğunu bilemezdi ki şuan. Keseyi görmek için daha erken çünkü. Lekelenmeyide kiste bağlamıştır. Kistlerde lekelenme görülebiliyor çünkü. Gebe olduğunu doktora söylemediğin için gebelikten mi kistten mi lekeleniyorsun bilemez şuan.Evet verdim sağlık ocağında
Şöyle anlatayım ben 12 Ekim'de 57 değerle 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim sağlık ocağında ve adet olmaıştım daha ve beni kadın doğuma yönlendirdi erken gebelik diye sonra ben doktora dedim ki görebilir miyim diye küçük dedi ve 57 değerinin 1000 olması lazım dedi bende 2 gün aralıklarla sağlık ocağında kan tahlili verdim ve 57 iyken 52 44 47 49 da kaldı dahada gimedimNeden bilmiyorum dedin ki doktora keşke söyleseydin. Sen öyle diyince muhtemelen sadece pkos üzerinde durdu. Kan tahlili istemeden gebe olduğunu bilemezdi ki şuan. Lekelenmeyide kiste bağlamıştır. Kist varkende gebe kalınabiliyor.
Doktora deseydin en azdından beta değerini takip ederdi. Ki 2 günde bir artışı takip etmen gerekiyor. Buna sağlık ocağında devam ediyor musun?
Değerlerin düşmüş. Gebelik kimyasal görünüyor. Yani regliyle sonlanacak. Bu yüzden lekeleniyorsun. Doktora gösterseydin söyleyecekti sana bunları.Şöyle anlatayım ben 12 Ekim'de 57 değerle 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim sağlık ocağında ve adet olmaıştım daha ve beni kadın doğuma yönlendirdi erken gebelik diye sonra ben doktora dedim ki görebilir miyim diye küçük dedi ve 57 değerinin 1000 olması lazım dedi bende 2 gün aralıklarla sağlık ocağında kan tahlili verdim ve 57 iyken 52 44 47 49 da kaldı dahada gimedim
Yanlış yazmış olabilirim diye bütün değerlerimş yükledim
Hamile olup kanama yaşayıp doktora gidip neden hamile olduğunuzu söylemiyorsunuz da bilmiyorum diyorsunuz?
Kimyasal gebelik olabilir bu durumda ve o sebeple adet görüyor olabilirsiniz. Yine de doktorunuza bunu söylemeniz gerekirdi.
İnsan gebe olduğunu bilip lekelenince neden doktora bilmiyorum der ki. Valla anlayamıyorum. Bebeğin durumunu öğrenmeye gidip bebek var dememek çok enteresan. Gerçi burda bile bütünüyle anlatmıyor sora sora öğreniyoruz.Kimyasal gebelik olabilir bu durumda ve o sebeple adet görüyor olabilirsiniz. Yine de doktorunuza bunu söylemeniz gerekirdi.
Bende son gittiğimde sağlık ocağına 49 değere gebelik diyemeyiz zaten dedi bekliyelim ondan bende bekledim şimdi hamile kalamam mı benDeğerlerin düşmüş. Gebelik kimyasal. Yani regliyle sonlanacak. Bu yüzden lekeleniyorsun. Doktora gösterseydin söyleyecekti sana bunları.
Kalırsın. Ama kalmadan önce lütfen vücudunu tanıtan videolar izle, makaleler oku. Youtubede animasyonla anlatan dr.banu çiftçi var. Onun videolarını izle. Vücudun ve gebelik bilgileri konusunda bilgi eksikliğin var canım. Önce bu kısmı tamamla. Bu kez doktora gidince de olan biteni olduğu gibi anlat. Sonuclarını göster. O da buna göre bir yol izler seninle.Bende son gittiğimde sağlık ocağına 49 değere gebelik diyemeyiz zaten dedi bekliyelim ondan bende bekledim şimdi hamile kalamam mı ben
Önerdiğiniz videoyu Atar mısınız anlamadım da vücudumu nasıl tanıyacak evet gebelik hakkında bir bilgi sahibi değilim çünkü ilk defa olacamKalırsın. Ama kalmadan önce lütfen vücudunu tanıtan videolar izle, makaleler oku. Youtubede animasyonla anlatan dr.banu çiftçi var. Onun videolarını izle. Vücudun ve gebelik bilgileri konusunda bilgi eksikliğin var canım. Önce bu kısmı tamamla. Bu kez doktora gidince de olan biteni olduğu gibi anlat. Sonuclarını göster. O da buna göre bir yol izler seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?