Çok teşekkür ederim insanın elinde değil üzülüyor maalesef bakalım günlerde geçmek bilmiyorCanım öncelikle sakın ol bol şu iç ve dinlen sitrese yapma bu kahverengi lekeler yerleşme lekesi olabilir genelde 7 8 de bebek ve kalp atışı gözüküyor sabırla bekle bakalım uzulmemeye çalış allah nasıl ettiyse aylarca kanaman olsun geliyor bebis benim arkadaşım 7 ay boyunca kanama yasadi au an bebegide kendide gayet sağlıklı allah'tan umudunu kesme
Tamam canım msj atarımSizde aynı şekilde bu arada Dr gidince durumları paylaşalım merak ettim
Merhaba bunu bana mı yazdınız Dr kese var bebek yok demiştiMeraba cnm..Kesen guzel bebekte var görünüyo maşallah..lekeler icin ilacını al bol sıvı al bol bol dinlen yatip..guzel düşün guzel olsun
Yani kesenin içi boş deil cnm bana gore..ozel dra gitme şansınız varsa özel doktora gidin lütfen..Bu benim görüntü siz öyle deyince ççok sevindim Dr kese var bebek yok demişti
Benim sadece alttan ve normal ultrasyona baktı kana falan hiç bakmadı şuanda gebelik var görünüyor 2 ihtimal var dedi birincisi geç döllenme ikincisi kötü ihtimal dedi detaya girmedi bende ilk oldugu için heyecandan üzüntüden hiç bişey sormadımSagliksiz bir gebelikse zaten şu anda dr un yapabilecegi birşey olmuyor canım malesef
Kandan da baksa sadece beklemek gerekiyor
Daha cok yeni olduğu için dollenmeden sonra saglikli gebelik tutunuyor sagliksizsa malesef devam etmiyor dr unda beklemekten baska yapabilecegi birşey olmuyor
Ama benim 2. Gebeligimde kalp atışını 8 haftaya kadar duymadık 8. Haftada duyuldu ve 7 haftayla uyumlu dedi 1 hafta geç döllenme olmuştu seninde oyle olabilir kendini strese sokma bende o zaman öyle beklemiştim yapacak birşey olmayinca
Bu haftasonu da sokağa çıkma yasağı var benim randevum pazartesiye kaldı siz de bir arayınSalı demişti ama çalıştığım için cumartesi gideceğim. Günlerde geçmiyor inşallah bebek oluşur lekelenme de korkuttı
Beklemek zor oluyor zaman geçmiyor hiç bişey odaklanamıyorumKızlar benim tüp bebek olduğu halde 7. haftada kalp atışı göremedik bekliyoruz üzülmeyin ben de çok üzülmüştüm üstelik ikiz diğerinin kesesi bile düzgün değil ama ikisinden de umudum var..
Ben haftaya cumartesi gidecem yasak olsada giderim Dr sordum hastane acık dedi sizde hastaneyi Bi arayın istersenizBu haftasonu da sokağa çıkma yasağı var benim randevum pazartesiye kaldı siz de bir arayın
Var b3nce bebek burda çok minik geç döllenme olabilirBunda yolk kesesi var mı yok mu
Inşallah Dr neden yok dedi beni o kadar panik yaptırıyorVar b3nce bebek burda çok minik geç döllenme olabilir
Doktorlar bayılıyor kötüyü söylemeye kesenin içi boş değil dikkatli bak küçük bir cikinti var v şeklinde ya ben kordon baguna benzettim sen yine her ihtimali dsunde boş gebelik olması düşük bir ihtimal gibi ikiz gebelik geçirdim kesenlerim bu sekildeydi benimdeInşallah Dr neden yok dedi beni o kadar panik yaptırıyor
Inşallah salı gel dedi salı gitmiştim çalıştığım için haftaya cumartesi gideceğim. Bakalım 9 gün var say say bitmiyor bu günlerDoktorlar bayılıyor kötüyü söylemeye kesenin içi boş değil dikkatli bak küçük bir cikinti var v şeklinde ya ben kordon baguna benzettim sen yine her ihtimali dsunde boş gebelik olması düşük bir ihtimal gibi ikiz gebelik geçirdim kesenlerim bu sekildeydi benimde
MEsaj olarak atın bulamadımBenim görüntüye dde bakarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?