Arkadaşlar Geç döllenme yaşayan varmı?

arfatma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
139
0
46
Arkadaşlar Geç döllenme yaşayan varmı? bebişlerinizin kalp atışını geç duyan oldu mu?

benım gec dollenme oldu ama zaten keseyı gördukten sonra kaçıncı haftandasın soyluyolar. ona göre kalp atışı ıçın randevu verıyolar. benım mesela sata göre 8+3 tu ama aslında 6+3 te kalp atışlarını gördum ama duyamadım. 7+5 te duydum. şu andada sata göre 15 ı bıtırcektım ama 13e yenı gırdım
sizede duymak nasıp olur ınş

iki haftadır kese görünüyor ama kaç haftalık ne zamn kalp atısı duyulur gibi bilgi vermiyorlar kalp atısını yıne duymadım

sakın stres yapmayın bana da geç döllenme dedi doktor, keseyi gördük kalp atışlarınıda şimdiye kadar duymamız gerekiyordu falan dedi ama bi hafta sonra gittiğimizde kalp atışlarınıda duyduk çok şükür. 7+5 de duyduk biz ama 8. haftasında duyanlarda oluyormuş. hatta bu bilgiyide burdan edinmiştim ve içim rahatlamıştı. Hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin Rabbim. sizede hayırlı olsun inş. :)

Benim de geç döllenme canım. Dolayısıyla geç duyuldu kalp atışları. O da alttan ultrasonla duyuldu. Bir hafta sonra da karından duyduk. Sen de duyacaksın merak etme.

inş kızlarbu cumartesi gitcem inş duyarım kalp atışını bebişimin.Antalya da iyi bir doktor bulamadım kı zaten ilgilensin.Çok açıklama yapmıyorlar o yüzden de kendi kendime şüphelenir oldum

bana da geç döllenme olmuş dedi şu anda 6-7 haftalık tam belli değil dün gittik kalp atışını duyamadı ben de çok merak ediyorum
14 mm olmuş kese sadece net olan o 28 inde bir daha gideceğim inşallah duyarız biz de dua edin allah isteyen herkese nasip etsin

Benimde geç döllenmeydi ama benim 7.haftada bebeğimin kalp atışları olmadığı için aldılar

selam arkadaşlar normalde bebeğim 8+3 olması gerekirken 6+3 göründü ultrasonda ama kalp atışları duyulmadı çok endişeliyim pazartesi günü tekrar ultrasonda dinleyecekler hamilelik belirtilerim devam ettiği için geç döllenme midir ? diye düşünüyorum ama
dua etmek ten başka bir şey gelmiyor elimden.eğer duyamazlar sa ..............ilk bebeğimmmm

arkadaşlar meraba.ben 8 yıllık evliyim 4 yaşında kızım var.artık ikinci bebek zamanı dedik bu ay ilk kez korunmayı bıraktık,herşey tuhaflaştı.adetim normalde düzenlidir.uzun zamandır her ay son adet tarihinden 1-2 gün önce adet oluyordum.mesela son 3 adet tarihim ocak:28 şubat:27 mart:25...ama bu ay hala adet görmedim,hoş 1 gün geçmiş gibi gözüküyo şimdilik.ben internetteki hesaplara ve her ay 1-2 günlük kaymaya göre 23 nisanı adet tarihim olarak düşünmüştüm. 20 nisanda kan testi yaptım ilaç kullanmam gerekiyodu.yani adetin 27.günüydü.sonuç:0.100'dü. 24 nisanda dr'a gittimönceden randevu almıştım çoktan adet olurum o güne diye.adet olmayınca dr yine test yaptı sonuç yine aynıydı. ve ben 33.günümdeyim,hala bişey yok.sadece sol kasığımda batma var.hala beyaz akıntım var.adet öncesi kupkuru olurdu. dr '1 hafta bekle regl olursan 3.gün gel olmazsan yine betahcg'ye bakalım' dedi.yine negatif olursa adet söktürücü verecekmiş. forumda geç döllenmeden bahsedildiğini gördüm.sizce benim durumum böyle olabilir mi?kafam karıştı.test yapıyorum negatif,adet olayım bari diyorum o da ilk defa böyle gecikiyo...ne olacaksa hayırlısıyla olsun diyorum.aynı durumu yaşamış olan var mı?yardımcı olursanız sevinirim.cevaplarınızı bekliyorum....:2:

Son düzenleme:
selam arkadaşlar normalde bebeğim 8+3 olması gerekirken 6+3 göründü ultrasonda ama kalp atışları duyulmadı çok endişeliyim pazartesi günü tekrar ultrasonda dinleyecekler hamilelik belirtilerim devam ettiği için geç döllenme midir ? diye düşünüyorum ama
dua etmek ten başka bir şey gelmiyor elimden.eğer duyamazlar sa ..............ilk bebeğimmmm

Hiç korkma bende son adet tarihine göre 2 hafta gerideydim hamilelikte cok şükür hersey yolunda 4 aylık olmak gerekirken 3,5 aylık devam ediyorum

Hiç korkma sen kalp atışını görmüşsün yani kalbi atıyo sesini de duyarsın benim bebeğim de geç döllenme ama maşallah gelişimi önden gidiyo gününü yakaladı.. Sana ne kadar rahat ol desek olamazsın biliyorum ben de senin gibiydimallah sağ salim kucağımıza aldığımız günleri gösterir inşallah..içini ferah tut

Arkadaslar geç döllenme yaşadığınızı yazmissiniz tam olarak ne olunca geç döllenme deniyor. Mesela Benim adetim 26 günde oluyor hesaplar 13 yada 14. Günü yumurtlama olarak gösteriyor ama ovulayon testinde 17. Gün çift çizgiyi gördüm yani böyle biseyden kaynaklimi ne diyorsunuz yada dr ne için böyle olduğunu soyledimi

benım gec dollenme oldu ama zaten keseyı gördukten sonra kaçıncı haftandasın soyluyolar. ona göre kalp atışı ıçın randevu verıyolar. benım mesela sata göre 8+3 tu ama aslında 6+3 te kalp atışlarını gördum ama duyamadım. 7+5 te duydum. şu andada sata göre 15 ı bıtırcektım ama 13e yenı gırdım
sizede duymak nasıp olur ınş

canım meraba.sana birşey sormak istiyorum. umarım gebeliğin iyi sonuölanmıştır. bendede geç döllenme var ama beta hcg düzenli artmıyo yavaş artıyo ve şuan 8 haftalık hamile olmam gerekirken 6 haftalığım. sende kese düzenli büyümüşmüydü bende hala kalp atışını göremedim ve çok endişeliyim.

canım meraba.sana birşey sormak istiyorum. umarım gebeliğin iyi sonuölanmıştır. bendede geç döllenme var ama beta hcg düzenli artmıyo yavaş artıyo ve şuan 8 haftalık hamile olmam gerekirken 6 haftalığım. sende kese düzenli büyümüşmüydü bende hala kalp atışını göremedim ve çok endişeliyim.

çok sukur 2.5 yasına geldık teyzesı..( darısı basına) .6 haftalıksan anca duyarsın zaten....yuregını ferah tut...hayırlı haberlere ınşallah....tek tavsıyem tek doktorla kalma olumsuz bır cevap aldığında muhakkak bır başka doktora daha görün.....ınş kuruntuların tersızdır kı bence oyledır

çok sukur 2.5 yasına geldık teyzesı..( darısı basına) .6 haftalıksan anca duyarsın zaten....yuregını ferah tut...hayırlı haberlere ınşallah....tek tavsıyem tek doktorla kalma olumsuz bır cevap aldığında muhakkak bır başka doktora daha görün.....ınş kuruntuların tersızdır kı bence oyledır

maşşallah Allah acısını göstermesin. canım peki senin kesenin büyümesinde yada beta da bi sıkıntı olmuşmuydu.

Geç döllenme olduğunu nezaman öğrendiniz benimde öyle mi acaba yarın regl günüm değerim beta 14,41 çıktı

Back
X