Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar normalde bebeğim 8+3 olması gerekirken 6+3 göründü ultrasonda ama kalp atışları duyulmadı çok endişeliyim pazartesi günü tekrar ultrasonda dinleyecekler hamilelik belirtilerim devam ettiği için geç döllenme midir ? diye düşünüyorum ama
dua etmek ten başka bir şey gelmiyor elimden.eğer duyamazlar sa ..............ilk bebeğimmmm
benım gec dollenme oldu ama zaten keseyı gördukten sonra kaçıncı haftandasın soyluyolar. ona göre kalp atışı ıçın randevu verıyolar. benım mesela sata göre 8+3 tu ama aslında 6+3 te kalp atışlarını gördum ama duyamadım. 7+5 te duydum. şu andada sata göre 15 ı bıtırcektım ama 13e yenı gırdım
sizede duymak nasıp olur ınş
canım meraba.sana birşey sormak istiyorum. umarım gebeliğin iyi sonuölanmıştır. bendede geç döllenme var ama beta hcg düzenli artmıyo yavaş artıyo ve şuan 8 haftalık hamile olmam gerekirken 6 haftalığım. sende kese düzenli büyümüşmüydü bende hala kalp atışını göremedim ve çok endişeliyim.
çok sukur 2.5 yasına geldık teyzesı..( darısı basına) .6 haftalıksan anca duyarsın zaten....yuregını ferah tut...hayırlı haberlere ınşallah....tek tavsıyem tek doktorla kalma olumsuz bır cevap aldığında muhakkak bır başka doktora daha görün.....ınş kuruntuların tersızdır kı bence oyledır
maşşallah Allah acısını göstermesin. canım peki senin kesenin büyümesinde yada beta da bi sıkıntı olmuşmuydu.