- 12 Ekim 2024
- 207
- 104
- 18
- 32
Benim daha günüm gelmedi ya fazla acele ettim bu sefer. Gecikmem olursa vericem. Teşekkür ederim inşallah bu ay yüzlerimiz güler2 gün sonra tekrar verin inşallah artış olur kaç gün gecikmeniz var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim daha günüm gelmedi ya fazla acele ettim bu sefer. Gecikmem olursa vericem. Teşekkür ederim inşallah bu ay yüzlerimiz güler2 gün sonra tekrar verin inşallah artış olur kaç gün gecikmeniz var
İnşallahBenim daha günüm gelmedi ya fazla acele ettim bu sefer. Gecikmem olursa vericem. Teşekkür ederim inşallah bu ay yüzlerimiz güler
İnşallah pozitif olurBenim daha günüm gelmedi ya fazla acele ettim bu sefer. Gecikmem olursa vericem. Teşekkür ederim inşallah bu ay yüzlerimiz güler
Aynılarını yaşamışız inşallah birdaha yaşamayız çok zor bir durumŞubatta 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu daha yeni cesaret edebiliyorum Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin
Yolk saç oluştuysa haftaya da hem bebeğini hem de kalp atışlarını görür duyarsın geç döllenmeden dolayı geriden gelmesi normal sana yeniden sat düzenler doktorun bebek normal gidipte gerilerse sıkıntı ama şuan bu sıkıntınız yok rahat olun sıkıntı yapmayın stresinizinde bebeğe zarar vereceğini unutmayınEvdeki testler gerçekten yanıltıyor bir gün yaptığım pozitif ertesi gün alıp yaptığım negatif çıkmıştı . kızlar bugün doktora gittim geç dollenmeden dolayı benek geriden geliyor bebek yok ama yolk saç oluşmuş ama içimde hep şüphe var daha önce kalbi durmuştu çünkü bebeğimin
Çok zor çok onu veren rabbim Bidaha verir inşallah allahım kimseyi bebeğiyle sınamasınAynılarını yaşamışız inşallah birdaha yaşamayız çok zor bir durum![]()
Bende geç döllenmeden şüpheleniyorum bugün adet geçiminin 4. Günü 4 gün Önce beta 1.20 çıkmıştı 2 katı ya da daha fazla katlama olduysa inşallah vardırEvdeki testler gerçekten yanıltıyor bir gün yaptığım pozitif ertesi gün alıp yaptığım negatif çıkmıştı . kızlar bugün doktora gittim geç dollenmeden dolayı benek geriden geliyor bebek yok ama yolk saç oluşmuş ama içimde hep şüphe var daha önce kalbi durmuştu çünkü bebeğimin
Güzel düşünün strest yapmamaya çalışınEvdeki testler gerçekten yanıltıyor bir gün yaptığım pozitif ertesi gün alıp yaptığım negatif çıkmıştı . kızlar bugün doktora gittim geç dollenmeden dolayı benek geriden geliyor bebek yok ama yolk saç oluşmuş ama içimde hep şüphe var daha önce kalbi durmuştu çünkü bebeğimin
Yaaa inşallah öyle olur insan bir kere olumsuz bir şey yaşayınca asla birdaha aynı sevinç ve umutla bakamıyor yaYolk saç oluştuysa haftaya da hem bebeğini hem de kalp atışlarını görür duyarsın geç döllenmeden dolayı geriden gelmesi normal sana yeniden sat düzenler doktorun bebek normal gidipte gerilerse sıkıntı ama şuan bu sıkıntınız yok rahat olun sıkıntı yapmayın stresinizinde bebeğe zarar vereceğini unutmayın
Hepinize çok teşekkür ederim eminim sizlerinde belki arasında gebe olan daha bilmeyen var ve herkese dua edeceğim Umutlu olun en doğru zamanda bizi bulacak bebişlerimşzGüzel düşünün strest yapmamaya çalışınİnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur bebişinizi
![]()
Aynen öyle ama bi kere öyle oldu diye Bidaha öyle olucak diye bişey yok. O da bizim bir sınavımız. Önemli olan o sınava nasıl tepki verdikYaaa inşallah öyle olur insan bir kere olumsuz bir şey yaşayınca asla birdaha aynı sevinç ve umutla bakamıyor ya![]()
Kan vermiştim bugün 0.104 çıktı benim umudum kalmadı arkadaşlarHepinize çok teşekkür ederim eminim sizlerinde belki arasında gebe olan daha bilmeyen var ve herkese dua edeceğim Umutlu olun en doğru zamanda bizi bulacak bebişlerimşz![]()
Üzülme canım en doğru zamanda bebiş seninle olacak eminim başımıza ne gelirse şükretmek lazım sanırımKan vermiştim bugün 0.104 çıktı benim umudum kalmadı arkadaşlar
35 günden sonra kadinin yumurtlamasında sorun var demektirBende bu ay senin gibi oldum ama neden yumurtlamamak anlamına geliyo onu anlamadım