Geç döllenme

Üzülme canım en doğru zamanda bebiş seninle olacak eminim başımıza ne gelirse şükretmek lazım sanırım ❤️ Bir daha ki ay yeni bir umut daha var öyle düşün
İnşallah canım. Yarın doktora görüneceğim. Bakalım ne olacak. Adet sancısı gibi değilde karnımda batmalar oluyor sol kasığımda da aynı şekilde . Bakalım allahtan hayırlısı hala adet olamadım.

Ya benim de 1 2gün kaldı reglime ama bugün hafif hafif ağrı başladı umudu kestim artık. O yüzden evde teste bile elim varmadı
Canım umut vermiş gibi olmayım ama zaten hamilelikte ilk günler aynı adet olacakmış gibi his oluyor ben başka hiç bir şey hisstmedim

Canım umut vermiş gibi olmayım ama zaten hamilelikte ilk günler aynı adet olacakmış gibi his oluyor ben başka hiç bir şey hisstmedim
Teşekkür ederim umarım öyledir. Başka belirti de anlayamıyorum ki kendimi dinlemeyi bıraktım hep yanlış çıkınca. Yok alıştım artık fazla gaza gelmiyorum sonra moralim daha çok bozuluyor. Allah tüm isteyenlere nasip etsin evleri şenlensin şu çilemiz bitsin yaa

Bende polikistik over var bir kızım var 1 yaşında şimdi ikinciye hamileyim adetim 20 gün gecikti 20 günde iki üç kere kan verdim negatifti en son pozitife döndü pcos olanlar genelde geç döllenme oluyor kızımda da aynısı olmuştu bu da geç döllenme oldu o yüzden umudunuzu kaybetmeyin veren Rabbim sizin için en hayırlı zamanı bekliyordur inşallah

Bende polikistik over var bir kızım var 1 yaşında şimdi ikinciye hamileyim adetim 20 gün gecikti 20 günde iki üç kere kan verdim negatifti en son pozitife döndü pcos olanlar genelde geç döllenme oluyor kızımda da aynısı olmuştu bu da geç döllenme oldu o yüzden umudunuzu kaybetmeyin veren Rabbim sizin için en hayırlı zamanı bekliyordur inşallah
Bende de amh düşüklüğü var ya, ya da yumurtalar mı sağlıklı değil bilemedim hiç eşim de uzakta çalışıyor o da kötü etkiliyor bizi. gelince çatlatma aşılama gibi bişeyler deniyeceğim artık daha düşer diye korkuyorum yumurta rezervi. Tabi Allahtan ümit kesilmez inşallah🙏

Bende de amh düşüklüğü var ya, ya da yumurtalar mı sağlıklı değil bilemedim hiç eşim de uzakta çalışıyor o da kötü etkiliyor bizi. gelince çatlatma aşılama gibi bişeyler deniyeceğim artık daha düşer diye korkuyorum yumurta rezervi. Tabi Allahtan ümit kesilmez inşallah🙏
Bana havuç ve incir kürünü önerdiler etrafımda ki çok kişi öyle hamile kalmış. Adet gördükten 3 gün sonra 21 gün boyunca kullanıyorsun. Yumurtayı beslemek yumurtlamayı desteklemek için adet olursam hemen yapacağım. Ve tabiki zayıflamak kilolu değilim ama doktorum 1 kilo bile versen çok hızlı hamile kalırsın demişti ilk bebek istediğimde yumurtalıklarıma baktırdığımda her şeyin çok güzel rahminde incecik demişti hızlı hamile kalmak istersen kilo ver demişti ve ben ilk ayımda hamile kaldım . Yine aynısını yapacağım . Olumsuz spnuçlarınırsa

Back
X