Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

3500 ytl yerine 1750 ytl gerçekten iyi bir indirim ızmir'de olup ve bu fiyatı verebilecek arkadaşlar için iyi bir fırsat olabilir.
Sevgiler...

3500 ytl yerine 1750 ytl gerçekten iyi bir indirim İzmir'de olup ve bu fiyatı verebilecek arkadaşlar için iyi bir fırsat olabilir.
Sevgiler...

ya arkadaşalr sizler bayağı zenginsiniz herhalde..1800-2000-2500 tl lerden bahsediyorsunuz..valla ben kiraladım..1 gün için en az 1000 tl veremezdim hemde evde sararacaktı..500tl verdim..hemde çok güzel taşlı bir gelinlikti..duvak ve çiçeğide vardı..aynı zamanda saç çiçeğide vermişlerdi..2 yıl oldu..şirinevlerde

canım olmaz olur mu eminim uygun yerler vardır.
herkesin bir bütçesi var alan var alamayan var.
ve emin ol çok gzl gelinlikler.
benim uzun bir vaktim olmasa alırdım.
bizim birçok tanıdık güngören tarafından yaptırdı.
750 di bir arkadaşın gelinliği ve çok güzeldi.
çok da abartıydı kabarıklığı fln
daha sade bişey olsa daha uyguna da alınabilirdi.

kadıköyde en güzel gelinlikçi candan diye bi yer.orda sordum 3300e tesettürü,kolu,her şeyi dahil ve sıfırdan dikeriz dediler ki en güzeli bunu diyen.diğer yerlerde 1500 en fazla ve yine hepsinin dikimi moldeli süper giy çıkk

ben 4 yıl önce 500 tl kiralamıştım.kendi istediğim gelinliği diktirdim ve kiraladım.
şimdiki gelinler pek bi pahalı gelinlik meraklısı.
komşumun oğlu evlenecek kız bi gelinlik beğenmiş 4 bin tl yaa.satın alacam diye tutturmuş.komşumda becbur aldı o gelinliği.daha içinde gelin çiçeği ve dua yok onada 1000 tl istemişler.gelinlik oldu 5 bin tl.
ondan öncede karşı komşum oğlunu evlendirdi onun gelinede 3.500 tl aldırdı gelinliğini.hayret ediyorum.

arkadaşımın ablası diktirdi bu yaz. fransız dantelli, çok kaliteli kumaşlardan. 1.100

arkadaşlar biraz önce buradan bir arkadaş özelden mesaj gönderdi.Gelinliğini satmak istediğini belirtmiş.Benim bedenime uymayacağı için ben değerlendiremiyorum.Aranızda ilgilenen olursa eliznil adlı arkadaşla irtibata geçebilir.Kendisi 500 Ytl ye satıyor.38 beden 36 bedene de uyarlanabiliyormuş.
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/281232-eliz-in-gelinligi.html gelinliği buradan görebilirsiniz.

ınşallah birinizin işine yarar.
Sevgiler...

bnde diktiriyorum
aynı gelinliği 2300 diyende oldu 1600 de 1200de
ama çok gezdim ve 1000 ytl ye anlaştık
sadece gelinliği tabi.

fransız güpürlü olucak
eteği 3lü açılıcak yandan

life_city hayırlı olsun şekerim,bizde inşallah buluruz istediğimiz gibi.
Sevgiler

adaercim benim gelinliğimi gördün..ben fatiheki bir gelinlikçidn 1500 e satın aldım..1200 e kirakıyolardı..tabi pazarlıkla 1900 den düştüler..Ama Fatihte ana cadde üzerindeki birçok gelinlikçide çok daha basit gelinliklere bile daha fazla rakamlar vermişlerdi..eğer işli datelli vs olursa kullanılan kumaşa göre de fiyat çok değişebiliyor..Benimki ortalama bir rakamdı ama genelde hep duyarız şu problemi yaşadım şu oldu bu oldu diye ben en ufak bir sorun yaşamadığım gibi fazlasıyla özveriyle çalıştılar..Hatta ben çok sade bir duvak seçmiştim ama işleri yapan teyze bana sormadan uğraşmış kenarları güpürden ve üstü taşlı duvağı hazırlamış..artı rakam vermeden de onu verdi..çok severek giydim..birok kişi de çok beğendi..sezon açılmadan pazralık yaparsan onlar kumaş ve dantelleri önceden alacakları için fiyatı daha da aşağı çekebiliyorlar bilgin olsun..benden ilk provada 150 kapora alındı gerisi teslimatta ödedim..

elimphia cım bitanem çok teşekkür ederim,bilgiler için.Senin gelinliğine bayılıyorum zaten biliyorsun
Sevgiler...

bnde diktiriyorum
aynı gelinliği 2300 diyende oldu 1600 de 1200de
ama çok gezdim ve 1000 ytl ye anlaştık
sadece gelinliği tabi.

fransız güpürlü olucak
eteği 3lü açılıcak yandan

tatlim o fiyatlardan sonra 1000 ytl anlasmak gercekten ck iyi olmus.Anlayamadigim nasil boyle fiyat farki olmus.Neyse istedigin modeli uygun fiyata bulabilmene sevindim.Darisi basima :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…