Arkadaşlar,hamile olabilir miyim? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin

kubra8785

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
14
0
286
38
Merhaba arkadaşlar,

Ben yeni üye sayılırım. Yani üye oldum ve sadece paylaşımlarınızı okudum veya bilgi edinmek istediğim konularda fikirlerinizi okuyarak sanki sizlerle dertleşmiş oldum. Konu açmak bu güne nasipmiş demek ki.

Sizlerden öğrenmek istediğim daha doğrusu danışmak istediğim konu şu:

Ben yaklaşık 10 aylık evliyim. Geçen haziran ayında evlendim ve geçen nisan ayında yasmin kullanmaya başladım. nisandan itibaren toplamda 6 kutu kullandım ve ekim ayından beridir sadece eşim korunuyor. Bu kısmı affınıza sığınarak yazıyorum,hepimiz hanımız beni mazur görün lütfen sizden başkasına söyleyemem çünkü,geçtiğimiz cuma günü eşimle birlikte olurken prezervatif biz anlamadan çıkmış ve bir kısmı da bana gelmiş. Ben hemen kalkıp lavaboya gittim,hiç bekleme süresi olmadı.

Sizlere danışmak istediğim kısım: en son adetimi 26 şubatta görmüştüm. ben adet takvimimi olduğum günden güne tutuyorum.26 şubatta ocak ayındaki adetimden tam 29 gün sonra olmuş oldum. Şimdi mart ayı için de aynı sayımı yaptığımda yani üzerine 29 gün koyduğumda çarşamba günü olmam gerekiyordu. Genelde adetlerim düzenlidir hamd olsun. Bugün 31.gün. Sizce hamile olabilir miyim?
Adet öncesi yaşadığım ağrılar yok. Mide bulantım yok. Normal zamandaki gibiyim.

Mevladan hakkımda hayırlısını diliyorum.Evli bir çift için evladın ne kadar büyük bir nimet olduğunun bilincindeyim. Sadece nasıl diyeyim,planlamış değildik. Şaşkınlığım,endişem ondan sanırım... Rabbim dileyen isteyen herkese eli ayağı düzgün,sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin en hayırlı zamanda inşallah.

Haddimi aşacak bir uslüb kullandıysam affınıza sığınıyorum. Şimdiden teşekkür ederim

zaten bu belirtiler ilk günlerde çıkacak diye bişey yok, bence eczaneden bi idrar testi al, 5 lira bişey, için içini yiyeceğine rahat etsin

şubat 28 çekiyo ama. yani bugün yarın adet oldun oldun, olmazsan hemen bi kan testi yaptır, idrarda hemen çıkmaz.

Bence düşüneceğinize eczaneden test alıp yapıp sonucu görün bize de bildirin?

subat 28 cekiyor ama adetini ona göre hesaplandın mı,icin icini yigecegine eczaneden test al evde yap

Evet ben de şubat ayından dolayı bekliyorum. yarın veya cumartesi test yapmayı düşünüyordum..

Evet ben de şubat ayından dolayı bekliyorum. yarın veya cumartesi test yapmayı düşünüyordum..

Olumlu-olumsuz sonucunu bizimle paylaspeki Allah nasip ederse bebis istiyormusun

Az önce eşimle konuştum,akşam test alıp denicem inşallah. Mevla lütfederse başım gözüm üzerine elbette ama planlamamıştık. İçimde böyle tarif edemediğim duygular dolaşıyo. şaşkınlık,endişe,mutluluk bazen,daha çok gerginlik... sanki kendimi hazır hissetmiyormuşum gibi.. bu duygu ne kadar doğru tartışılır tabi..

Bazen böyle düşünerek hata yaptığıma kanaat getiriyorum. İsteyip de evlat sahibi olamayan kardeşler aklıma geliyo. Mevlam hepimize hayrlı zamanda nasib etsin inşallah

hayırlısı olsun canım...
test yap bakalım çıkacak mı...
stresten de gecikme yaşayabilirsin unutma

Olabilirde, olmaya bilirde.
Ben yasmin kullaniyorum ve salı günü olmam gerekiyordu ve hala tık yok:)
Korunmama ragmen ben bile olabilirim.
Yarinda olmazsam, Pazar günü mutlaka test yapacagim. Seninde iki gün kadar bekleyip, sonra test yapmanı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:

bu olay adetine 1 haftadan az kalmış iken olmuşsa biraz zayıf bir ihtimal.yok değil ise olabilir.benim gibi yıllarca korunmayıp tüp bebekle anne olan biri için böyle ihtimaller çok şaşırtıcı gerçekten

Geçen cuma ise aradan 7 gün geçmiş, zor gibi ama yinede bir test yapmakta fayda var.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Canim hamile oldugunu zannetmiyorum ama yinede git test yap
Gecen cuma gunu demissin eger oyle olduysa daha 1 hafta gecmis onun icin hamile olma olasiligin dusuk, hamilelik olsa bile yerlesme/dollenme anca bu zamanlar olur. yani test bile gostermeyebilir

Allah hayirlisini nasip etsin bizi haberdar et

Hesaplamalarıma göre gebe değilsin. Son adetin 26 şubat değil mi ? Birleşme de geçen Cuma yani 22 sinde olmuş. Gebe kalma ihtimalin yok.

Hı hı en son adetim 26 şubatta başladı. acaba sadece şubat ayından kaynaklanan bir şey mi? çünkü her zaman olan adet belirtilerim yok.

Olabilir belki stres olmuşsundur bişeye kafanı takmışsındır ondan gecikmiştir genelde düzenliymiş adetlerin zaten sorun olmaz. Gebe de değilsin. Ben de 7 yıldır adet görüyorum 7 yılda sadece bir kez adetim gecikti yaklaşık on gün kadar, erkek arkadaşımdan ayrılmıştım yıkım olmuştu benim için o yüzden. Hormon enjeksiyonu yaptırdım sonra oldum yine düzene girdi.

Arkadaşlar az önce adet oldum. Birden içim buruldu... Sanırım endişeli ve kaygılı da olsam bebek fikrine az da olsa adapte olmuşum... Nasib...

Cevaplarınızla beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. çok sağolun

Hala boyle sorular sorulmasına saskınlık ıcınde yaklasıyorum ıyı bır egıtım verılemedı mı kadınlara....
ınternet ortamında gebe olup olmadıklarını soruyorlar.
surda yazma süresı 5 dk ıse test süresı 2 dakıka sürüyordur.
neyse.Saka gıbı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…