• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar hamilelikte dudak uçuğu tehlikeli mi????

cellist1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
287
1
96
İstanbul
arkadaşlar 33 haftalık hamileyim ve dudağımda uçuk çıktı ilaç sürmeye de çekindim. bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yazsın.....

merhaba konuyu görünce hemen yazmak istedim sakın ilaç sürmeee..benım de çıkmştı uçuk ve bişey olmaz die bi de tüpleri küçük ya ilaçların zararsızdır düşüncesiyle sürcektim son anda ertesi gün randevum var diye sürmedim bi sorıyım demiştim ki iyi ki sürmemişim..doktor kızdı ve hamilelikte kullanmaman gerekn ilaçların basında o da var dedi..sakın sürme dedi..bepanten sür istersen dedi..ben onu da sürmedim geçti zaten...bence sürme sen de ama için rahat etsin istersen doktoruna sor öle sür..uyarıyım dedim :)

benimde geçen haftalarda dudağım uçukladı ve evde var olan merhemimin prospektüsünü okudum hamilelikte sakıncası yok yazıyordu doktor akrabamız var ona sordum iyice yedir ve gündüz sür ki gece yalama yoluyla merhemi yutma dedi iki kez sürdüm erken müdahele edincehemen geçti zaten geçmiş olsun canım herkez bana kızın olmasına ramen çirkinleşmedin dedi sanırım nazar deydi çünkü insanı en çirkin yapan şeylerin başında benc

merhaba konuyu görünce hemen yazmak istedim sakın ilaç sürmeee..benım de çıkmştı uçuk ve bişey olmaz die bi de tüpleri küçük ya ilaçların zararsızdır düşüncesiyle sürcektim son anda ertesi gün randevum var diye sürmedim bi sorıyım demiştim ki iyi ki sürmemişim..doktor kızdı ve hamilelikte kullanmaman gerekn ilaçların basında o da var dedi..sakın sürme dedi..bepanten sür istersen dedi..ben onu da sürmedim geçti zaten...bence sürme sen de ama için rahat etsin istersen doktoruna sor öle sür..uyarıyım dedim :)

bende sabah olunca doktorumu arayıp sordum sürme dedi oda.
inşallah çabuk geçer baya büyük bi uçuk :(((

merhaba gemiş olsun bende 36 hafatalık hamileyim 4 aylık hamileyken çıkmıştı bende uçuk ama çok kötüydü benimkisi yüzümün yarısı şişmmişti gözüm kulağım dişime vurmuştu ağrısı dr iç tarafa atmış mikrobunu demişti sadece uçuk kremi kullanmıştım aslında antibiyotiği varmış ama bana vermedi dr hamilelere verilmez demişti ağlıyarak eve dönmüştüm hiç unutamıyorum o günü

Back
X